![]() |
Απάντηση: Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω? game start
Σας χαιρετώ αν βρω ιντερνετ το βράδυ τα ξαναλέμε...
|
καλή συνέχεια χάρη!και πρόσεχε πολύ ρε φίλε με τους αυστραλοπίθηκους που κυκλοφορούν στους δρόμους γμτ! πρόσεχε φιλάρα και σιγά
|
Χαρη,καλη συνεχεια και με προσοχη....οι φωτο ειναι εκπληκτικες!!!;);)
|
καλη συνεχεια Χάρη..καταπληκτικές φωτο αναλυτικο οδοιπορικό super αφηγηση..;):) |
συνεχισε να μας ταξιδευεις!
καλο ταξιδι! |
Γειά σου βρε Χαρούλη με την ταξιδάρα σου !!
Θέλω να σας ακούσω όλους όταν φτάσεις στη Σιάτιστα !!! Γιάννο τ΄ακούς !!:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
με συγκινεί η πρόθεση σου για την φιλοξενία μου. Δυστυχώς για εμένα δεν τα κατάφερα να σε επισκεφτώ, η είσοδος μου στην Ελλάδα έγινε αργά χθες βράδυ, αλλά ο κύριος λόγος ήταν η προσωπική ψυχολογική κατάπτωση από το θάνατο του παλληκαριού, δεν μας άφησε ο θάνατος κανένα περιθώριο για χαρές:( Τελικά έφτασα σπίτι πρωινές ώρες, σώος αβλαβής, καταπληκτική η εμπειρία... Πολύ όμορφες οι ανατολικές χώρες, έτυχα σε εικόνες και τοπία απίστευτα, Πολύ όμορφα όλα, συγλονιστική εμπειρία η επίσκεψη στο Auschwitz-Brigenau Museum και στα ορυχεία αλατιού επίσης, σε λίγο θα βάλω μερικές φωτό από τα μέρη αυτά... |
Απόσπασμα:
με συγκινεί η πρόθεση σου για την φιλοξενία μου. Δυστυχώς για εμένα δεν τα κατάφερα να σε επισκεφτώ, η είσοδος μου στην Ελλάδα έγινε αργά χθες βράδυ, αλλά ο κύριος λόγος ήταν η προσωπική ψυχολογική κατάπτωση από το θάνατο του παλληκαριού, δεν μας άφησε ο θάνατος κανένα περιθώριο για χαρές:( Τελικά έφτασα σπίτι μου πρωινές ώρες, σώος αβλαβής, καταπληκτική η εμπειρία... Πολύ όμορφες οι ανατολικές χώρες, έτυχα σε εικόνες και τοπία απίστευτα, Πολύ όμορφα όλα, συγλονιστική εμπειρία η επίσκεψη στο Auschwitz-Brigenau Museum και στα ορυχεία αλατιού επίσης, σε λίγο θα βάλω μερικές φωτό από τα μέρη αυτά... |
Λες κ είμαι πρωτάρης διπλοποσταρίσματα....:mad:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!