GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11993)

KRASOPATERAS 19-06-2010 22:03

Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου

Εγώ μιας και μένω Σχηματάρι 60χιλ από Αθήνα και είμαι στον δρόμο σας θα σας περιμένω στον δρόμο για Χαλκίδα, μάλλον θα φύγω με το πρώτο γκρουπ το πρωί αν όχι θα συναντήσω το δεύτερο στον δρόμο.
Τα λέμε το πρωί.

Capitain 19-06-2010 22:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 175547)
Εγώ μιας και μένω Σχηματάρι 60χιλ από Αθήνα και είμαι στον δρόμο σας θα σας περιμένω στον δρόμο για Χαλκίδα, μάλλον θα φύγω με το πρώτο γκρουπ το πρωί αν όχι θα συναντήσω το δεύτερο στον δρόμο.
Τα λέμε το πρωί.

άντε Γιάννη να γνωριστούμε κιόλας, τα λέμε το πρωί..ο καφές θα αργήσει λίγο αλλά εγώ θα τις έχω πιει τις τζουρες Απο το σπίτι..

Carduelis 20-06-2010 00:09

Toν Γιάννη τον Κρασοπατέρα έχουμε συννενοηθεί να τον μαζέψουμε εμείς στο δικό μας γκρουπ των "αργών" τελικά.
Καλό δρόμο σε όλους και μεγάλη προσοχή στο δρόμο αύριο!!
Τα λέμε όπου συναντηθούμε..

Michael Chatzilias 20-06-2010 01:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stefas ( 175488)
Καλησπέρα φίλοι μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω, αλλα λόγω του ότι έχω σπίτι στην περιοχή πολλά χρόνια θα ήθελα να σας δώσω μερικές πληροφορίες.

Για μπάνιο η καλύτερη παραλία είναι το κοχύλι (1 χλμ μετά τη Λίμνη με κατεύθυνση προς Ροβιές). Η παραλία είναι με βότσαλο και θα βρείτε την Οστρια ένα Pool bar με free ξαπλώστρες και ομπρέλες επί της παραλίας και φυσικά καφέδες σνακ κτλ. Επίσης έχει και ντουζιέρες.

Για φαγητό αν θέλετε κλασσική ταβέρνα θα βρείτε τον Πλάτανο που βρίσκεται στη Λίμνη και είναι στα 20 μέτρα κάνοντας αριστερά στον παραλιακό δρόμο. Επίσης θα πρότεινα και το bella vista το οποίο βρίσκεται πάνω στο δρόμο 1 χλμ μετά το κοχύλι με κατεύθυνση προς Ροβιές. Στο bella vista Καλό είναι να κλείσετε τραπέζι πριν πάτε για μπάνιο γιατί δεν θα βρείτε εύκολα.

Αν θέλετε ψαρικά (καλαμαράκια, χταπόδια και οστρακοειδή) προτείνω το Φύκι το οποίο βρίσκεται στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της Λίμνης μπροστά από το λιμάνι.

Αν θέλετε φρέσκο ψάρι προτείνω στο χωριό Ίλια 15χλμ από τη Λίμνη με κατεύθυνση προς Αιδηψό την τελευταία ταβέρνα στα δεξιά της παραλίας. Το μόνο αρνητικό είναι η ζέστη στην περιοχή λόγω των ιαματικών πηγών.

Επίσης για τους καταράχτες δρυμώνα : Προτείνω στους τολμηρούς και τους μη έχοντες καρδιακά προβλήματα να βουτήξουν. Επίσης θα πρότεινα μια σταση στη Μονή Οσίου Δαβίδ όπου μόνασε ένας από τους σύγχρονους αγίους, πατήρ Ιάκωβος. (Αν και έχει γίνει πολύ εμπορικό τα τελευταία χρόνια και το απεχθάνομαι).

Εύχομαι καλή βόλτα...

Φίλε Stefas ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που σας δίνεις. Ελπίζω ότι θα σε έχουμε μαζί μας σε ένα από τα επόμενά μας ταξίδια σύντομα!

Michael Chatzilias 20-06-2010 02:09

Η οργάνωση του προγράμματος λοιπόν, αυτή την στιγμή στις 2 το πρωί για την πρωινή αναχώρηση έχει ως εξής:

1. VPentza
2. Aeriko

3. Margot
4. Ξάδερφος Margot
5. Carduelis
6. Krasopateras

Θα ξεκινήσουν με το πρώτο γκρουπ των "αργών" και θα τους συναντήσουμε κάπου στον δρόμο. Κάποιοι θα ξεκινήσουν από Saturn, άλλοι θα είναι στον δρόμο τους και ο Black Shadow θα ξεκινήσει μαζί τους και θα μας έρθει στην BP.

Στην BP στις 08.15 θα έχουμε τους παρακάτω:

1. SteliosX με Τώνια
2. Alex1150
3. Nikolas33
4. Arkas
5. Jimm
6. CPretenteris
7. Michael Chatzilias με Σταματία
8. Capitain

Οι φίλοι που έρχονται με αυτοκίνητο να συντονιστούν μαζί μας στον δρόμο με τηλ. Ο φίλος Fuji να έχει το νου του στο Προκόπι στον Α.Γ. Ρώσσο.

Γρήγορα στα κρεβάτια σας για ξεκούραση.
Καληνύχτα σε όλους και καλή αντάμωση!

Για οτιδήποτε, 697 46 97 973.

CPretenteriS 20-06-2010 02:13

Μετά τις Μαργαριτούλες που ήπια... σαν πουλάκι θα κοιμηθώ... :)) Τα λέμε σε μερικές ωρίτσες....

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=1656

Fuji 20-06-2010 04:55

Έτοιμος ο Fuji! Ξεκινάωωωω!

Καλό μας ταξίδι!

Arkas 20-06-2010 07:11

Kαλή και ασφαλή βόλτα να έχουμε φιλαράκια!!!

frits 20-06-2010 07:23

Ξύπνα Χατζηλία....:sm7:

Ξεκινάμε .....:)

skippybi 20-06-2010 07:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimm ( 174785)
για βαλτε και εμενα στην λιστα-μονος :rolleyes:

βρε, βρε!!!:D

Δημήτρη καλή βόλτα φίλε!!!;)

καλά να περάσετε παίδες!!!!!!!!!!!!!!:):)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!