GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=1689)

Arkas 13-04-2009 10:30

Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas ( 24193)
Ρε πάιδες όσοι δεν τα καταφέρουμε σήμερα, και περάσουμε άλλη μέρα να τα παραλάβουμε θα μας κάνετε μια επείδηξη στο καφέ ε?ε?ε?ε? φανταστικοι συμφορουμιτες??:p:p:p:p:p:p:p :sm2:

Είπαμε! Ο Ντινόπουλος!!!

Arkas 13-04-2009 10:35

ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2

BT2 Twin set

1. Arkas...................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
2. ntinopoulos.............................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
3. george h............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
4. TEOSS .....................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
5. EOD-K9 ...................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
6. Kifinas................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ...................... ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
7. fidemporas.....................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ...................... ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
8. Alfa7........................................ ΕΞΩΦΛΗΣΕ
9. Alfa7........................................ ΕΞΩΦΛΗΣΕ
10. danaos.............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
11. funkypervert...........................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
12. 1200GS....................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
13. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ...............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
14. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ...............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
15. Syan.....................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
16. platon.................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
17. Νικολας33......................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
18. Gemara.............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
19. bmwgogagis..............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ..............ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
20. nightwish.........................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ

BT2 Single

1. S.T...........................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
2. gelasios................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ.............. ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2
3. Jorge......................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ
4. fmargaritis..................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ.............. ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2

ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝΤΕΣ!!!

mjtir 13-04-2009 14:03

Προσωπικα ειμαι αντιθετος στις ομαδικες αγορες ακομα και αν αποτελουν πραγματικα καλες ευκαιριες . Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αναγκες και δεν λειτουργουν ολοι με τον ιδιο τροπο . Δεν θελω να φανταστω τι θα συμβει (πραγμα που δεν ευχομαι) οταν αρχιζουν να σκανε τα προβληματα και οι βλαβες. Και επισεις δεν μου αρεσει να βλεπω αντεκλησεις μεταξυ συμφωρητων .

danaos 13-04-2009 14:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 24238)
Προσωπικα ειμαι αντιθετος στις ομαδικες αγορες ακομα και αν αποτελουν πραγματικα καλες ευκαιριες . Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αναγκες και δεν λειτουργουν ολοι με τον ιδιο τροπο . Δεν θελω να φανταστω τι θα συμβει (πραγμα που δεν ευχομαι) οταν αρχιζουν να σκανε τα προβληματα και οι βλαβες. Και επισεις δεν μου αρεσει να βλεπω αντεκλησεις μεταξυ συμφωρητων .

Κανενας δεν πιεσε κανεναν να κανει κατι......ΕΙμαστε ολοι ενηλικες με βασικο επιπεδο IQ ο καθενας. Οποιος ειχε αναγκη ο αγορασε!!!!!!!!!
Οσο για τα προβληματα ασε να ερθουν πρωτα και βλεπουμε........

mjtir 13-04-2009 14:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 24240)
Κανενας δεν πιεσε κανεναν να κανει κατι......ΕΙμαστε ολοι ενηλικες με βασικο επιπεδο IQ ο καθενας. Οποιος ειχε αναγκη ο αγορασε!!!!!!!!!
Οσο για τα προβληματα ασε να ερθουν πρωτα και βλεπουμε........

Δεν ζηλευω και ας ειμαι ο μονος (οπως φαινεται ) που δεν θα εχει αναρτημενο bluetooth στο κρανος του στις μετακινησεις μας..:yz

Ομως σκεφτομαι να εγκαταστησω fake για να μην νιωθω μειονεκτικα απεναντι σας ....:D:D

ΥΓ. Η παρατηρηση μου για τις βλαβες αφορα αποκλειστικα τις αντιδρασεις που πιθανως να υπαρξουν απο μελη μας και απο τον τροπο που θα εκφραστουν. Παρακαλω θερμως να μην περασουν απο τα νηματα αυτου του forum και να αντιμετωπιστει κατα ιδιαν. :hmmm:

gb1200 13-04-2009 15:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 24242)
Δεν ζηλευω και ας ειμαι ο μονος (οπως φαινεται ) που δεν θα εχει αναρτημενο bluetooth στο κρανος του στις μετακινησεις μας..:yz

Ομως σκεφτομαι να εγκαταστησω fake για να μην νιωθω μειονεκτικα απεναντι σας ....:D:D

ΥΓ. Η παρατηρηση μου για τις βλαβες αφορα αποκλειστικα τις αντιδρασεις που πιθανως να υπαρξουν απο μελη μας και απο τον τροπο που θα εκφραστουν. Παρακαλω θερμως να μην περασουν απο τα νηματα αυτου του forum και να αντιμετωπιστει κατα ιδιαν. :hmmm:

Δηλαδή αν χαλάσουν 1-2-5-10 ενδοσυνενοήσεις θα φταίει ο έμπορος ή το φόρουμ που έκανε ομαδική αγορά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή εμένα που μου χάλασε η μπαταρία και μου την άλλαξαν στην εγγύηση, φταίει ο Παναγιωτόπουλος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σόρυ, ίσως εγώ είμαι έξω (και κάτω) από το μέσο IQ που λέει ο Δαναός και δεν καταλαβαίνω τις αντηρήσεις σου...:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

mjtir 13-04-2009 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gb1200 ( 24279)
Δηλαδή αν χαλάσουν 1-2-5-10 ενδοσυνενοήσεις θα φταίει ο έμπορος ή το φόρουμ που έκανε ομαδική αγορά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή εμένα που μου χάλασε η μπαταρία και μου την άλλαξαν στην εγγύηση, φταίει ο Παναγιωτόπουλος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σόρυ, ίσως εγώ είμαι έξω (και κάτω) από το μέσο IQ που λέει ο Δαναός και δεν καταλαβαίνω τις αντηρήσεις σου...:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

Δεν εχω καμια αντιρηση απλα ,

α) Κατεθεσα μια προσωπικη αποψη , τι κανω συνηθως εγω ,

β) Παρακαλεσα να μην μπουμε σε καμια αντιδικια για πιθανες παρεξηγησεις που εχουν γινει και για αλλες πιθανες στο μελλον που αφορουν προβληματα απο την συγκεκριμενη αγορα ,γιατι πολυ απλα εμπορικες πραξεις δεν πρεπει να δηλητηριαζουν τις σχεσεις μας.

Και επαναλαμβανω πως περιμενω με ανυπομονησια τις εντυπωσεις σας απο την συγκεκριμενη συσκευη.

:cool:

NLS 13-04-2009 17:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 24242)

δεν παίρνεις το δικό μου για να πάω να πάρω εγώ το άλλο;

gelasios 13-04-2009 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 24309)
δεν παίρνεις το δικό μου για να πάω να πάρω εγώ το άλλο;

:sm8:

Μπράβο, άντε να ηρεμούμε σιγά σιγά...
Εμείς εκτός Αθήνας πότε τα παραλαμβάνουμε είπαμε???

Arkas 13-04-2009 19:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gelasios ( 24316)
:sm8:

Μπράβο, άντε να ηρεμούμε σιγά σιγά...
Εμείς εκτός Αθήνας πότε τα παραλαμβάνουμε είπαμε???

Τα σετ έχουν αποσταλεί.
Από εδώ και πέρα, είναι θέμα ΕΛΤΑ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!