![]() |
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Απόσπασμα:
|
Καλή εβδομάδα σε όλους σας και η πρωτοβουλία αυτή,να επισκεφτούν τόσοι μοτοσυκλετιστές το ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ δε θα μπορούσε να ΄ναι προνόμιο παρά μόνο του GS Forum!Χίλια μπράβο για την ιδέα και για την υλοποίησή της από τα μέλη.Εγώ θα μαι ήδη απ΄το μεγάλο σάββατο,δεν νομίζω όμως να σας συναντήσω μέχρι να ΄ρθετε!
|
Καλημερα στους Αγιορειτες.....:);)
|
Απόσπασμα:
ευτυχία να το "τρέχουμε" εδώ και τρία συναπτά έτη, με την καθοδήγηση του πνευματικού πατέρα μας (:D:D:D) Γέροντα Νικόλαο Α' εκ Σκοπέλου .... κατά φόρουμ Fuji!!! :ye36::ye36::ye36: Eσύ μέχρι πότε θα είσαι μέσα και σε ποιες Μονές??:confused: ;);) |
Καλημέρα παιδιά, Αγιορείτες συνοδοιπόροι!
|
Νικολα κανονισε το ραντεβου για να ανεβουμε στο Ορος..:ye33:
|
Απόσπασμα:
1. του-του (θα με αφορίσετε οι περισσότεροι, με πρώτον τον Άκη :p ) 2. να έρθω συνεπιβάτης με κάποιον Βολιώτη Η περίπτωση του να έρθω με κάποιον από εσάς, που πολύ θα το ήθελα, σκοντάφτει σε δυο εμπόδια: - την παράκαμψη του Βόλου που θα σας στοιχίσει το λιγότερο μια ώρα και δε θέλω να σας φωρτώνω με ώρες και χλμ επιπλέον, και - την επιστροφή μου, μιας και εσείς οι Βόρειοι θα φύγετε αργά από Δάφνη με το συμβατικό πλοίο " Άξιον Εστί" των 12:15, ενώ εμείς οι Νότιοι θα αναχωρήσουμε (ευελπιστούμε) με το "μικρά Αγία Άννα" στις 09:30 περίπου το πρωί. Άρα, πρέπει να κάνω το κουμάντο μου με μια απ' τις παραπάνω λύσεις ... :o |
Τι να πω τωρα,θα το μελετησουμε και τα λεμε!!:)
|
Καλημερα στα φιλαρακια ,ελα περνουν οι μερες!!
http://www.xristianos.gr/forum/eikon...%20%281%29.jpg |
Παιδιά δυστυχώς (για καλό λόγο όμως), δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω... Ερχεται ο αδελφός μου από Καναδά για Πάσχα, (δεν ήταν στο πρόγραμμα), και την δεύτερη εβδομάδα θα τον έχω Λάρισα. Λυπάμαι που δεν θα ακολουθήσω, αλλά, όπως καταλαβαίνετε χαίρομαι για τον αδελφό μου.. Έχω να τον δώ αρκετό καιρό, έμενε και Αθήνα πριν φύγει...
Πολλές ευχές, και να περάσετε τέλεια!! Εγώ, την επόμενη να 'μαστε καλά... |
Καλημέρα στους συνοδοιπορους:hi45:
|
Απόσπασμα:
Τι είπες τώρα, ΔΕΝ θα σε έχουμε στο Αγιο Ορος!!!:confused::confused: :cr13::cr13::cr13: Any way, να έχετε καλό Πάσχα φιλαράκι και με το καλό να υποδεχτείς το αδελφό σου... :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αλλα οντως ειναι για καλο σκοπο οπως ειπες κι εσυ.:) Δεν πειραζει...την επομενη θα εισαι μαζι!!!:) |
Να είστε καλά βρε παιδιά... Η μοναδική φορά που χαίρομαι που χάνω εκδρομή του forum... ;):)
|
Απόσπασμα:
Φίλε με το Καλό να δεχτείς τον αδερφό σου.Λυπάμαι που δεν θα είσαι μαζί μας αλλά Το Αγιο Ορος θα είναι εκεί να μας περιμένει να πάμε παρέα του χρόνου... :ye33: |
Απόσπασμα:
Με το καλο να τον δεχτεις Λακη...:ye02: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τώρα, αν χρωστάς κι εσύ κι εγώ κι όλοι οι έγγαμoι με τέκνα κάτι, σίγουρα είναι στις γυναίκες μας, που θα τραβήξουν το κουπί, για να μπορέσουμε εμείς να κάνουμε αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα. ;) |
Με λύπη πληροφορήθηκα την αποχώρηση του Αντώνη (Astakos82) και των συν αυτώ φίλων. Κρίμα παιδιά, ελπίζουμε του χρόνου πρώτα ο Θεός να τα καταφέρετε. (Μήπως να δοκιμάζατε στη Δοχειαρίου και στη Νέα Σκήτη;)
Ας ενημερώσουμε τη λίστα με τις αποχωρήσεις του Αντώνη και του Λάκη, με μια κρυφή ελπίδα και ευχή να αλλάξει κάτι και να τα καταφέρουν τελικά. Περιβόλι της Παναγιάς 2013 οι Βόρειοι 1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων) γ. MARK δ. Bily-bo ε. napgeo ... (Παρασκευή 10/05 στη Σταυρονικήτα) 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos 3. Προορισμός Bατοπέδι (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs ε. jimmis varda στ. VOX ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Διονυσίου (10/05), και Αγίου Παύλου(11/05) α. BMW 1150 RT β. Epsime γ. antfly353 δ. boxerakias57 ε. Lepanto ii στ. sotiris HN ζ. Paparizos 2. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (10/05), και Γρηγορίου (11/05) α. Fuji β. nmamadakar γ. BILY IDOL δ. StathisG _____________________________________________________________________________________________________________ - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα Ο mario τελικά μας ακολουθεί, κινείται μόνος, τι γίνεται; Γνωρίζουμε; |
|
Καλησπερα και απο εμενα φιλοι μου ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα και να τα πουμε στο ραντεβου μας.
|
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
[QUOTE=Fuji;889263]Με λύπη πληροφορήθηκα την αποχώρηση του Αντώνη (Astakos82) και των συν αυτώ φίλων. Κρίμα παιδιά, ελπίζουμε του χρόνου πρώτα ο Θεός να τα καταφέρετε. (Μήπως να δοκιμάζατε στη Δοχειαρίου και στη Νέα Σκήτη;)
Ας ενημερώσουμε τη λίστα με τις αποχωρήσεις του Αντώνη και του Λάκη, με μια κρυφή ελπίδα και ευχή να αλλάξει κάτι και να τα καταφέρουν τελικά. Εως τελευταια στιγμη θα το παλεψω , οσο για τις μονες το πολυ πολυ να κοιμηθω και εξω ειναι το τελευταιο που με νοιαζει... Fuji μου αν δεν τα καταφερω η μπουμπου μου σε περιμενει να πατε μαζι επανω :ye33: |
Απόσπασμα:
|
Καλημερα και καλο μηνα αδελφια!!
Αλλη μια μερα μειον στην μεγαλη συναντηση !! http://olympiada.files.wordpress.com...aidi.jpg?w=422 |
Απόσπασμα:
Δεν θα τα πούμε γιατί θα μπούμε με διαφορά μιας εβδομάδας!;) Αλλά, για να μην αφήσεις την βέσπα σου μόνη στην Ουρανόπολη, εάν θες να μιλήσω με την ξενοδόχα του Φιλοξενία που θα μείνουμε εμείς, και να την παρακαλέσω εάν μπορεί να σου βάλει την βέσπα σου σε κάποια γωνιά. Εκεί θα είναι ασφαλές, τουλάχιστον ασφαλέστερη από ότι έξω στην πόλη... Πες μου εάν θες... Aλλιώς τα λέμε, εις Kalampaka Place... :D:D:D |
[quote=Astakos82;889283]
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aντωνάκη, υπάρχει η θέση του Λάκη, που είναι ελεύθερη...:rolleyes: Αρα από διαμονή εις το "Περιβόλι της Παναγιάς", για ένα άτομο, δεν υπάρχει πρόβλημα... Ξανασκέψου...:rolleyes::rolleyes: :ye33::ye33::ye33: |
[quote=ARGI;889340]
Απόσπασμα:
Ty Αργυρη μου ... ξερεις δεν ειναι αυτο το θεμα...μενω και στο παγκακι... Σημερα εγινε κατι καλο και το παλευω οσο μπορω ... |
[quote=Astakos82;889424]
Απόσπασμα:
Κράτηση έτοιμη :ye33: |
Kάποτε ο αδελφός Νικόλαος ο Α' εκ Σκοπέλου, μΕ είπε: "ο έξω από εδώ, θα κάνει ότι είναι δυνατόν Αργύρη, να μην μπείς στο Αγιο Ορος, γι' αυτό οπλίσου με δύναμη & κουράγιο, ώστε να μπείς ! ΠΡΟΧΩΡΑ..." Μου το είπε το 2011 όταν πηγαίνωντας προς Αγιο Ορος, που έφαγα καταλάθος την μπάρα των διοδίων στο κεφάλη!:(:( Και μου έσπασε όλη την μάσκα μπροστά!!!:mad::mad: Και ευτυχώς τον άκουσα τον Γέροντα Φούτζιο!!!!:sm2: Ετσι Αντώνη μου, πάλεψε το... Πολλοί λόγοι θα βρεθούν μπροστά μας, ώστε να μην μπούμε... Ο καθένας μας, το παλεύει με τον τρόπο του και με την Θεία Χάρη της Παναγιά μας, ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ !!!!!!:ye36: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ou_(inlay).JPG Καλή Αντάμωση να έχουμε... :ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
[quote=MARK;889426]
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστω και τους τρεις σας... Καλο πασχα να εχουμε με υγεια και να ανταμωσουμε ολοι με το καλο... :) |
[quote=Astakos82;889424]
Απόσπασμα:
|
Οπότε, μετά κι από επικοινωνία με τον Αντώνη, επανερόμαστε στη λίστα μας, με τις εξής αλλαγές:
Περιβόλι της Παναγιάς 2013 οι Βόρειοι 1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων) γ. MARK δ. Bily-bo ε. napgeo ... (Παρασκευή 10/05 στη Σταυρονικήτα) 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos 3. Προορισμός Bατοπέδι (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs ε. jimmis varda στ. VOX ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Διονυσίου (10/05), και Αγίου Παύλου(11/05) α. BMW 1150 RT β. Epsime γ. antfly353 δ. boxerakias57 ε. Lepanto ii στ. sotiris HN ζ. Paparizos 2. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol 3. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (10/05), και Γρηγορίου (11/05) α. Fuji β. nmamadakar γ. BILY IDOL δ. StathisG |
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παιδιά, όσοι από εμάς θα ταξιδέψουμε 10/05 από Ουρανούπολη, με το καραβάκι "ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" των 06:30, πρέπει να πάρουμε από σήμερα τηλέφωνο στο γραφείο προσκυνητών (2310252575) για να το δηλώσουμε, ώστε να μας έχουν έτοιμα τα διαμονητήριά μας στην προβλήτα!
|
Προτείνω στους Βόρειους, να ταξιδέψουν κι αυτοί με το πλοίο των 06:30, γιατί έτσι θα έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα:
1. θα είμαστε όλη η παρέα μαζί στο καραβάκι, έως κάποιο σημείο 2. μπορούν να κατεβούν στη Μονή Δοχειαρίου (κατά τις 8 θα φτάσουν λογικά) να δουν το Μοναστήρι, να ζητήσουν να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, και να συνεχίσουν για Δάφνη με το επόμενο καράβι, το "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" που θα έχει ξεκινήσει από Ουρανούπολη 09:50 και θα τους τσιμπήσει από Δοχειαρίου κατά τις 11:20. 2. αν δε θέλουν τη Δοχειαρίου, μπορούν να κατέβουν σε οποιοδήποτε Μοναστήρι πριν τη Δάφνη, ακολουθώντας την ίδια λογική. Οπότε, αν οι Βόρειοι φίλοι συμφωνείτε με αυτή την ιδέα, πρέπει να τηλεφωνήσετε επίσης στο γρ. προσκυνητών και να ενημερώσετε για την αναχώρηση των 6:30 ;) |
Απόσπασμα:
Ετοιμο και το "διαμονητήριο" του Θάνου, για την φιλοξενία της βέσπας του !:D Private Garage για όλες τις ημέρες που θα είναι εκεί!!!! :ye32::ye32: |
:ye32::ye32::ye32::ye32:
|
|
Kαλημερα Τζιμαρα καλημερα και στους υπολοιπους Αγιορειτες!!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!