![]() |
Απάντηση: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ
....για σκεψου μηπως παμε 2 adv ,,,,:D η 3...4
|
o θεολογος δεν μπορει να ερθει δεν τον αφηνει η γυναικα του!!!!!!!!!!
και δεν μπορει να παει η κομοτα που οδηγαει χωμα :ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αυτό το τελευταίο ήταν χοντρό λέμε!!!!!!!!! :lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19: Ποιός είναι ο καλός ο ψήστης όμως?????? Πρέπει να δώσουμε κάπου το γενικό πρόσταγμα!!!!:D |
:wo20:.....οχι ρε σεις εχω παει σπιτι του!!επικρατει μια ηρεμη ζεστη ΕΥΓΕΝΙΚΗ οικογενειακη μοναρχια!!
|
χωρις παρεξηγηση γιγαντα!! |
Ρε κου φα λες λιγο ελειψα και μου κρεμασατε κουδούνια .......:D
Α μωρη τρελη χαλκιδαια θα σε φτιαξω εγω......Την αλλη φορα που θα βρεθουμε βολτα θα σου χαραξω τα χαιντεναου στην πλάτη .........ανάγλυφα .......:lo19: |
Απόσπασμα:
:lo01::lo01::lo01: |
Απόσπασμα:
Άντε να ανάψουν τα αίματα !!!!!!! |
Καλημέρα παιδιά είμαι μέσα και μάλιστα έχω και πρόταση έχοντας γυρίσει αρκετά αυτά τα μέρη, στον ποταμό Λαδωνα για κατασκήνωση σε σημείο που είναι κυριολεκτικά παραλία !!
Αν θέλετε μπορώ να φέρω την Τετάρτη στον καφέ χάρτη για να δείτε τη διαδρομή. Προτείνω αυτό διότι στα Ζηρεια δεν έχει τόσο ωραίο μέρος ούτε νερό και στη λίμνη δόξα υπάρχει πιθανότητα να μας κυνηγήσουμε για τις σκηνές. Το συγκεκριμένο μέρος που σας προτείνω δέν φαίνεται απο το δρόμο και είναι σημείο για κάμπινγκ . Το ποτάμι σε αυτό το σημείο έχει μια διχαλα που κανείς μέχρι και μπάνιο για τους τολμηρούς. Υ.Γ. Min nomizete Oti ta grafo ego afta ta grafei ο Gasgs :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!