GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10059)

HAWK_46 16-03-2010 13:31

Απάντηση: Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικέ

Ευχαριστούμε Θοδωρή, ωραία παρουσίαση, ωραία μέρη, και πολύ ωραία παρέα.
Περίπου τον ίδιο προορισμό θα έχουμε κι εμείς φέτος.
Άντε και στις επόμενες.

frits 16-03-2010 13:44

Απάντηση: Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικέ

Μπράβο Θοδωρή, πληρέστατη η περιγραφή και πολύ ωραίες οι φωτό.

Αλλά μία παράκληση άλλη φορά να τα ανεβάζεται αυτά τα πράγματα Σ/Κ.

Πως να συγκεντρωθώ εγώ στην δουλειά μου τώρα μου :cool:

Πάντα τέτοια...:)

GEO_K 16-03-2010 13:44

να στε καλα ρε παιδια
μας ταξιδεψατε παλι!!!!!
1000 μπραβο!!!!!

babisadve 16-03-2010 14:04

Ταξιδεύαμε μαζί με το πλοίο. Τωρα που είδα τις φωτό σας θυμήθηκα από την αναμονή στο deck για ξεφόρτωμα , στην Ancona. Αν και μέχρι Piza μάλλον σχεδόν συνταξιδεύαμε δεν σας πέτυχα στον δρόμο ξανά. (Μετά εγώ έφυγα ανατολικά).
Όμορφο ταξιδάκι κάνατε.
Να τα χιλιάσεις όρθια...!!!

Mexicanos 16-03-2010 14:14

:sm8::sm5::sm5: πάντα τέτοια......

vtheo 16-03-2010 15:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babisadve ( 137599)
Ταξιδεύαμε μαζί με το πλοίο. Τωρα που είδα τις φωτό σας θυμήθηκα από την αναμονή στο deck για ξεφόρτωμα , στην Ancona. Αν και μέχρι Piza μάλλον σχεδόν συνταξιδεύαμε δεν σας πέτυχα στον δρόμο ξανά. (Μετά εγώ έφυγα ανατολικά).
Όμορφο ταξιδάκι κάνατε.
Να τα χιλιάσεις όρθια...!!!

Γνωρίσαμε και μιλήσαμε με αρκετά παιδιά στο πλοίο!κρίμα που δεν τα είπαμε από κοντά!Να σαι καλά φίλε και να γράφεις πολλά χιλιόμετρα!

lempoi 16-03-2010 15:13

Μπραβο θοδωρη!!! πολυ ομορφη παρουσιαση και ολοκληρωμενη!!!
που ξερεις καπου καποτε μπορει και να ξαναγινει;););)

emix 16-03-2010 15:43

Μπραβο ρε παιδια.Πολυ ομορφα πραγματα.Να ειστε καλα να ταξιδευετε παντα.

konnstas 16-03-2010 15:53

παρα πολυ ομορφα αντε και σε αλλα φετος

MudRat 16-03-2010 16:09

Πολύ ωραίο ταξίδι... μπράβο παιδία..:sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:23.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!