![]() |
Απάντηση: Η Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο !!!
Τυχαίο δεν είναι τίποτε. Θερίζουμε τις θύελλες από τους ανέμους που έσπερναν τόσα χρόνια οι εθνοπατέρες μας. Την ποινή του στρατεύσιμου να δούμε και τον κ. Ζαγορίτη να παραιτείται έτσι για λόγους ευθιξίας. Πάνε να μας καταλύσουν όλες τις αξίες μας με πρώτην την ιστορική και έπονται κι άλλα...
|
Ζητούμενο δεν είναι το τι έκανε ο νεαρός στην υπόγα.Ποσώς μας απασχολεί(σε πρώτη φάση). Ζητούμενο είναι το γιατί υπηρετούσε σε θέση που προβλέπεται για "Γιωτάδες" ενώ ο ίδιος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.Η μήπως τα σύνορα έχουν κατέβει στην οριογραμμή Β.Σοφίας και Ριζάρη και δεν το πήραμε χαμπάρι; (σφόδρα πιθανό έτσι όπως πάμε...).Κατά δεύτερον, ο αξ/κός υπηρεσίας (έφεδρος ή μόνιμος) εκτέλεσε τα καθήκοντά του ή μήπως ήταν στο κόλπο;Μου φαίνεται τελικά ότι η λύση θα είναι η ανάθεση φύλαξης σε εταιρία security όχι μόνο του μουσείου(ων) αλλα και στρατιωτικών μονάδων.Ντροπή...
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς επειδή έχει προ πολλού αλλοιωθεί η ιστορική μνήμη(εντέχνως και σκοπίμως), γι' αυτό τα κάνουν.Είδες κανέναν να αντιδρά για τα αίσχη στον "Αβέρωφ";Που είναι όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι επαγγελματίες "αγωνιστές/αντιστασιακοί/πατριώτες" κλπ;Που είναι οι απόστρατοι;Που είμαστε εμείς που υπηρετήσαμε πλήρη και κανονική θητεία;Την δική μας ανοχή και σιωπή εκμεταλλεύονται αγαπητέ φίλε.Συνυπεύθυνοι είμαστε όλοι μας και ας μην το ομολογούμε |
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Γι΄αυτό να μιλάμε να διαμαρτυρόμαστε να φωνάζουμε σε τέτοια αίσχη. Δεν του έφτανε που "υπηρετούσε" στο Πολεμικό Μουσείο... ΑΙΣΧΟΣ!
|
να του πουν του πιτσιρικά να προσέχει...
εμένα ερχόταν στη μονάδα η κοπελιά μου και μετά ....τη παντρεύτηκα και ανοίξαμε και σπίτι και κάναμε και παιδιά.... Τουλάχιστον η δικιά μου είναι διαμάντι....:D:D:D |
Απόσπασμα:
Παντως απο οτι φαινετε ειναι παρακμιακο σχεδιο,για να πληγει οτιδήποτεαφορα την πατριδα. Αντε και καλα αυτος την ''τιμωρησε'' την Τζουλια,οι κάμερες που ηταν και πηραν πλανα στο μουσειο............:Απορία: ΠΑΡΑΚΜΗ...οπως πριν τηνπτωση του Βυζαντιου. Αντε να δουμε τωρα πια πατριδα θα κλαιμε παλι...............:yz |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!