GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

CPretenteriS 15-09-2010 17:25

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 212704)
κανενας με αρνητικο σχολιο?????????????????:sm7::sm7:...........
'
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!

Εγώ... αν είδες... εμέσως πέρασα ένα αρνητικό... ότι δεν είχε μηχανή εξυπηρέτησης... και αναγκάστηκα να αγγαρέψω φίλους για το πήγαινε-έλα... αλλά ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι δε θα επαναληφθεί και φρόντισε με ένα τηλέφώνημα μπρόστά μου να το λύσει. ;):)

vaskoukou 15-09-2010 17:39

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 212715)
Εγώ... αν είδες... εμέσως πέρασα ένα αρνητικό... ότι δεν είχε μηχανή εξυπηρέτησης... και αναγκάστηκα να αγγαρέψω φίλους για το πήγαινε-έλα... αλλά ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι δε θα επαναληφθεί και φρόντισε με ένα τηλέφώνημα μπρόστά μου να το λύσει. ;):)

Πριν κανα 2 μηνες που ειχα παει εγω, ειχα παρει μηνανη αντικαταστασης,αφενος πρεπει να το προγραμματισεις οταν κλεισεις το ραντεβου αφετερου το βγαλανε off, γιατι χτυπαγε σαν κουδουνιστρα και ειχε προβλημα και με τον συμπλεκτη...;)

CPretenteriS 15-09-2010 19:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 212722)
Πριν κανα 2 μηνες που ειχα παει εγω, ειχα παρει μηνανη αντικαταστασης,αφενος πρεπει να το προγραμματισεις οταν κλεισεις το ραντεβου αφετερου το βγαλανε off, γιατι χτυπαγε σαν κουδουνιστρα και ειχε προβλημα και με τον συμπλεκτη...;)

Κι εγώ ειχα παρει την πρωτη φορα... τις επομενες 2 δεν πηρα (παντα το προγραμματιζω εκτος απο τωρα που ηταν εκτακτο)... αλλά ούτως ή άλλως το θέμα λύθηκε παρ´αυτά!!! :) ;)

PACO 16-09-2010 13:06

:hmmm:...προφανως πρεπει να προγραμματισεις για να εχει μοτο για εξυπηρετηση...αλλα απο service ολα καλα:D

vpentza 16-09-2010 14:04

Μόλις έκανα ένα προληπτικό service της μοτό εν όψη τής 4ήμερης εκδρομής. Άψογη συμπεριφορά του Θανάση (όπως πάντα τα τελευταια χρόνια) και επειδή ανέφερα τα χλμ που θα κάνω το αμέσως επόμενο διάστημα, έψαξε, γράσσαρε, έσφιξε βίδες, πέρασμα από εγκέφαλο κτλ κτλ...
Προς το τέλος πέρασε και το αφεντικό, βρήκα την ευκαιρία να εκθειάσω τον μηχανικό διότι γνωρίζω πόσους "πόντους" παίρνει ο υπάλληλος όταν ο πελάτης μεταφέρει τα συγχαρητήρια κατ ευθείαν στο αφεντικό ;););)...

Και όσον αφορά στο κόστος ??? η έκπτωση του forum (βεβαίως βεβαίως) + κάποια bonus λόγω αγοράς από το εν λόγω κατάστημα = 24 ευρώ (48-72) λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη χρέωση για αντίστοιχη εργασία ;););)

TARKAS 20-09-2010 10:15

Νικο θα ανεβω και εγω Τεταρτη η Πεμπτη για λαδια στα 5,000 κμ και τα καγγελα κινητηρα που ηρθαν επιτελους. Εχω ειδοποιησει τον Θαναση και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο μεσω Φορουμ

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 21-09-2010 08:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 214981)
Νικο θα ανεβω και εγω Τεταρτη η Πεμπτη για λαδια στα 5,000 κμ και τα καγγελα κινητηρα που ηρθαν επιτελους. Εχω ειδοποιησει τον Θαναση και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο μεσω Φορουμ

Περιμένω pm .... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 22-09-2010 07:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 214981)

Είσαι ΟΚ .... τηλεφώνησε τους για ραντεβού .... ;)

vaskoukou 27-09-2010 11:16

Νικολα καλημερα και καλη εβδομαδα,θελω να παω στο mns 2 -3 πραγματακια,εχεις πμ,ευχαριστω!!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 28-09-2010 00:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 219091)
Νικολα καλημερα και καλη εβδομαδα,θελω να παω στο mns 2 -3 πραγματακια,εχεις πμ,ευχαριστω!!!!

Είσαι ΟΚ !!!

Τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού,

την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!