GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   υποπτος αγοραστης (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12170)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 19-06-2010 19:28

Απάντηση: υποπτος αγοραστης

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από athaneco ( 175308)
εαν σας τυχει κατι αντιστοιχο , στειλτε μου ενα μαιλ να σας πω πληροφοριες για εκεινον για την αποφυγη προβληματων. για αυτο ειναι το φορουμ για να ξεμπροστιαζουμε αλητες;)

Δώσε μια περιγραφή, τώρα που τον θυμάσαι .... :cool: (έτσι .... για να υπάρχει ... )

jarhead 19-06-2010 22:39

Προτεινω , αν συνεχιζει να σε πιεζει να το αναφερεις στο τμημα ασφαλειας της περιοχης σου και να σε εχουν απο κοντα στο ραντεβου και να παρουν τον τυπο για μια απλη προσαγωγη...Ισως βγαλουν λαβρακι και βγαλουν απο την μεση ενα απο τα χιλιαδες λαμογια που κυκλοφορουν αναμεσα μας.

athaneco 21-06-2010 01:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 175459)
Δώσε μια περιγραφή, τώρα που τον θυμάσαι .... :cool: (έτσι .... για να υπάρχει ... )

λεω να μην τον καταδικασω, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αθωος και απλα ενας κοινος μακακας.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 21-06-2010 01:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από athaneco ( 176114)
λεω να μην τον καταδικασω, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αθωος και απλα ενας κοινος μακακας.

Με το να πεις 2-3 χαρακτηριστικά,

(ψηλός, γεμάτος, 35άρης, με όνομα που εμφανίζεται Νίκος),

δεν τον καταδικάζεις ....

Απλά, δίνεις κάποια στοιχεία, για να έχει τον νου του,

κάποιο πιθανό επόμενο θύμα .... :cool:

riko46 21-06-2010 01:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 176123)
Με το να πεις 2-3 χαρακτηριστικά,

(ψηλός, γεμάτος, 35άρης, με όνομα που εμφανίζεται Νίκος),

δεν τον καταδικάζεις ....

Απλά, δίνεις κάποια στοιχεία, για να έχει τον νου του,

κάποιο πιθανό επόμενο θύμα .... :cool:

:sm8:

taksidiotis 21-06-2010 08:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από athaneco ( 175308)
χαιρομαι που συμφωνειτε. ο τυπος νομιζω ηρθε πρωτα για να δει ποσο ευκολος στοχος ειμαι σωματικα και διανοητικα. αφου με ειδε ευκολο μετα θελησε να με φερει στα λημερια του για να εφαρμοσει το σχεδιο του. νομιζω με πιεζε να γινει οτι γινει προς το απογευμα, αφαιροντας μου τη δυνατοτητα να ελεγξω ποσο γνησια ειναι τα λεφτα σε καποια τραπεζα. ελεγα μηπως να το ρισκαρα και να εκανα τη συναντηση και να του εφερνα τελευταια στιγμη και ενα φιλο μου μαζι (καρατεγκα/πολεμικη μηχανη). αλλα αξιζει να μπεις σε μια κατασταση που πολυ πιθανο να μπλεξεις? μαλλον οχι. εαν σας τυχει κατι αντιστοιχο , στειλτε μου ενα μαιλ να σας πω πληροφοριες για εκεινον για την αποφυγη προβληματων. για αυτο ειναι το φορουμ για να ξεμπροστιαζουμε αλητες;)

το ιδιο πιστευω κι εγω.
τωρα για το πως ειναι,μονο αν δωσεις κι επιθετο θα ειναι ευκολο να τον καταλαβει καποιος,γιατι λιγνους-χοντρους-κοντους-ψηλους εχουμε πολλους.
ελεος παντως.

vasorfa 21-06-2010 10:16

Φιλαρακι, δεν του κλεινεις ραντεβου την τεταρτη εξω απο το kitchen bar στην Ζέα????

η θα κερασουμε καφε ή Φάπες.......:D:D:D:D

παντως ετσι οπως μας τα περιγραφεις, για μακακας δεν φαινεται...μαλλον περμιερται για μαγκας.....

γιαυτο σου λεω---φερον μια βολτα στhn Zεα την τεταρτη...:D:D:D

pirate 21-06-2010 10:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 176235)
το ιδιο πιστευω κι εγω.
τωρα για το πως ειναι,μονο αν δωσεις κι επιθετο θα ειναι ευκολο να τον καταλαβει καποιος,γιατι λιγνους-χοντρους-κοντους-ψηλους εχουμε πολλους.
ελεος παντως.

Γιάννη ζωγράφισες πάλι, δηλαδή αν σε εμένα εμφανιστεί με επίθετο ΧΧΧΧ και σε εσένα με επίθετο ΨΨΨΨ πως θα καταλάβεις ότι είναι το ίδιο άτομο αν δεν ξέρεις ότι είναι ψηλός 35άρης χοντρός :Απορία:
????????

pirate 21-06-2010 10:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 176287)
Φιλαρακι, δεν του κλεινεις ραντεβου την τεταρτη εξω απο το kitchen bar στην Ζέα????

η θα κερασουμε καφε ή Φάπες.......:D:D:D:D

παντως ετσι οπως μας τα περιγραφεις, για μακακας δεν φαινεται...μαλλον περμιερται για μαγκας.....

γιαυτο σου λεω---φερον μια βολτα στhn Zεα την τεταρτη...:D:D:D

:sm8::sm8:

athaneco 23-06-2010 11:12

δεν ξερω , επειδη υπαρχει παντα η περιπτωση να κανω λαθος δεν θα τον περιγραψω παρα μονο εαν το ζητησει κανεις σε π.μ. θεωρητικα εαν δεν ειναι απατεωνας θα μπορουσε να μου ζητησει τα ρεστα επειδη του χαλαω το ονομα στιγματιζοντας τον.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!