![]() |
Απάντηση: 6ήμερο οδοιπορικό Δράμα-Ταίναρο
Φίλε siraxanz ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Το κομμάτι Τρίπολη-Βυτίνα-Αίγιο και εγώ έτσι το σχεδίασα, έχω ακούσει για αυτή την διαδρομή και ανυπομονώ να πάω.
|
Απόσπασμα:
Κλειτορία-Αιγιο μεσω Περιστέρας - Χάρτες Google |
Επίσης βρήκα και αυτά ίσως τα έχεις δει?
Δήμος Αιγίου: Municipality of Aigio - Δρομολόγια Ferry Boat |
Θα ψηνόμουν να περάσω και να δω τα Σπήλαια Λιμνών. Ωστόσο πρώτη φορά ακούω για τα Σπήλαια των Λιμνών, είναι οργανωμένα και κάνουν κανονικά ξεναγήσεις?
Απο λίμνη τσιβλού λίγο δύσκολο να περάσουμε, γιατί η μία μηχανή της παρέας είναι ένα CBR 1000RR..., οπότε λέμε να πάμε απο Κλειτορία - Καλάβρυτα - Διακοφτό Για τα δρομολόγια θα τους πάρω ένα τηλέφωνο για καλό και για κακό. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες και για αυτή τη μαγκιά με το google map που μου βγάζει όλη τη διαδρομη, πολύ σωστό εργαλείο. |
Απόσπασμα:
καμμιά ώρα θα φάτε εκεί έχει και καφετέρια στην είσοδο με ωραία θέα! Να σταματήσετε αν σας αρέσει η φάση. Take a look here: - Cave of the Lakes Απόσπασμα:
Η χαρά του CBR 1000RR μπρρρρ!! θα πονέσουν τα μπράτσα του, αλλά είναι όλο άσφαλτος, άλωστε πότε θα ξανακατεβήτε... Απόσπασμα:
Naι να τους πάρεις τηλκαι μάλλον τώρα που μεγάλωσε η ημέρα θα έχει περισσότερα δρομολόγια. Απόσπασμα:
:rolleyes: :o Μαμήθηκα να το μάθω αλλά όπως όλα τα θέματα στον υπολογιστή είναι τπτ επανάληψη στην επανάληψη το έμαθα, θέλει τον τρόπο του. Να σας πω και γιά καφέ στην πόλη μου δεν χρειάζετε να το πω... αν σας πάρει ο δρόμος υπάρχει κινητό στο προφιλ μου, η ότι άλλο χρειαστήτε κάλεσε ότι ωρα να είναι, την Πελλοπόνησο την γνωρίζω αρκετά καλά!:p |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!