![]() |
Απάντηση: Τύχη βουνό!
Από τα ....χτυπήματα τελικά έπαθε ότι έπαθε ο Δημήτρης??? :)
|
Κανόνισε να ξεχάσεις τίποτα κλειδιά γκαρσονιέρας και τα λέμε...
:D:D:D |
μια φορα ξέχασα τα κλειδιά πάνω στην μπουμπού!!...κ αυτο γιατί άλλαξα την σειρά με την οπια κάνω τις καθημερινές μου κινησης όταν την παρκάρω!!...ευτυχώς μετά απο 3-4 ώρες είδα οτι τα κλειδιά δεν ήταν κρεμασμένα στο γραφείο τα αναζήτησα κ αφού κατέβηκα μαλιοκουβαρα κάτω τα βρήκα επάνω στην μπουμπού...μετά έβαλα την καρδιά μου στην θέση της!!!.....;)
|
εγώ έχω ένα άτομο πάντα και τρέχει απο πίσω μου..και στην δουλειά και στο σπίτι.εννοείται ότι ξεχνάω τα πάντα και παντού.κυρίως κλειδιά-πένσες εργαλεία και ότι μπορείτε να φανταστείτε!
έχω μοιράσει τα μπαλάκια παντού:sm7: δεξί μπακ:sm7: |
Τύχη βουνό, δεν λες τίποτα... Νομίζω χρωστάς ένα νέο τάμα στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσσο ;)
|
το χω παθει και εγω πιο μικρος με ενα παπι που ειχα αλλα εμενα μου το εφαγαν κανονικα....:yz:yz:yz
|
;)Απλά τα συγκεκρίμένα εργαλεία δύσκολα κλέβωνται.. ΄Κάτι ξέρεις και τα επέλεξες.
'Ενα κεράκι πάντως το χρωστάς. Παίξε και ένα τυχερό. Καλημέρα |
Γιατί; Ποιος δεν το έχει κάνει αυτό με μηχανή ή αυτοκίνητο...; ;)
|
Τυχερέ … ο πατέρας μου πριν χρόνια είχε ξεχάσει την μάνα μου στον δρόμο αφού την άφησε για να δει ένα οικόπεδο στην Π. Φώκαια , όταν ήρθε σπίτι και τον ρωτήσαμε που είναι έτρεχε πανικόβλητος να την βρει . Δεν θυμάμαι τι παντόφλα έφαγε αλλά είναι ακόμα μαζί:p
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
για τα υπόλοιπα άστα ................. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!