GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σπασμένο διαφορικό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14956)

TEOSS 08-11-2010 21:34

Απάντηση: Σπασμένο διαφορικό

Για να μην τρελαθούμε εντελώς… πάει όχημα 4 χρονών σε αντιπροσωπεία με βλάβη σε ρουλεμάν και καλύπτεται ???? και υπάρχει χαζός & ανεγκέφαλος που βγάζει φαρμάκι(μήπως από ζήλεια που η δική του αντιπροσωπεία του φέρεται σαν ζώο)???
Καλά από την Πάτρα είναι πράγματι …???(θα πουλήσω το σπίτι και δεν ξαναπατώ)._:mad::mad::mad:

vaska 08-11-2010 23:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 245508)
Και παλι καλα να λεει ο φιλος.;)
Αν παμε εμεις 4 ετων μοτο στον Σαρακακη και του πουμε μου χαλασε αυτο,σιγα μη μας το αλλαξει τσαμπα.θα μας προγκηξει οπως ο τσοπανης τα προβατα.....:rolleyes::sm7::sm7::sm7:

Επειδη εχω ξανανεβασει την φωτο σε αλλο θεμα,δες εδω.
http://www.gsforum.gr/%CE%86%CE%BB%C...0/index14.html

Φίλε μου άλλο μηχανή 9000 ευρώ και άλλο 19000. Έχει μια διαφορά τιμής και περιμένεις και διαφορά ποιότητας, αλλιώς παίρνεις strom τίμιο και οικονομικό μηχανάκι.

vaska 08-11-2010 23:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 245628)
Για να μην τρελαθούμε εντελώς… πάει όχημα 4 χρονών σε αντιπροσωπεία με βλάβη σε ρουλεμάν και καλύπτεται ???? και υπάρχει χαζός & ανεγκέφαλος που βγάζει φαρμάκι(μήπως από ζήλεια που η δική του αντιπροσωπεία του φέρεται σαν ζώο)???
Καλά από την Πάτρα είναι πράγματι …???(θα πουλήσω το σπίτι και δεν ξαναπατώ)._:mad::mad::mad:

Τώρα με σένα έχω ένα πρόβλημα η αλήθεια είναι. Δεν κατάλαβα τπτ αλλά δεν πειράζει όταν θα μεγαλώσω θα καταλάβω.

:D:D

GeorgeP 08-11-2010 23:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 245628)

Ναι, οταν κραταει χρονια αυτη η κολωνια και οταν καποιος το κυνηγησει δικαστικα,τοτε κατι γινεται........!!!! Διοτι πριν απο ολα αυτα η μαμα τα εκανε γαργαρα οπως ειπε και πιο πριν άλλος φιλος κατοχος GS και τους φέρονταν σαν ζωα!!!!! Δεν ξερω δεν ακουσα!!! Για να μην θεωρεις οτι εγω ειμαι κακοπροαιρετος αφου δεν ειμαι κατοχος GS!!!

TEOSS 09-11-2010 00:30

Καλά κρασιά …η κολόνια είναι δική σας και βρωμάει βαρκαντεριλα .

gsmaniac 09-11-2010 00:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 245710)
Ναι, οταν κραταει χρονια αυτη η κολωνια και οταν καποιος το κυνηγησει δικαστικα,τοτε κατι γινεται........!!!! Διοτι πριν απο ολα αυτα η μαμα τα εκανε γαργαρα οπως ειπε και πιο πριν άλλος φιλος κατοχος GS και τους φέρονταν σαν ζωα!!!!! Δεν ξερω δεν ακουσα!!! Για να μην θεωρεις οτι εγω ειμαι κακοπροαιρετος αφου δεν ειμαι κατοχος GS!!!

θα πρεπει να συμφωνησουμε σε κατι.......ο σαρακακης ηταν,δεν ξερω αν ειναι ακομα,η χειροτερη αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα και εξυπηρετηση..;)
γενικα στην ελλαδα υπαρχει ενα θεματακι,με το after sale...:o

gepol 09-11-2010 00:40

Το χάλι του, ειδικά τώρα που έδιωξε τα ανταλλακτικά και τα έδωσε σε logistics εταιρεία. Ομως είναι τώρα πιο εύκολο να ψωνίσεις απο συνεργείο(εξουσιοδοτημένο), που τους πουσάρει να πουλανε...

CPretenteriS 09-11-2010 00:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 245788)
θα πρεπει να συμφωνησουμε σε κατι.......ο σαρακακης ηταν,δεν ξερω αν ειναι ακομα,η χειροτερη αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα και εξυπηρετηση..;)

Ήταν... είναι... και θα είναι...!!!

ntinopoulos 09-11-2010 09:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 245703)
Φίλε μου άλλο μηχανή 9000 ευρώ και άλλο 19000. Έχει μια διαφορά τιμής και περιμένεις και διαφορά ποιότητας, αλλιώς παίρνεις strom τίμιο και οικονομικό μηχανάκι.

αμαν μ αυτη την καραμελα!:rolleyes:
νομιζετε πολλοι οτι επειδη μια μηχανη ειναι ακριβη,πρεπει να μη χαλαει ποτε,οταν χαλαει να μας την φτιαχνουν παντα δωρεαν και να μας δινουν και ενα ποσο για ψυχικη οδυνη!:rolleyes:
θα τρελαθουμε τελειως λεμεεεεε!:rolleyes:

ntinopoulos 09-11-2010 09:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 245788)

και με το before θα ελεγα!:rolleyes::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!