GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12247)

dimalx 23-06-2010 15:48

Απάντηση: ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 176851)
Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά το είπα και σε άλλον που είχε χρόνια Boxer και μου είπε ότι εκείνη την ώρα το είδε....Ο αριστερός κύλινδρος είναι πιο πίσω από τον δεξί όπως τους κοιτάς από πάνω..
Λέω μήπως είδες αυτό και σου φάνηκε στραβός..:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μάγκες...μάλλον αυτο πρέπει να συμβαίνει αλλα με διαφορά οτι ο ΑΡ μου φένετε πιο έξω οχι πιο μέσα απο τον ΔΕ. και οτι οι εξατμίσεις είναι η μια πιο πάνω από την άλλη.
ελπιζω να βρω λίγο χρόνο να πάω μια βόλτα προς τα πάνω να δω τι θα μου πούνε...THANKS!!!

επίσης μετά την πτώση δεν έμπαινε το abs...και δεν ξέρω γιατί..ξέρει κανείς...?δεν έχει πειραχτεί τιποτα...έπεσα απο την δεξία και έτσι ο αισθητήρας πίσω είναι ανέπαφος.

Capitain 23-06-2010 16:09

1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dimalx ( 177592)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μάγκες...μάλλον αυτο πρέπει να συμβαίνει αλλα με διαφορά οτι ο ΑΡ μου φένετε πιο έξω οχι πιο μέσα απο τον ΔΕ. και οτι οι εξατμίσεις είναι η μια πιο πάνω από την άλλη.
ελπιζω να βρω λίγο χρόνο να πάω μια βόλτα προς τα πάνω να δω τι θα μου πούνε...THANKS!!!

επίσης μετά την πτώση δεν έμπαινε το abs...και δεν ξέρω γιατί..ξέρει κανείς...?δεν έχει πειραχτεί τιποτα...έπεσα απο την δεξία και έτσι ο αισθητήρας πίσω είναι ανέπαφος.

Δεν είναι τίποτα, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, κάνε ένα reset το ΑΒS απο τη φύσα και θα επανέλθει, μάλλον επειδή ήταν αναμμένο το μηχανάκι κατά την πτώση και διέγνωσε χαμηλή στάθμη υγρών φρένων.
Απλά ενώνεις με ένα συνδετήρα η ένα γυμνωμένο καλωδιάκι τις επαφές 2 και 4 που φαίνονται στη φώτο, ανοίγεις το διακόπτη με κρατημένο το κουμπί του ABS, το κρατάς περίπου ένα λεπτό και μετα κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το καλωδιάκι.Αν θες βοήθεια πες μου.
Επισυναπτόμενα 4068

dimalx 24-06-2010 15:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 177606)
Δεν είναι τίποτα, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, κάνε ένα reset το ΑΒS απο τη φύσα και θα επανέλθει, μάλλον επειδή ήταν αναμμένο το μηχανάκι κατά την πτώση και διέγνωσε χαμηλή στάθμη υγρών φρένων.
Απλά ενώνεις με ένα συνδετήρα η ένα γυμνωμένο καλωδιάκι τις επαφές 2 και 4 που φαίνονται στη φώτο, ανοίγεις το διακόπτη με κρατημένο το κουμπί του ABS, το κρατάς περίπου ένα λεπτό και μετα κλείνεις το διακόπτη και βγάζεις το καλωδιάκι.Αν θες βοήθεια πες μου.
Επισυναπτόμενα 4068

Χιλια ευχαριστώ...μολις γύρισα απο δουλεία και πάω να το δοκιμάσω...

Capitain 24-06-2010 19:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dimalx ( 178077)
Χιλια ευχαριστώ...μολις γύρισα απο δουλεία και πάω να το δοκιμάσω...

Περιμένουμε νέα...Ελπίζω να σου πετύχει...Να ξέρεις πάντως ότι μπορεί να μην πετύχει με την πρώτη, κάποια φορά με είχε παιδέψει...
Αν δεν σου πετύχει με πατημένο το ABS, δοκίμασε να ανοίξεις τον διακόπτη και μετά να πατήσεις και να κρατήσεις το κουμπί του ABS.
Καλή επιτυχία.

dimalx 26-06-2010 20:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 178183)
Περιμένουμε νέα...Ελπίζω να σου πετύχει...Να ξέρεις πάντως ότι μπορεί να μην πετύχει με την πρώτη, κάποια φορά με είχε παιδέψει...
Αν δεν σου πετύχει με πατημένο το ABS, δοκίμασε να ανοίξεις τον διακόπτη και μετά να πατήσεις και να κρατήσεις το κουμπί του ABS.
Καλή επιτυχία.

Φιλε capitain μαλλον εκανα πατατια και τωρα δεν περνει ουτε μπροστα τα εργαλειο...δεν παιζει η αντλια βενζινης....μηπως ξερεις πως διορθωνετε τώρα?

commander 26-06-2010 21:29

κοιτα την ασφαλιοθεικη μηπως εχει καει καμια ασφαλεια.Η μιζα γυρναει?

Capitain 26-06-2010 22:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 178953)
κοιτα την ασφαλιοθεικη μηπως εχει καει καμια ασφαλεια.Η μιζα γυρναει?

Το πιθανότερο είναι να σου έχει κάψει ασφάλεια, δεν καίγεται η αντλία βενζίνης έτσι απλά..

Κοίτα αυτά που σου λέει ο Θεολόγος, και εδώ είμαστε πάλι..
Και πρόσεχε ρε παιδί μου, ρεύματα είναι αυτά δεν παίζουνε...Αμα δεν κατάλαβες κάτι ξαναδιάβασέ το..Σου δείχνει κάποιος το δρόμο αλλά κάνε κι εσύ κανά βήμα...:D
Μπροστά σου είναι το ίντερνετ με τόνους πληροφορίες..
Και κοίτα μην έχεις ξεχάσει το πλαϊνό σταντ από το άγχος σου..

dimalx 29-06-2010 17:04

Τελικά σήμερα αφου άλλαξα την ασφάλεια του monotronic και γεφύρωσα τις σωστές επαφές το ABS μπήκε κανονικά....ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τα σχόλια θα μπορούσαν να λείπουν...μπευρδευτηκα με το πάνω κάτω του πορτοκαλιού σημείου...ανθρώπινα λάθη είναι αύτα μην κρίνετε έτσι κάποιον που απλά δεν γνωρίζει από ηλεκτρολογικα....και πόσο μαλλον που την προηγούμενη εβδομάδα έλυσα ολη την μηχανη, σκελετο, τιμονι, φιλτροκούτι κτλπ και έμεινε να φτίαξω το ABS...λογικό δεν είναι να αγχωθώ με αυτό...με συγχωρείτε!!!

Capitain 29-06-2010 18:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dimalx ( 179645)
Τελικά σήμερα αφου άλλαξα την ασφάλεια του monotronic και γεφύρωσα τις σωστές επαφές το ABS μπήκε κανονικά....ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τα σχόλια θα μπορούσαν να λείπουν...μπευρδευτηκα με το πάνω κάτω του πορτοκαλιού σημείου...ανθρώπινα λάθη είναι αύτα μην κρίνετε έτσι κάποιον που απλά δεν γνωρίζει από ηλεκτρολογικα....και πόσο μαλλον που την προηγούμενη εβδομάδα έλυσα ολη την μηχανη, σκελετο, τιμονι, φιλτροκούτι κτλπ και έμεινε να φτίαξω το ABS...λογικό δεν είναι να αγχωθώ με αυτό...με συγχωρείτε!!!

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!!:sm7:
Λοιπόν πέρα από την πλάκα, είναι μαγκιά να βγαίνεις από τη δύσκολη με το δικό σου κόπο, απλά είναι λιγο πιο δύσκολα..
Ενα μπράβο από μένα και καλές και απροβλημάτιστες βόλτες..

pantam 29-06-2010 20:04

Βασικά μετά απο πτώση, όλα στραβά σου φαίνονται :D
Εσύ να είσαι καλά και σε κάποιο συνεργείο θα σου πουν αν όλα είναι ΟΚ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:58.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!