![]() |
Απάντηση: Τη γνωμη σας ......
Και εγω ειμαι της αποψης να το παρεις το κοριτσι...να το παρεις...μη το παιδευεις!! οπως λεει και το τραγουδι.
Απλα στη θεση σου θα το περνα μεταχειρισμενο. Ενας αναβατης που επενδυει σχεδον 20.000€ σε μια μηχανη την προσεχει σαν τα ματια του. Αρα στην πλειοψηφια τους οι μηχανες αυτες που βγαινουν προς πωληση ειναι αρκετα προσεγμενες και εχουν λαβει καθε δυνατη αγαπη στοργη και protherm!. Αρα μην τις φοβασαι. Συν του οτι αν ειχε καποιο προβλημα απο την αρχη μεχρι τωρα θα εχει λυθει απο τον προκατοχο εντος εγγυησης και συν αυτο θα μπορεις, αν εχεις το μερακι, να της βαζεις και λιγο χερακι...ετσι για να γουσταρει και να μην περνει αερα ;) Και επειδη σε καταλαβα απο τη φωνη...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ !!!!! |
Εγω το πηρα μεταχειρα 13500+500 οι πλαινες φουλ εξτρα με χιλια δυο σκατολοιδια επανω απο φιλο, με 23000χιλ!
Η μηχανη ειναι σαν καινουρια και αν την πουλησω αυριο παιρνω τα λεφτα μου πισω! Αυτο που μου ειπαν ολοι ειναι οντως το μοντελο να ειναι 08 και μετα! Εγω πηρα 6/08' Και μια φωτο για χαλβαδιασμα... http://img265.imageshack.us/img265/9778/dsc04080u.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Ευχαριστω παιδες για τις γνωμες - συμβουλες ειμαι σε αναζητηση προς το παρων!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!