![]() |
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
Το τραγικό είναι ότι φαίνεται στους "συνδεδεμένους" χρήστες...Καλό ταξίδι
|
Απόσπασμα:
|
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα....
Καλή δύναμη στην Οικογένεια σου... Ελένη και Ιφιγένεια τα θερμά μου συλλυπητήρια.... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Καλό σου ταξίδι ταξιδευτή.
Πολλά συλυπητήρια στην γυναίκα του και στην αδερφή του. |
Καλό Ταξίδι φίλε...
|
Καλό ταξίδι..
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Άλλος ο ένας Νώντας και άλλος ο άλλος;););) |
Απάντηση: ΑΝΤΙΟ...ΝΩΝΤΑ...
Απόσπασμα:
Θα τρελλαθώ...!!! Νόμιζα τον Νώντα δεν τον γνώριζα, αλλά δυστηχώς τον γνώριζα πολύ καλά... Σε αυτό το τραπέζι, που είναι τραβηγμένη αυτή η φωτογραφία, ΕΤΥΧΕ να είμαι και εγώ..!!! Είμαι συγκλονισμένος... Τι να πώ!!! Και μάλιστα, στην συγκεκριμένη σκηνή, ρίξαμε πολύ γέλιο..!!! Με είχε εντυπωσιάσει ο χαβαλές που έκανε... Δύο θέσεις πιο εκεί κάθομαι και εγώ..!!! Εφυγα από εκεί με πολλές ωραίες αναμνήσεις..!!! Θυμάσε Χρήστο (Ckalfas)??? Είναι στην Βλάστη, 2010..!!! Ωωω Χριστέ μου... Μου ήρθε ταμπάλ μόλις τώρα..!!! Εχω μείνει με ανοικτό το στόμα.... Μάλιστα, έχω και φωτογραφίες από αυτό το τραπέζι... Αρε ρε Νώντα, που ήταν να σε ξανασυναντήσω... :(:(:(:( |
Απόσπασμα:
|
kαλο ταξίδι κ τα συλληπητηρια μου στην οικογένεια του.......Περίμενε μας κ εμας κάποια στιγμή!!!!πιστευω εκεί που θα είναι τώρα να έχει η bmw του φτερά κ να κανει ταξίδια σε άλλους γαλαξίες
|
Φίλε Νώντα.Καλό ταξίδι στους νέους δρόμους που θα ακολουθήσεις.
Η σκέψη μας θα σε ακολουθεί σε όλες σου τις διαδρομές. |
Στις δυο κυρίες του Νώντα(σύζυγο και αδρρφή)συλυπητήρια και καλό κουράγιο.
Να είστε καλά να τον θυμάστε. |
Απόσπασμα:
|
Έχει αποφασιστεί το που θα καταθέσουμε;:confused:
|
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.:(
|
R.I.P.
|
Δεν θέλει πολλά για να έρθει η κακιά στιγμή. Τεράστια προσοχή.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Να ζήσουν να τον θυμούνται. |
Καλό ταξίδι φίλε...
|
Καλο ταξιδι!!!!
|
Καλό ταξίδι.
Θερμά συλυπητήρια στην οικογένεια. |
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα.Συλυπητήρια στην οικογένεια.
|
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ.:(
|
:(:(:(
|
Κουράγιο στην οικογένειά του.
|
Απάντηση: Νώντα, καλό ταξίδι...
Καλό ταξίδι Νώντα.
|
Στα ταξίδια που κάναμε στα βουνά με τις μηχανές μαζί, τα πιο ωραία πράγματα τα βλέπαμε αφού σταματούσαμε κάπου και καθόταν η σκόνη που σηκώναμε πιο πριν. Και με αυτόν τον τρόπο μας αποκαλύπτονταν μαγικά κι όμορφα, πράγματα που δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε λίγες στιγμές νωρίτερα. Τόσες μέρες δεν είχα κάτι να πω και ακολούθησα τη συμβουλή που μου έδινε κατά καιρούς. "Αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να σιωπάς, αλλιώς φλυαρείς." Ούτε και τώρα είχα να πω, αλλά όπως είπα και πριν, η "σκόνη" άρχισε να κάθετε και να μου αποκαλύπτονται όμορφα και μαγικά, τα πράγματα που δεν έβλεπα πριν. Τα παρακάτω λόγια δεν είναι δικά μου. Είναι λόγια ανθρώπων που κατάφεραν να χωρέσουν όλη τη σοφία περι φιλίας σε δυο γραμμές ο κάθένας κι όλοι μαζί να πουν με τον τρόπο τους, ακριβώς αυτό που βίωσα μαζί του τα 22 χρόνια που είμασταν μαζί. Ένα καράβι αραγμένο στο λιμάνι είναι απόλυτα ασφαλές. Όμως τα καράβια δεν φτιάχνονται για να αράζουν στα λιμάνια… Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται. Walter Winchell Φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα Σωκράτης Ο θησαυρός δεν είναι φιλία. Η φιλία είναι θησαυρός. Βολταίρος Δε χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις. Οι εχθροί σου έτσι κι αλλιώς δε θα τις πιστέψουν και οι φίλοι σου δεν τις χρειάζονται. Elbert Hubbard Η φιλία μοιάζει με τα παλιά βιβλία που ο χρόνος έρχεται και τους προσδίδει πολύ μεγαλύτερη αξία. Ουγκώ Οι σιωπές κάνουν τις πραγματικές συζητήσεις μεταξύ φίλων. Αυτό που μετράει δεν είναι να μιλάς αλλά να μη χρειάζεται να μιλήσεις. Margaret Lee Runbeck Αν ψάχνεις για ένα φίλο, θα ανακαλύψεις ότι είναι δυσεύρετοι. Αν είσαι διατεθειμένος να είσαι φίλος, θα τους βρεις παντού. Zig Ziglar Υπάρχει πολύ περισσότερο έρωτας στη φιλία παρά φιλία στον έρωτα Paul Lefevre Geraldy Λίγοι άνθρωποι το έχουν στη φύση τους αυτό : να τιμούν χωρίς φθόνο τον ευτυχισμένο φίλο τους. Αισχύλος Είναι φίλος μου όποιος μιλάει καλά για μένα πίσω από την πλάτη μου Thomas Fuller Ο φίλος σου είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για σένα και, παρόλα αυτά, ακόμα του αρέσεις. Elbert Hubbard |
Απόσπασμα:
Λίγα λόγια και σταράτα.!!! |
Ήταν γραφτό του να πάει καβάλα σε αυτό που εκείνος αγάπησε.
|
Καλο ταξιδι ρε Νωντακο....
|
Απόσπασμα:
εκεί είχαμε συναντηθεί πρώτη φορά Αργυράκο!!!στην Βλάστη Κοζάνης.Και η φωτό που ανέβασα είναι ο Νώντας που ξέραμε όλοι, χαβαλέ και μάσα!!!! |
Απόσπασμα:
Εχεις δίκιο Κώστα μου... Εκεί στην Βλάστη, με το χαβαλέ μας και τα γέλια μας..!!! Γαμ@το .!!!! Δίπλα κάθετε ο Χρήστος (Ckalfas) και μετά εγώ..!! :(:(:( |
Τα λόγια του ποιητή ηχούν συνεχώς στα αυτιά μας
"Να μην πεθάνεις από τίποτα άλλο παρά μόνο από μανία για να ζήσεις." Νώντα καλό κατευόδιο Συλλυπητήρια στους οικείους του |
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά;;;;Σαν να έφαγα μια σφαλιάρα μου ήρθε το νέο.Καλό ταξίδι στο παλικάρι.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστούμε για την φωτογραφία.Αν υπάρχουν και άλλες θα ήταν ωραίο να τις βάζατε.
|
Τα θερμά μου συλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Νώντα.Κουράγιο στους οικείους του.
|
Ελαφρύ το χώμα....
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!