GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

SenseiG 18-09-2012 23:24

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 761172)
Επιτελους!!!Ειπα κι εγω τι εγινε,δεν θα ποσταρει Ο Διοργανωτης μας.......:re26::re26::re26:

Πεταει η περδικουλα σου βλεπω......:)

Ακιs 18-09-2012 23:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 761175)
Πεταει η περδικουλα σου βλεπω......:)

Γιατι εσυ πας πισω......:ha16::ha16::ha16:

:lo19::lo19:

SenseiG 18-09-2012 23:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 761177)
Γιατι εσυ πας πισω......:ha16::ha16::ha16:

:lo19::lo19:

Βαρατε με και ας κλεω.....:lo19::lo19:

Fuji 19-09-2012 00:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 761172)
Επιτελους!!!Ειπα κι εγω τι εγινε,δεν θα ποσταρει Ο Διοργανωτης μας.......:re26::re26::re26:

Άστα φίλε Άκη, τη δουλειά την κάναν, ο εμπνευστής (βλέπε Arkas), και οι εκτελεστές (όλοι εσείς). Ο διοργανωτής, απεδείχθη λίγος της περίστασης. :o

Νομίζω πως ο τίτλος του διοργανωτή, πρέπει πλέον να πάει, στον φίλτατο Αργύρη, που δε μασά πουθενά, και έχει αποδειχτεί ένας απ' τους άριστους διαχειριστές μαζώξεων και εξορμήσεων, που κοσμούν το φόρουμ.

SenseiG 19-09-2012 08:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 761229)
Άστα φίλε Άκη, τη δουλειά την κάναν, ο εμπνευστής (βλέπε Arkas), και οι εκτελεστές (όλοι εσείς). Ο διοργανωτής, απεδείχθη λίγος της περίστασης. :o

Νομίζω πως ο τίτλος του διοργανωτή, πρέπει πλέον να πάει, στον φίλτατο Αργύρη, που δε μασά πουθενά, και έχει αποδειχτεί ένας απ' τους άριστους διαχειριστές μαζώξεων και εξορμήσεων, που κοσμούν το φόρουμ.

Η αρχη ειναι το ημιση του παντος.........:ye33:
Χωρις εσενα δεν θα ειχε γινει τιποτα ,κατα την ταπινη μου γνωμη!!

evan400f 22-09-2012 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 758354)
'' Συμμετοχές για Αγιο Ορος 2013''

1. Ακιs

2. SenseiG

3. Mark

3. Gasgs

4. Argi

5...

6.....

7.....

Nίκο (Fuji), όπως βλέπεις ξεκίνησε το "καραβάνι" για το
Aγιο Ορος 2013!
Πρώτα η Παναγιά, το Περιβόλι της μας περιμένει....:ye02:

:ha16::ha16::ha16::ha16:

Ε,Ε,Ε!! Εφτασα και εγώ! Μία θέση και για μένα..:D:D

Samior 01-10-2012 21:42

Μπράβο ρε παίδες.Τώρα το είδα το θέμα και σας χάρηκα:ye32::ye32::ye32:

dimag7 02-10-2012 12:35

Καλημέρα, πρώτα ο θεός και εγώ μέσα με ένα φιλαράκι που θα κάνει άμεσα εγγραφή στο forum μας. :ye33:

Fuji 23-10-2012 09:08

Επειδή, έχουμε φάει πολλαπλές "χυλόπιτες" απ' τη Μονή Σίμωνος Πέτρας, και είναι στα απωθημένα μου να μείνω εκεί, έστειλα σήμερα φαξ με αίτημα την φιλοξενία στις 10/05/2013. Ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά στο συγκεκριμένο μοναστήρι, ξεκινάς 6 μήνες νωρίτερα την επαφή για να έχεις πιθανότητες. Αναμένω αποτελέσματα.
Όσοι ψήνονται και υπάρχει στο βάθος του μυαλού τους η επίσκεψη στο Όρος μετά το Πάσχα, και η φιλοξενία τους στο εν λόγω Μοναστήρι, ας μαζευτούν γκρουπάκι και ας κάνουν κίνηση εγκαίρως. Σίγουρα δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει την επαύριο, αλλά αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε από τώρα κάτι, γιατί να μην το κάνουμε. Κι αν κάπου στραβώσει, ακυρώνουμε.
:)

SenseiG 23-10-2012 09:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 782632)
Επειδή, έχουμε φάει πολλαπλές "χυλόπιτες" απ' τη Μονή Σίμωνος Πέτρας, και είναι στα απωθημένα μου να μείνω εκεί, έστειλα σήμερα φαξ με αίτημα την φιλοξενία στις 10/05/2013. Ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά στο συγκεκριμένο μοναστήρι, ξεκινάς 6 μήνες νωρίτερα την επαφή για να έχεις πιθανότητες. Αναμένω αποτελέσματα.
Όσοι ψήνονται και υπάρχει στο βάθος του μυαλού τους η επίσκεψη στο Όρος μετά το Πάσχα, και η φιλοξενία τους στο εν λόγω Μοναστήρι, ας μαζευτούν γκρουπάκι και ας κάνουν κίνηση εγκαίρως. Σίγουρα δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει την επαύριο, αλλά αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε από τώρα κάτι, γιατί να μην το κάνουμε. Κι αν κάπου στραβώσει, ακυρώνουμε. :)

Παντα ενα βημα εμπρος....:ye02:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!