![]() |
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
Φ Ο Β Ε Ρ Ο
Μπαίνει ένας Κρητικός σε έναν οίκο ανοχής. “Καλησπέρα”, του λέει η οικοδέσποινα. “Τί ακριβώς θα θέλατε;” “Θέλω να γ… κ…” λέει ο Κρητικός. “Α, μάλιστα, σήμερα κ… δίνει μόνο η Σούζι και χρεώνει 100 ευρώ” “100 ευρώ;;;” Βγάζει ένα κουμπούρι και ρίχνει δυο μπαλοθιές στον αέρα. “Ε, ε, ε, εντάξει! 50 ευρώ!!!” “50 ευρώ;;;” Ρίχνει άλλες δυο μπαλοθιές στον αέρα. Τρομοκρατημένες οικοδέσποινα και Σούζι, φωνάζουν “τζάμπα, τζάμπα!!!” Ανεβαίνει ο Κρητικός στο δωμάτιο, γδύνεται, βλέπει τη Σούζι να τρέμει από το φόβο, και αρχίζει την πράξη. Μόλις τελειώνει, ντύνεται και αφήνει 100 ευρώ πάνω στο κρεββάτι. “Συγγνώμη”, του λέει η Σούζι, “έριξες τόσες μπαλωθιές και πληρώνεις την αρχική τιμή; Γιατί το έκανες αυτό;” “Για να σφίξουνε οι κ…”, απαντά ο Κρητικός. :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
|
Πάει ένας σε έναν οίκο ανοχής και λέει στην τσατσά:Θέλω μόνο π..α όχι γ....ι, αλλά θέλω η κοπέλα να είναι μάστορας!! Του λέει η τσατσά:Έχω την Σούζη η οποία θα σε στείλει αδιάβαστο!Ανέβα στον πάνω όροφο πρώτη πόρτα αριστερά. Ανεβαίνει ο τύπος πάνω και μπαίνει στο δωμάτιο.Βλέπει την Σούζη (γυναικάρα με τα όλα της) και της λέει:Όλα κι όλα θέλω μόνο π..α!Τίποτα άλλο!! Ξαπλώνει λοιπόν στο κρεβάτι,ξεκινάει τότε η κοπέλα και αρχίζει αυτός:¨Ετσι ρούφ@,ρούφ@ κτλ. κτλ. κτλ.Ξαφνικά όμως μετά από λίγο φωνάζει................ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΦΥΣΑ, ΦΥΣΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΟΝ Κ...Ο!!! |
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7:
|
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!