![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Παιδιά να ενημερώσω οτι δυστηχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο άσχημα απο ότι είχαμε υπολογίσει άκομα και στην αρχή.Η κατάσταση λοιπόν έχει ώς εξής. Η εταιρία είπε οτι λόγω οτι είναι Κυριακή του Θωμά και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω του ότι υπάρχει πανήγυρις σε κάθε μονή δεν μπορεί να δεσμευτεί οτι θα εξηπηρετήσει μεγάλο αριθμό ατόμων με των 0930.Μου ανέφερε αρχικά για 8 άτομα και μόνο.Τελικά επειδη είχε υποσχεθεί για παραπάνω άτομα στον Νίκο τον πίεσα να ανεβάσει τουλάχιστον τον αριθμό και βλέπουμε... Με λίγα λόγια,σίγουρα θα σπάσουμε σε δύο ομάδες(0930 και 1230) και σίγουρα με αδιευκρίνιστο αριθμό ακόμα... Περιμένω ίσως και εντός της ημέρας νέα ενημέρωση και θα επανέρθω..... |
Α μάλιστα. Τώρα το θυμήθηκαν ότι είναι Κυριακή του Θωμά ...
Ωραία, θα κλείσουμε τότε όσους μας επιτρέψουν, κατά προταιρεότητα θα φύγουν τα παιδιά από Πελοπόνησο, εν συνεχεία Αθήνα. Για τους υπόλοιπους, θα κάνουμε μια επίθεση οι ομαδάρχες να κλείσουμε μια εβδομάδα πριν, ο καθένας για την ομάδα του, όπως προβλέπει το καταστατικό τους. Κι ας κερδίσει ο πιο γρήγορος ... :cool: |
Εν τωμεταξύ, επειδή λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο, η πλάκα θα είναι να 'χει καιρό τη Κυριακή και να "κοπεί" το ταχύπλοο ... :lo19:
|
Απόσπασμα:
:yz |
Απόσπασμα:
Σαν να μην μας τα λένε καλά...:(:( Δηλαδή πέρισυ που πάλι ταξιδεύσαμε του Θωμά, εάν θυμάμε καλώς, μια χαρά ήρθαμε!!! Μάλιστα, εάν θυμάστε επιβιβάστηκε και ένα γκρουπ, από Κύπριους εκείνη την ημέρα!!! Μιά χαρά ήρθαμε όλοι.... Που ζορίζονται εφέτος...!!!:confused::confused: :u59::u59: Πάντως προτεραιότητα να τηρηθεί στους πολύ μακρυνούς, νομίζω, ότι πρέπει... :);) |
Απόσπασμα:
|
Και εμεις απο οτι καταλαβαινω θα βγουμε το πρωι προτου ξεκινησουν τα πανηγυρια
Αυτοι που θα πανε για τα πανηγυρια θα μπουν το πρωι και θα βγουν αργοτερα. Ασ δουμε τι θα καταφερει ο Γιαννης και ξαναμιλαμε. Αν κατοχυροσει καποιες θεσεις τα βαζουμε κατω και τα βλεπουμε |
Φουτζάκο, να κάνω μια πρόταση... Εαν τα πράγματα είναι ακραία, και δεν βγαίνουν τα γκρουπ, εσύ που έχεις ταξίδι για Σκόπελο, οποσδήποτε με το πρωινό, και εγώ με τον Μαμ, τον Billy και τον Στάθη, ας φύγουμε με τον 12.30!!! Και 2.30 να φύγουμε από Ουρανόπολη, θέλουμε 5 ώρες περίπου πρώτα ο Θεός, άρα 7.30 με 8.00 θα είμαστε σπίτια μας....:) Αρα, αν και εφόσον το απαιτεί η καταστάση, σφήνωσε εμάς με τον 12.30!!! ΠΡΟΫΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΥΝΟΙ!!!! :);) |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά να ενημερώσω για τα τελευταία και οριστικά νέα από την ναυτιλιακή εταιρία.Τελικά δέχονται να μας πάρουν σε δύο γκρούπ των 15 με των 0930 και 15 με των 1230.Σίγουρα όλοι θέλαμε να φύγουμε παρέα και όλοι θέλουμε να φτάσουμε μια ώρα νωρίτερα σπίτι μας αλλά... Έτσι μάλλον είναι καλύτερα να φύγουν με το πρώτο γκρούπ αυτοί που έχουν μακρινό ταξίδι(κυρίως για λόγους ασφαλείας).Έτσι και εγώ ζητάω από την πλευρά μου οι κοντινοί ευγενώς να προσφέρουν την θέση τους σε αυτους που έχουν μακρύ ταξίδι.Μέχρι αύριο ή το αργότερο Δευτέρα πρέπει να δώσω τα γκρούπ και κυρίως τις Μονές και τα άτομα που θα φύγουν,δηλαδή την κάθε Μονή καθώς και τον ακριβή αριθμό... |
Απόσπασμα:
Mπραβο Γιαννη μια χαρα Κανω την αρχη VASORFA-TARKAS1-TARKAS2 οτι ωρα βολευει τους αλλους. Ας ξεκινησει η λιστα με τους μακρυνους και ακολουθουμε |
:ye33::ye33::ye33::ye32::ye32::ye33::ye33::ye33:
|
THANOSEOD και kostaskyriakosX2 αν γίνετε με το πρω'ι'νό δρομολόγιο!Ευχαριστώ . . .
|
Εαν μετρησουμε τους θεωρητικα νοτιους και τους θεωρητικα βορειους απο το 30 ατομα που ειμαστε,νομιζω οτι βγαινει το 15-15 ανα δρομολογιο....:hmmm::hmmm:
|
Παιδιά εγώ με τον manoscb δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, φεύγουμε με το 12:30 Ο manolis1150 με τον αδελφό του θα πρέπει να ταξιδέψουν για Κρήτη είναι άπειρος σε μεγάλες διαδρομές θα είναι και δυκάβαλος οπότε ας τους βάλουμε στο 09:30:th10::th02: |
Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης νομιζω οτι με τον 9:30 θα ήταν καλα για εμενα,βέβαια σε περίπτωση που θα ήθελε κάποιος άλλος δεν έχω πρόβλημα να φύγω και με τον 12:30 αυτο το αφήνω πάνω σου,απλα να αναρτηθεί και η λίστα με αυτούς που φεύγουν τις ανάλογες ώρες,για να μην υπάρχουν μπερδεματα..!:ye35::th11:
|
Τελική λίστα των εξοδούχων της 22/04:
Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 09:30 1. kostaskyriakos - προορισμός Καλαμάτα - έξοδος στις 09:30 2. φίλος kostaskyriakos - προορισμός Πάτρα - έξοδος στις 09:30 3. jimmis varda - προορισμός Βάρδα - έξοδος στις 09:30 4. manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος στις 09:30 5. αδελφός του manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος στις 09:30 6. peterv - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 7. peterv junior (Γιάννης) - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 8. BlackShadow - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 9. Arkas - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 10. MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 11. φίλος MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 12. THANOSEOD - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 13. SenseiG - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 14. Αkis - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 15. evan400f - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 16. george-k1 - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 17. Ν.GS– προορισμός Αθήνα έξοδος στις 09:30 ή 12:30 ....(?) 18. syan - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 …(?) 19. fatsas - προορισμός Στυλίδα - έξοδος 09:30 …………….(?) Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 12:30 1. THANOSG - προορισμός Λάρισα - έξοδος στις 09:30ή 12:30 2. TARKAS 1 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 3. TARKAS 2 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 4. vasorfa - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 5. egefalikos - προορισμός Αλεξανδρούπολη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 6. -DHMHTRHS- προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 7. Eftixis 09:30 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 8. manosCB - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 12:309. 9. VagelisGar - προορισμός Τρίκαλα - έξοδος στις 09:30 ή 12:30 Αναχώρηση ανεξάρτητων 1. Fuji - προορισμός Βόλος - έξοδος στις 09:30 2. ΑRGI - προορισμός Καρδίτσα - έξοδος στις 9:30 3. nmamadakkar - προορισμός Βόλος - έξοδος στις 09:30 4. BILLY IDOL - προορισμός Βόλος - έξοδος στις 09:30 5. StathisG - προορισμός Βόλος - έξοδος στις 09:30 Να σημειώσω ότι αυτή η λίστα προτείνεται από εμένα, χωρίς να έχω μιλήσει ακόμα με τους υπόλοιπους της ομάδας μου. Σκεπτικό ήταν πρωτίστως, να εξυπηρετηθούν οι φίλοι από μακριά. Έτσι, για το γκρουπ των 09:30 ξεκινήσαμε από Πελοπόννησο και μετά Αθήνα. - Για τον George-k1, νομίζω πως δε θα τους χαλάσει αν οι 15 γίνουν 16. - Στη συνέχεια, έχω τον N.GS με ερωτηματικό, μιας και αν δεν δεχθούν 17 άτομα, μπορεί να βγει με των 12:30. - Ακολουθεί ο syan στην 17η θέση με ερωτηματικό, με τη σκέψη πως θα μπορούσε ίσως να καθυστερήσει την έξοδό του βγαίνοντας με των 12:30, μιας και πάει Θεσ/κη, αλλά αν πάλι δεν βολεύεται, δεν ξέρω τι περιθώριο θα δώσει το ταχύπλοο ώστε οι 17 να γινόντουσαν 18. - Και τέλος, τον fatsas στην 18η θέση πάλι με ερωτηματικό, μιας και αυτός σε σχέση με τους Αθηναίους, είναι σε καλύτερη μοίρα, αφού θα πάει Στυλίδα, κι έτσι θα μπορούσε να βγει κι αυτός στις 12:30. Για το γκρουπ των 12:30, κινήθηκα με βάση την υποχώρηση των φίλων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μακρινοί. Τέλος, δημιούργησα την ομάδα των ανεξάρτητων, όπου εμείς, που δεν είμαστε ούτε μακρινοί αλλά ούτε και κοντινοί, αλλά θέλουμε μια έγκαιρη έξοδο, θα ζητήσουμε μια εβδομάδα πριν την ημ/νία εξόδου μας, κράτηση με των 09:30, χωρίς να φαίνεται ότι ανήκουμε στην ομάδα των πρώτων 15. Αν δεν το πετύχουμε, ζητάμε με τις ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ κράτηση με το ταχύπλοο των 09:35, από Δάφνη – εδώ πρέπει να δούμε πως θα βρεθούμε από Αγίου Παύλου πρωί πρωί στη Δάφνη...:o Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, πάμε για 12:30 με το ταχύπλοο της ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ. Αν δεν κάτσει επίσης κι αυτό, πάμε με της γραμμής των 12, το μεγάλο. Να αναφέρω, πως οι ιδέες παραπάνω, είναι προσωπικές, και οποιεσδήποτε αντιρρήσεις πρέπει να ακουστούν. |
MARK, μη τους δώσεις ακόμη λίστα. Άσε να γίνει και σήμερα Κυριακή μια τελευταία ζύμωση μεταξύ μας, και δίνεις Δευτέρα πρωί.
|
:ye02::ye02::ye02::ye02::ye02:
|
Παράκληση για 09:30 διότι μας περιμένουν συγγενείς και φεύγω για Εδεσσα !
|
Για την ασφάλεια κ καλύτερη εξυπηρέτηση των περισσοτέρων,
Arkas, peterv & peterv jr. αναχώρηση με μεταγενέστερο μέσον από το ταχύπλοο με την περιορισμένη διαθεσιμότητα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
|
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που τρέχουν για να πανε όλα καλα στην εκδρομή μας.....Δεν είναι και εύκολο να συντονιστούν τόσα άτομα.....!!!
|
Απόσπασμα:
|
:re25::re25::re25:
|
Προς βοήθεια του Γιάννη (MARK), η λίστα μετά την αποχώρηση απ' το γκρουπ των 09:30 του Δημήτρη, Πέτρου και Γιάννη, διαμορφώνεται ως εξής:
Τελική λίστα των εξοδούχων της 22/04: Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 09:30 1. kostaskyriakos - προορισμός Καλαμάτα - έξοδος στις 09:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2. φίλος kostaskyriakos - προορισμός Πάτρα - έξοδος στις 09:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 3. jimmis varda - προορισμός Βάρδα - έξοδος στις 09:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 4. manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος στις 09:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 5. αδελφός του manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος στις 09:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 6. BlackShadow - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 7. MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 8. φίλος MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 9. THANOSEOD - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 10. SenseiG - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 11. Αkis - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 12. evan400f - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 .............? 13. george-k1 - προορισμός Αθήνα - έξοδος στις 09:30 ..............? 14. Ν.GS – προορισμός Αθήνα έξοδος στις 09:30 ή 12:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 15. syan - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 09:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 16. fatsas - προορισμός Στυλίδα - έξοδος 09:30 ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 12:30 1. THANOSG - προορισμός Λάρισα - έξοδος στις 12:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 2. TARKAS 1 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 3. TARKAS 2 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 4. vasorfa - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 5. egefalikos - προορισμός Αλεξανδρούπολη - έξοδος στις 12:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 6. -DHMHTRHS- προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 7. Eftixis 09:30 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 8. manosCB - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος στις 12:30 ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 9. VagelisGar - προορισμός Τρίκαλα - έξοδος στις 12:30 ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ Αναχώρηση ανεξάρτητων 1. Fuji - προορισμός Βόλος 2. ΑRGI - προορισμός Καρδίτσα 3. nmamadakkar - προορισμός Βόλος 4. BILLY IDOL - προορισμός Βόλος 5. StathisG - προορισμός Βόλος 6. Arkas - προορισμός Αθήνα 7. peterv - προορισμός Αθήνα 8. peterv junior (Γιάννης) - προορισμός Αθήνα Ελπίζω, να δεχτούν τον Κων/νο (fatsas) σαν 16ο άτομο. Ειδάλλως, αν είναι τόσο κάθετοι, τι να πω, ας μπει ο άνθρωπος με των 12:30 και θα είναι παρέα με τον Βαγγέλη (Vagelis Gar), μιας και φεύγουν κι απ' την ίδια Σκήτη. Ή ας μπει στους ανεξάρτητους, και να προσπαθήσει να κλείσει μόνος του. Οπότε Γιάννη, δίνεις 16 ονόματα με των 09:30 πμ, και 9 ονόματα με των 12:30 μμ. ;) Η λίστα των 12:30 μμ θα θεωρείται πλέον κλειστή, απ' τη στιγμή που ο Γιάννης την αποστείλει για κράτηση. Πέραν τούτου, όποιος επιθυμεί από τους φίλους που δεν δήλωσαν προτίμηση αναχώρησης ανάμεσα στις 09:30 και 12:30, μπαίνει στους ανεξάρτητους και κινείται προσπαθώντας να κλείσει μόνος του την ώρα που τον βολεύει. Απορίες ή προτάσεις; :) |
Παιδιά, αν μου ξέφυγε κανένας, ρίξτε κανόνι! Να το διορθώσουμε!
|
Μπραβο ρε Νικο για την υπομονη σου και την επιμονει που μας αντεχεις.Κουραγιο και υπομονη λιγες μερες μεινανε για να ησυχασεις με την καλη εννοια παντα
|
Νικολα εισαι Τεραστιος!!!
|
;)
|
;);)
Απόσπασμα:
|
Παιδιά, κι ένα τελευταίο, και φτάνει από μέρους μου το πρήξιμο για σήμερα.
Στην ομάδα του Βασίλη (vpentza), πλέον υπάρχουν δύο άτομα. Ο Βασίλης και ο Κων/νος (fatsas). Στις 19/04, η ομάδα αυτή έχει κάνει κράτηση 5 ατόμων στην Μονή Σίμωνος Πέτρα, ένα εξαιρετικό Μοναστήρι, που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Αν λοιπόν, υπάρχουν άλλοι 3 φίλοι που την ημέρα εκείνη θα ήθελαν να το επισκεφθούν, ας το δηλώσουν μιας και υπάρχει η καβάτζα των 3 επιπλέον, γιατί σε λίγο ο Βασίλης θα πρέπει να τα ακυρώσει. Αξίζει να πάτε, από αρκετές απόψεις. Σκεφτείτε το! ;) |
και για να μην ξεχνιομαστε
16 και σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Εν αναμονη δικης μου απαντησης την επαυριο οπως εχουμε ηδη κουβεντιασει.... |
Νικο -Γιαννη τελικο και δωσε μας για 12.30. TARKAS 1-TARKAS 2-VASORFA. Νικολα αν δεν ησουν εσυ ο εγκεφαλος και ο οργανωτης δεν νομιζω οτι θα φταναμε τοσο αψογα εως εδω. Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι απο την ομαδα μας.
|
Νικολα σ'ευχαριστουμε για ολα!!!Εισαι γεννημενος για το Αγιο Ορος!!!!:):D:):D |
Σημερα μου ανακοινωθηκε οτι θα ειμαι εκτος Ελλαδας την εβδομαδα μετα το Πασχα αρα η συμμετοχη μου στην εκδρομη ακυρωνεται...
Ευχαριστω τον Βολιωτη διοργανωτη που με βοηθησε παρα πολυ μεχρι σημερα με ο,τι ειχε να κανει με την οργανωση της συμμετοχης μου.... :hmmm: |
Απόσπασμα:
:(:(:(:( |
Να ενημερώσω οτι η συμμετοχή μου ισχύει κανονικά με μόνη αλλαγή την διανυκτέρευση μιας και τελικά δεν θα διανυκτερεύσω στο ξενοδοχείο που κλείσαμε, αλλά σε φιλικό πρόσωπο. Οπότε παρακαλώ στην τελική κράτηση που θα γίνει στο ξενοδοχείο να μην με συμπεριλάβετε. Ευχαριστώ και
λίγες μέρες έμειναν:ye33: |
Μόλις τακτοποιήθηκε και η διαμονή στη Γρηγοριου για τις 21/4...
Ιωάννης Μαρκάκης (συνολο 5 άτομα) ! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!