GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   στο club των πονεμενων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19412)

NLS 19-04-2011 22:21

Απάντηση: στο club των πονεμενων

ταξιδιώτη σε μοτέρ 20ετίας δεν θα έβγαζε ποτέ τέτοιο πράγμα (γιατί τέτοιο πράγμα είναι αστοχία και η αστοχία δεν περιμένει 20 χρόνια να βγει)

θα δεις που θα το ξεχάσεις και θα έχεις την ίδια πώρωση

TEOSS 19-04-2011 22:28

-Αυτά είναι ευχάριστα νέα!:)
-Ο αριστερός κύλινδρος ελεγχθεί? Είναι Ο.Κ.?;)

-Εννοείται ότι θα κρατήσεις το Adv, εξάλλου ότι άλλο καβαλήσεις μετά από αυτό θα σου φαίνεται ...παπί (πολύ ξενέρα λέμε).!!!

:sm7::sm7::sm7:

napgeo 19-04-2011 22:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 364225)
-Αυτά είναι ευχάριστα νέα!:)

-Εννοείται ότι θα κρατήσεις το Adv, εξάλλου ότι άλλο καβαλήσεις μετά από αυτό θα σου φαίνεται ...παπί (πολύ ξενέρα λέμε).!!!
:sm7::sm7::sm7:

Και εκεί που κάμω προσπάθεια να σας πλησιάσω μου την κάνετε με ελαφριά πηδηματάκια. Έχεις δει παπί 20 ετών με τέτοια προβλήματα???… Άς αντέγραφε η Μαμά και κάτι από τους υπόλοιπους ………..

NLS 19-04-2011 23:02

έχω δει παπί με χειρότερα προβλήματα (αναλογικά με το κόστος του) - παπί χόντα κανονικό

έχω δει (βασικά έχω) παπί ΤΡΙΑΝΤΑ χρονών που ακόμα πάει κανονικά

και;

όποιος θέλει κάθεται και ευχαριστιέται τη ζωή με παπιά ή με varadero - δικαίωμα του

paschalis 19-04-2011 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 364277)
έχω δει παπί με χειρότερα προβλήματα (αναλογικά με το κόστος του) - παπί χόντα κανονικό

και;

όποιος θέλει κάθεται και ευχαριστιέται τη ζωή με παπιά ή με varadero - δικαίωμα του

Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Ολο ακουω για αξιοπιστια και καταναλωσεις σε μοτοσυκλετες τελευταια..
Ειναι δυνατον?
Εχει τιμη η διασκεδαση?

tsak8 20-04-2011 03:21

ΝΑΙ:cool:

taksidiotis 20-04-2011 05:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 364335)
Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Ολο ακουω για αξιοπιστια και καταναλωσεις σε μοτοσυκλετες τελευταια..
Ειναι δυνατον?
Εχει τιμη η διασκεδαση?

σαφως κι εχει...οταν προκειται για διχιλλιαρα,τριχιλλιαρα και παμε...
δινουμε το 20αρικο,μετα απο λιγο καιρο το 20αρικο να γινει 30αρικο δε λεει...
καποια πραγματα ναι,ειναι φυσιολογικο να φθαρουν,καποια αλλα παλι οχι...γιατι τοτε κανουμε ενα search,κοιταζουμε και κατι αλλο και πολλοι στρεφοντε στο κατι αλλο...που δεν εχει ονομα ιστορικο,δεν εχει την μουρη του σηματος,εχει ομως αξιοπιστια που για πολλους δεν εχει ο γερμανος.
να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα.ok μπορει η καψουρα μου να ναι το gs,μπορει να παραδεχομαι πολλα πραγματα του στυλ,οδηγηση,κρατημα,φρενα,ποιοτητα αλλα κοιταζω και περα απο το σημα αν και πολυ χλωμο να αλλαζα εταιρεια.ισως σε k-gt...λεω τωρα!!!:sm7:

GeorgeP 20-04-2011 11:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 364509)
σαφως κι εχει...οταν προκειται για διχιλλιαρα,τριχιλλιαρα και παμε...
δινουμε το 20αρικο,μετα απο λιγο καιρο το 20αρικο να γινει 30αρικο δε λεει...
καποια πραγματα ναι,ειναι φυσιολογικο να φθαρουν,καποια αλλα παλι οχι...γιατι τοτε κανουμε ενα search,κοιταζουμε και κατι αλλο και πολλοι στρεφοντε στο κατι αλλο...που δεν εχει ονομα ιστορικο,δεν εχει την μουρη του σηματος,εχει ομως αξιοπιστια που για πολλους δεν εχει ο γερμανος.
να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα.ok μπορει η καψουρα μου να ναι το gs,μπορει να παραδεχομαι πολλα πραγματα του στυλ,οδηγηση,κρατημα,φρενα,ποιοτητα αλλα κοιταζω και περα απο το σημα αν και πολυ χλωμο να αλλαζα εταιρεια.ισως σε k-gt...λεω τωρα!!!:sm7:

Αυτο το ''να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα'' που λεςειναι δυσκολο χαρισμα φιλε ταξιδιωτη και δεν το διαθετουν ολοι!!!

ΙoannisPanagiotidis 20-04-2011 15:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 364225)

...εύλογο ερωτημα !... Ταξιδιωτη για πες φιλε !....

paschalis 20-04-2011 16:28

[QUOTE=NLS;364277]έχω δει παπί με χειρότερα προβλήματα (αναλογικά με το κόστος του) - παπί χόντα κανονικό

και;

[QUOTE=GeorgeP;364609]Αυτο το ''να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα'' που λεςειναι δυσκολο χαρισμα φιλε ταξιδιωτη και δεν το διαθετουν ολοι!!!

ειναι οντως....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!