![]() |
Απάντηση: Θεσσαλονίκη - Ερέτρια για την πίττα ρε γαμ..το
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φτασατε η ακομα??? γιατι καποιος εκανε κυκλου ...Παλια ,Τρανζιστορ ,Αζουρο και τουμπαλι.... :sm3::sm3::sm3::sm7::sm7::lo19::lo19::lo19: Και επειδι θελεις και αλλη πιτα... θα την εχεις...:ye33::ye33::ye33:.... Τsitso ,Nivam καντε κατι για το παιδι θελει και αλλο!!!! |
Απόσπασμα:
Αφου παλι για υπνο θα πας......:cool2: Οι μαρτυρες ηταν πολλοι, προσεχε τι θα πεις.......;) |
Απόσπασμα:
Επιτηδες το κανω να εχεις να λες....:u58::u58::u58::sm3::sm3::lo19::lo19::sm7::sm7: |
Αν οι ευχές είναι αληθινές πάντα βγαίνουν.... και καλά και πολλά χλμ κάναμε και περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ όπου κι αν βρεθήκαμε...:ye33:...:D...:rolleyes: Τι να πρωτογράψω,,, για τους συνοδοιπόρους:wha13:...:ye30: τους διοργανωτές και κοπιάζωντες για την εκδήλωση:wha13:...:re25::re26: όλους τους καλούς φίλους και φίλες που ανταμώσαμε και περάσαμε τέλεια:wha13:...:di59:...:ha08::ha09::ha07: το ΛΕΛΟΣ ΤΕΑΜ που φρόντισε ακόμα και για την επιπλέον μας διαμονή στη Χαλκίδα να μας κρατήσει παρέα δια των άξιων μελών του, ζεύγος EREVOS Γιώργο και Κατρίν:wha13:...:ha12::ha16::ha12: τους φίλους Βολιώτες που με ένα τηλεφώνημα μαζεύτηκαν σύσσωμοι να τα πιούμε παρέα άντε και να ψιλοτσιμπήσουμε κάτι..:D:wha13: ...:di30::di05::di16: ...τέλος να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές-τριες που με ακολούθησαν αυτό το τριήμερο!!!!!! Sakiiiiiiiiiiiiiiiii......... http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mo...60/sakis+2.jpg |
Απόσπασμα:
ΘΕΟΣ :sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
Εγω εγω ειμαι ο Τσιτσος :lo19: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!