GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χωμάτινες εξορμήσεις (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27965)

black_hawk 27-01-2012 01:34

Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή

Μπραβο παιδες!! Ωραια βολτα! (Βαζετε ιδεες και αυτο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ!! :D )

:sm8::sm8:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Markas ( 584925)

Γιαννη.. Τι παιζει με τη συγκεκριμενη βαση της καμερας? (Λεπτομερειες please, με π.μ, για να μη χαλαει η συνεχεια του topic... :Χαμόγελο: )

taksidiotis 27-01-2012 02:37

Μπράβο βρε κοπελια,πάντα τέτοια

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

TAKIS04 27-01-2012 08:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Markas ( 585190)
Άσε Τάκη, μη μου το θυμίζεις...:(
Λες να μου μείνει κουσούρι;
;)

Μπααααααα...
μια δυο βολτες θα παμε μαζι και εισαι οκ παλι
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Marcoze 27-01-2012 10:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Markas ( 585180)

Σε περημένουμε με το καλό μια και αν δε κάνω λάθος είσαι και φίλος του Γιάννη. Και γύρω από τα Γιάννενα βέβαια έχετε φανταστικά μέρη τα οποία δυστυχώς θα αργήσω λίγο ακόμα να τα εξερευνήσω...

Ναι τον ξέρω τον γκαβογιατρο:D πήγαμε μια μέρα στο βουνό (στο σμολικα) και από τότε κόλλησε μια παλιό αρρώστια:D που έχει να κάνει με την λάσπη τη σκόνη και τις πέτρες χωμάτινους τους λένε αυτούς τους άρρωστους που κοπανιούνται και λερώνονται :sm7:,άστα να πάνε !!!

Vagelis Gar 27-01-2012 10:20

Όπως πάντα ένα ΠΛΗΡΕΣ οδοιπορικό.
(δεν βρήκα χρόνο να το "ξεψαχνίσω", αλλά θα το κάνω σύντομα :))
Πάντα όρθιοι παλικάρια.

yns 27-01-2012 14:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 585191)
Απολαυστικό....:)

Εγώ πάντως όταν κατέβω Κρήτη θα κάνω κολλητό τον Γιάννη....:sm7:

Πως φαίνονται οι σώφρονες άνθρωποι! ;):D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 585220)
Για άλλη μια φορά γράψατε με τον μοναδικό δικό σας τρόπο την όμορφη αυτή εξόρμηση που μόνο φλώρικη δεν ήταν κάθε άλλο μάλιστα είχε από όλα όπως χιούμορ χώμα κατασκήνωση ξημερώματα στις παραλίες και ποσά άλλα.

:rolleyes: :rolleyes: :)

Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η όμορφη παρέα και ο τρόπος που έχετε να περνάτε πάντα καλά στις βόλτες σας και για μένα αυτό είναι ότι καλύτερο για μια φιλία σαν την δική σας.

;) ;) :)

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την όμορφη βόλτα στην αγαπημένη μου Κρήτη και που το μοιραστήκατε μαζί μας στο φόρουμ.

Ευχαριστούμε Δημητρό, στις μέρες που ζούμε αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο, η καλή παρέα είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό που υπάρχει! :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 585230)
Θεοκούζουλοι κατακαλόκαιρο στις ομορφότερες θάλασσες και εσείς με κοντούρες βρε αθεόφοβοι ούτε μια βουτιά στην Σούγια στην Λυσσό δεν κάνατε Άσε που είσαστε τυχεροί διότι αρκετούς μαζεύει η ΕΜΑΚ κάθε καλοκαίρι από θερμοπληξία από την Λυσσό
Τέλος πάντων η βολτάρα όχι φλώρικη άλλα αντιθέτως είχε από όλα Απλά καταπληκτική
Και εμείς Νικόλα να ρουφάμε τις περιγραφές σου και της πανέμορφες φωτογραφίες σας μονορούφι
Να είστε καλά αυτά βλέπω και λέω τι το ήθελα το RT δεν κράταγα το gs μου
Βλέπω καλοκαιρινές φώτο και έξω βροντά και αστράφτει ωραίο συναίσθημα ;):)

Ευτυχάρα ευχαριστούμε! Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα φύγει καθόλου από την Παλαιόχωρα και θα έκανα μπάνιο εκεί όλη μέρα! ;). Στη Λισσό δεν είχαμε τίποτα μαζί μας, με τα τζιν και τις μπότες ήμασταν καθότι άκουσα τον άλλο που μου'λεγε "έλα μωρέ, 10 λεπτά περπάτημα είναι!". Κι ευτυχώς που μου'κοψε και πήρα ένα μικρό μπουκάλι νερό και δεν ψοφίσαμε να μας φάνε τα όρνια!! :D. Στη Σούγια πάλι πεινούσαμε σαν λύκοι και αποφασίσαμε να φάμε και να πιούμε μπύρες, εγώ ήμουν ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xanthi ( 585251)
Είστε απίθανοι και οι τρεις σας, καλές επόμενες βόλτες......................:):)

Κική χαράς το κουράγιο σου με τους κουζουλούς ...................;);)

Κι εγώ τον Νίκο............................:p:sm7::sm7:

Ευτυχώς ισορροπεί την κατάσταση ο Σταύρος που μου φαίνεται ο λογικός της οικογένειας! :sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 585300)
Kαλα τι φλωρικα πραγματα ειναι αυτα:p? να μην ανεβετε στο καταφυγιο που εχει ισως απο τις καλυτερες θεες του νησιου. Να κανονισετε οταν πατε διανυκτερευση εκει επανω. Σας ευχαριστω παντως προσωπικα που μεσα απο τις φωτογραφιες σας μου ξαναθυμηζετε το ποσο ωραιο νησι ειναι μιας και δεν εχω ουτε μια φωτο:( απο το τοτε που το ειχα επισκεφτει(9/2000 25μερες 3800χλμ).

Μην του τα λες έτσι και παίρνει θάρρος!! :D
Το καταφύγιο του Καλλέργη είναι στο πρόγραμμα για φέτος το καλοκαίρι! ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pyrosbestis ( 585318)
1993!!!20 MEΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ!!!ΠΕΡΑΣΑ ΓΚΑΜΑΤΑ!!!2013 ΞΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ!!!

Καλώς να ορίσεις! :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 585380)
Μπραβο παιδες!! Ωραια βολτα! (Βαζετε ιδεες και αυτο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ!! :D )

Γιαννη.. Τι παιζει με τη συγκεκριμενη βαση της καμερας? (Λεπτομερειες please, με π.μ, για να μη χαλαει η συνεχεια του topic... :Χαμόγελο: )

Αυτή ήταν η εκδρομή για την οποία σου είχα μιλήσει στο σπίτι του Ευτύχη. Και υπάρχουν και άλλα πολύ όμορφα μέρη.. ;). Αποφάσισέ το εσύ και θα το κανονίσουμε...
Για την βάση της GoPro έχεις PM, είχα γράψει και στην 1η ομαδική.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 585389)
Μπράβο βρε κοπελια,πάντα τέτοια

Να'σαι καλά Γιάνναρε!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TAKIS04 ( 585502)
Μπααααααα...
μια δυο βολτες θα παμε μαζι και εισαι οκ παλι
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Εσύ να ετοιμάζεσαι... Δεκέμβρη και Γεννάρη δεν έχουμε κάνει καμιά χωμάτινη.. Μαζεύονται! :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Marcoze ( 585622)
Ναι τον ξέρω τον γκαβογιατρο:D πήγαμε μια μέρα στο βουνό (στο σμολικα) και από τότε κόλλησε μια παλιό αρρώστια:D που έχει να κάνει με την λάσπη τη σκόνη και τις πέτρες χωμάτινους τους λένε αυτούς τους άρρωστους που κοπανιούνται και λερώνονται :sm7:,άστα να πάνε !!!

Θυμάσαι ρε Βασίλη που τότε φοβόμουν ακόμα και από τη λασπολακούβα να περάσω; :sm7:. Τώρα η αρρώστια που λες είναι πλέον ανίατη! Σε περιμένω φίλε για την βδομάδα με τις σκηνές που έχουμε πει! ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 585630)
Όπως πάντα ένα ΠΛΗΡΕΣ οδοιπορικό.
(δεν βρήκα χρόνο να το "ξεψαχνίσω", αλλά θα το κάνω σύντομα :))
Πάντα όρθιοι παλικάρια.

Ο Νικολής είναι μάνα σ'αυτά! Περιμένω σχόλιο μόλις το τελειώσεις!

jmar 28-01-2012 15:24

Συντεκνακια οτι και να πω ειναι λιγο, απλα RESPECT για την βολτα αλλα και την παρουσιαση!!! Ειστε καταπληκτικη ομαδα οι τρεις σας!!

Οσο για το καλεργι οντως ο δρομος αυτος εχει απαιτησεις και θελει χρονο, αλλωστε ανεβαινεις απο την μια πλευρα και μετα το καλεργι κατεβαινεις απο την πισω και ειναι ωραια διαδρομη, την εχω κανει με τζιπ 3-4 φορες!! Με το καλο την επομενη φορα να το ολοκληρωσετε!!

dan 14-02-2012 09:36

Σας ευχαριστώ πολύ ! Άντε να συγκεντρωθώ τώρα να δουλέψω !!!
Είσαστε απίθανοι κουζουλοί ! και τα κάνετε ακριβώς όπως μου αρέσουν : περιπέτεια - εξερεύνηση - χώμα - άσφαλτο στροφές - σκηνή - χαβαλές ....
ΑΥΤΟ είναι .
Με γυρίσατε πίσω 10 χρόνια , την ίδια διαδρομή περίπου είχα κάνει μόνος με ένα KLR 600.
(Λοιπόν Γιάννη επειδή βλέπω ότι σου αρέσουν οι πεζοπορίες , σου προτείνω και
το μονοπάτι που ξεκινά από τη Σούγια και μετά από δύο μέρες !!! καταλήγει στα Σφακιά .... ;)

Καλή συνέχεια.....

yns 14-02-2012 10:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dan ( 602438)
Λοιπόν Γιάννη επειδή βλέπω ότι σου αρέσουν οι πεζοπορίες , σου προτείνω και
το μονοπάτι που ξεκινά από τη Σούγια και μετά από δύο μέρες !!! καταλήγει στα Σφακιά .... ;)

Μην βάζεις του Νίκου τέτοιες ιδέες!!! Νεύρα

:sm7::sm7:

Όπως σου απάντησα και στη βόλτα του Τάκη, ακόμα σε περιμένω στην Κρήτη! :)

Markas 14-02-2012 18:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dan ( 602438)
... σου προτείνω και

Καλή συνέχεια.....

Αυτά είναι!!! Δίνε ιδέες δίνε ιδέες :D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!