GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware.. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11986)

manolis 11-06-2010 00:47

Απάντηση: Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware..

Λοιπον αν ο δίσκος έχει πέσει και έχουν χαλάσει μηχανικά μέρη, όπως για παράδειγμα η βελόνα ή οι συνδεσεις πρέπει να πάρεις ενα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο και να τα αλλάξεις.

To εύκολο κομμάτι τώρα:
αν τα αρχεία σου τα είχες στον υπολογιστή σου πριν και έκανες φορμάτ δεν τα έχασες. (Εκτος έκανες low level format δηλαδή αν χρησιμοποίησες κανένα πρόγραμμα που γεμίζει μηδενικά το δίσκο .. οπου κλάψτα )
Αν απλά έσβησες το partition c με το disk manager των windows κατα την εγκατάσταση ακόμα και μετά απο 8 φορμάτ θα βρείς ένα μεγάλο αριθμό των αρχείων σου με κάποιο recovery tool. Εγώ προτείνω το File Scavenger ( Data recovery tool for Windows 7, Vista, XP, 2000, Server 2003/2008 and NT )που με έχει σωσει 2 φορες.

Αν θες βοήθεια για να το τρέξεις εδώ είμαι. Το πιθανό σφάλμα σε όλη την υπόθεση ειναι οτι αν τα αρχεία σου ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες να μην βγει σωστά το filename τους.

manolis 11-06-2010 00:51

Εγκυκλοπαιδικά τώρα και για όλους τους συμφορουμίτες.
Αν εχετε ενα εσωτερικο δισκο οπου και αποθηκεύετε όλα σας τα δεδομένα αλλα βαριέστε ή ξεχνάτε να πάρετε backup εκτος απο τα αυτοματοποιημένα προγράμματα μπορείτε απλά να στήσετε μια συστοιχία δίσκων raid 1 (mirroring) για να έχετε πάντα ήσυχο το κεφάλι σας. Το μονο που χρειάζεστε είναι ενας ίδιος χωρητικοτητας δίσκος με αυτόν που έχετε για αποθήκη.

Capitain 11-06-2010 08:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manolis ( 171560)
Λοιπον αν ο δίσκος έχει πέσει και έχουν χαλάσει μηχανικά μέρη, όπως για παράδειγμα η βελόνα ή οι συνδεσεις πρέπει να πάρεις ενα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο και να τα αλλάξεις.

To εύκολο κομμάτι τώρα:
αν τα αρχεία σου τα είχες στον υπολογιστή σου πριν και έκανες φορμάτ δεν τα έχασες. (Εκτος έκανες low level format δηλαδή αν χρησιμοποίησες κανένα πρόγραμμα που γεμίζει μηδενικά το δίσκο .. οπου κλάψτα )
Αν απλά έσβησες το partition c με το disk manager των windows κατα την εγκατάσταση ακόμα και μετά απο 8 φορμάτ θα βρείς ένα μεγάλο αριθμό των αρχείων σου με κάποιο recovery tool. Εγώ προτείνω το File Scavenger ( Data recovery tool for Windows 7, Vista, XP, 2000, Server 2003/2008 and NT )που με έχει σωσει 2 φορες.

Αν θες βοήθεια για να το τρέξεις εδώ είμαι. Το πιθανό σφάλμα σε όλη την υπόθεση ειναι οτι αν τα αρχεία σου ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες να μην βγει σωστά το filename τους.

Στο λινκ εχει demo και 49$ σαν επιλογες, ποιο εννοεις εσύ?:D
Το demo υπάρχει περιπτωση να κανει δουλεια η θα μου βρει τις φωτογραφιες, θα μου τις δείξει και μετα θα μου ΣΤΟΠ, κατεβασε το προγραμμα?ΧΑΧΑΧΑ ειναι πολυ σπαστικο αυτο....

ARGI 11-06-2010 08:53

Φίλε, καλησπέρα.. Λόγω επαγγέλματος, μπορώ να σου δώσω λύση, εκτός και εάν κτυπήσατε στον δίσκο κανένα LOW LEVEL FORMAT, οποτε ξέχνα το.. Στειλέ μου ενα πμ, ώστε να σου δώσω το κινητό μου, να μιλήσουμε.

ARGI

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!