![]() |
Απάντηση: καλημερα,καλησπερα,καληνυχτα.Σαββατο 11/2/2012
Απόσπασμα:
Αφου τοση ωρα βλεπεις οτι βαηθαω την γυναικα μου,χαθηκε να παρεις τηλ να ερθω να σε βοηθεισω μεχρι να σχολασει.....:p :sm7::sm7::sm7::sm7: ημαρτον πια γιαυτο ειναι οι φιλοι....:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:eek::eek::eek::eek::eek: Εγω φταιω που κανω την δουλεια σου και εσυ εισαι μεσα στο φορουμ.....:rolleyes::p:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ρακομελο ρε Βασιλη,η αγαπη μου.....με σκοτωσες τωρα...αχ..:p Το θεμα ειναι πωεθα γυρισω μετα πισω...:sm7: Τελος παντον,κρατα λιγο για την αλλη εβδομαδα!! |
Απόσπασμα:
'Ετσι ε? Την δουλειά μου? Ε βγάλε άκρη εσύ με Ουρουγουάη τότε. Εγώ φεύγω...Γιωργάκη! Ciao! :cool: |
ελα εσυ την αλλη βδομαδα και εχω και ραντζο για να κοιμηθεις...και να ξερεις οτι ο Υμηττος χωριζει δυο πραγματα.....τους ανθρωπους του πνευματος με τους ανθρωπους του οινοπνευματος:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Δεν μιλαω την γλωσσα εσυ που τα μιλας βγαλε ακρη κανε και εσυ τιποτα εγω θα βγαλω ολη την δουλεια σημερα!!:) |
'σπέρα ...:D;)
|
Καλησπέρα και από μένα !
Ένα καφέ είπαμε να πιούμε σήμερα χαλαρά μεσημέρι και μας κάνανε καλοκαιρινούς ! Πορτοφόλι- i-phone Πάνε κάνανε φτεράααααααααααααααααααααααα |
Την καλησπέρα μου, από την χιλιοχιονισμένη/βροδαρμένη Καρδίτσα!! Φιλανδία γίναμε με τόσο νερό εφέτη!!:D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!