![]() |
Απάντηση: Ενα εκατομμύριο ευρώ για μία ιστοσελίδα!
Τί να πεί κανείς!
Με πρόλαβε ο Πλοίαρχος (ως συνήθως) και έκανε μια βόλτα στο site της Βουλής. Αμα αυτό το ηλεκτρονικό κατασκεύασμα κοστίζει 1.000.000 Ευρώ (350 εκατομμύρια δραχμούλες) είμαστε για γέλια. Από τους πιό φτωχούς ιστότοπους σε περιεχόμενο! Ολόκληρη Βουλή και στο "Σύνδεσμοι" έχει μόνο τα sites των 5 κομμάτων. Ούτε την ευρωβουλή, ούτε έναν ιστότοπο της Ε.Ε. !!! Το πιό ενδιαφέρον, από την ιστορία του κτηρίου, οτι οι βουλευτές μας στεγάζονται στο καταλληλότερο σημείο της Αθήνας "..Καταλληλότερη κρίθηκε η περιοχή του λόφου της Μπουμπουνίστρας στο υψηλότερο τμήμα στα ανατολικά όρια της πόλης με το σχετικά ομαλό έδαφος, περιοχή που υπέδειξε ο Γκέρτνερ." |
Ας τολμήσουν να άρουν την ασυλία τους(σσσσ μη το μετανοιώσουν) και μετά βροχή οι μηνύσεις...
Νεύρα:sm7: |
ακομα μια φορα βλεπω οτι τα μελη του φορουμ εχουν προκαταληψη και κρινουν πολυ βιαστικα το εργο των πολιτικων του τοπου μας......:). εμενα το ποσο μου φαινεται ιδιαιτερα χαμηλο και μαλιστα νομιζω οτι πρεπει να αυξησουν το ΦΠΑ λιγακι ακομα,για να φτιαξουν και φορουμ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
εχεις δίκιο είμαι Ελληνας :yz |
Κάπου το άκουσα το θέμα και έλεγαν ότι αντίστοιχων απαιτήσεων ελληνική εταιρία δίνει 250.000€ για τις σελίδες της, μικρή διαφοράΝεύρα
|
Παιδιά, ο γιός μου απ' τα 13 του έφτιανε καλύτερες ιστοσελίδες μόνος του...
Και που νά' χαν κανα java application μέσα δηλαδή, θα ανέβαινε άλλα 2 εκ. το κόστος!:Απορία: |
άξιοι!!! όχι όσο εμείς αλλά το προσπαθούν...ΝεύραΝεύρα
|
Δεν ξερει τι να πει κανεις πια.....
|
Ρε ούστ...........ΝεύραΝεύρα:mad:ΝεύραΝεύρα
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!