GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=67)
-   -   GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15184)

CPretenteriS 17-01-2011 15:38

Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 294436)
δεν θα βρισκει σακουλες........:sm7:

:sm3::sm7::sm3:

evanslam 17-01-2011 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 294066)
Οχι... απλως εγω τη θελω για ολο το χρονο... όχι μονο για τις αποκριες... ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 294425)
Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι ασχολείται τόσο με την αδιαβροχοποίηση... αφού στη βροχή δεν κυκλοφορεί... :eek::eek:;):o

Σε αυτό ότι και να πεις έχεις δικιο! Μάλλον εγώ έπρεπε να έχω contour που βγαίνω σε στεγνό πάντα καιρο και ΕΣΥ την gopro που βγαίνεις και να ρίχνει καρέκλες! :sm7::sm5:

evanslam 17-01-2011 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 294422)
τα ειπαμε...βαγγελη,η δικη σου ειναι η καλυτερη...:rolleyes:
προς αποκατασταση των λαθων του βαγγελη....:cool:
το youtube εχει εκατονταδες βιντεο,τραβηγμενα στο βυθο....;)
και χωρις σακουλα....:D
YouTube - ContourHD POV camera underwater

Όπως εγώ ήδη πει εδώ: http://www.gsforum.gr/276789-post54.htmlη contour για να μπορέσεις να την βουτηξεις στο νερό χρειάζεται μια extra θήκη με την οποία και αν την αγοράσει κανείς έχει περιορισμό μέχρι τα 10 μέτρα. Για όσους δεν την πάρουν την extra θήκη τότε η μονη λύση είναι σακούλα ή να κάτσουν μέσα όπως κάνω και εγώ :D μόλις δω σταγόνα έξω!!!

gsmaniac 17-01-2011 20:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 294484)
Όπως εγώ ήδη πει εδώ: http://www.gsforum.gr/276789-post54.htmlη contour για να μπορέσεις να την βουτηξεις στο νερό χρειάζεται μια extra θήκη με την οποία και αν την αγοράσει κανείς έχει περιορισμό μέχρι τα 10 μέτρα. Για όσους δεν την πάρουν την extra θήκη τότε η μονη λύση είναι σακούλα ή να κάτσουν μέσα όπως κάνω και εγώ :D μόλις δω σταγόνα έξω!!!

καλα τα λες....αλλα το ιδιο ισχυει και για την go-pro,δηλαδη εχει extra αδιαβροχη θηκη ή σακουλα;)
περα απο την πλακιτσα,καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι το θεμα ανοιχτηκε για να πληροφορηθει καποιος για τις 2 καμερες και οχι απαραιτητα να θαψουμε την μια ή την αλλη...:cool:

CPretenteriS 17-01-2011 20:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 294581)
καλα τα λες....αλλα το ιδιο ισχυει και για την go-pro,δηλαδη εχει extra αδιαβροχη θηκη ή σακουλα;)
περα απο την πλακιτσα,καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι το θεμα ανοιχτηκε για να πληροφορηθει καποιος για τις 2 καμερες και οχι απαραιτητα να θαψουμε την μια ή την αλλη...:cool:

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!

Και να θυμηθούμε οτι αυτός που άνοιξε το θέμα είχε μελετήσει 4-5 κάμερες... είχε συγκρίνει χαρακτηριστικά, τιμές, αξεσουάρ... κλπ και είχε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι συνολικά η GoPro ήταν η καλύτερη...

Άλλο που για πολυ συγκεκριμένους λόγους, και εκείνος - μεταξύ άλλων - κατέληξε σε contour...

CPretenteriS 17-01-2011 20:15

Καλό είναι κάποιοι να μελετάνε λίγο πριν ποστάρουν... ;)

Θυμίζω λοιπόν τι είχα γράψει εδώ...

commander 17-01-2011 20:23

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 18-01-2011 17:40

Στριφτερουλη μου απο τοτε που εμεινες σταθερα στο -5 ειτε ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ εχεις γινει λιγο επιθετικος.
Ασε τον καημενουλη τον Maniac ο οποιος ειναι στο πολικο ψυχος να εκφραστει.......

CPretenteriS 18-01-2011 18:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 295370)
Στριφτερουλη μου απο τοτε που εμεινες σταθερα στο -5 ειτε ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ εχεις γινει λιγο επιθετικος.
Ασε τον καημενουλη τον Maniac ο οποιος ειναι στο πολικο ψυχος να εκφραστει.......

Αν διάβαζες τα posts ... γαυρούλη... :D:D:D... θα καταλάβαινες ότι το post μου δεν αναφερόταν στο maniac αλλά σε άλλον... Με το maniac έχω συμφωνήσει πάνω από 3 φορές στο συγκεκριμένο thread...

Αλλά έτσι είσαστε οι γαύροι... τα μισά διαβάζετε...:sm7::sm7:

Υ.Γ. Όσο για το μπασκετάκι.... ΜΗΝ το βάζεις στο στόμα σου... γιατί θα σε φωνάξω στο σπίτι... να σου δείξω photos από final 4.... και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ....:p:D:) Για τα άλλα αθλήματα... πες μου ό,τι θέλεις...;)

evanslam 18-01-2011 21:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 295386)
Αν διάβαζες τα posts ... γαυρούλη... :D:D:D... θα καταλάβαινες ότι το post μου δεν αναφερόταν στο maniac αλλά σε άλλον... Με το maniac έχω συμφωνήσει πάνω από 3 φορές στο συγκεκριμένο thread...

Αλλά έτσι είσαστε οι γαύροι... τα μισά διαβάζετε...:sm7::sm7:

Υ.Γ. Όσο για το μπασκετάκι.... ΜΗΝ το βάζεις στο στόμα σου... γιατί θα σε φωνάξω στο σπίτι... να σου δείξω photos από final 4.... και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ....:p:D:) Για τα άλλα αθλήματα... πες μου ό,τι θέλεις...;)

Την κόντρα την έχει μαζί μου που είμαι και εγώ Βάζελος σαν και εκείνον και όχι με τον Κώστα το maniac! Ειμαστε φιλαράκια και εχουμε πάει και εκδρομη μαζί και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία (αρκεί να μην βρέχει)!:D

Α μια που είπαμε για εκδρομές ρε συ Κώστή να κάνονίσω καμιά για τις απόκριες απο τώρα;;;; Νομίζω οτι είμαι ο πιο κατάλληλος για την συγκεκριμένη περίοδο τι λες;;;:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!