GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ARAL MULTI ELASTIC 20 -50 Πόσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12492)

KRASOPATERAS 23-07-2010 11:57

Απάντηση: ARAL MULTI ELASTIC 20 -50 Πόσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει?

Πολύ κακό για το τίποτα,

Την προηγούμενη φορά που άλλαξα λάδια βαριόμουνα να πάω Χαλκίδα να πάρω και πήρα Mobil 20-50 αυτοκινήτου και έβαλα, και σταγόνα δεν έκαψε και γλύκανε και το μοτερ από δούλεμα! ;)
Καμία σχέση με την σαχλαμάρα τα Castrol….:hmmm:

ALX 24-07-2010 11:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pantam ( 188239)
για πες... για πες... αυτά θέλω να βάλω

Τι να πω? Για τα castrol ή για τα Aral? Αν λες για τα Castrol... μακρυά κι αλάργα που λένε! Τα καίει σαν νερό και το μοτέρ ακούγεται ιδιαίτερα.

pantam 24-07-2010 12:42

Τα Castrol ειχα σκοπό να βάλω.
Αλλά τώρα θέλω τα φώτα σας. Ειδικά για περιπτώσεις που η θερμοκρασία τον χειμώνα παει πολύ κάτω απο το 0 (και μένει εκεί για πολλές μέρες)

syan 24-07-2010 14:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ALX ( 188766)
Τι να πω? Για τα castrol ή για τα Aral? Αν λες για τα Castrol... μακρυά κι αλάργα που λένε! Τα καίει σαν νερό και το μοτέρ ακούγεται ιδιαίτερα.

Πρόσεξε τώρα...Εμένα με Castrol αλλά και πρότερα με Aral δεν μου καίει /έκαιγε καθόλου και θόρυβος τέλειος...Μάλλον είναι θέμα κατάστασης και χρήσης κινητήρα. Η γνώμη μου, ας μην διαθέτουμε γρήγορα συμπεράσματα στο βήμα..! Και πάντα καλοπροαίρετες οι απόψεις...

ALX 24-07-2010 17:21

Koίτα... έχω βάλει κατά καιρούς BP λάδια, έχω βάλει Aral 20-50 απλά, έχω βάλει aral 20-50 multielastic, έχω βάλει castrol GTX, έχω βάλει aral 10-40, και τελεταία έβαλα τα castrol actevo 20-50. Ε... το χειρότερο λάδι μακράν που έχω βάλει είναι αυτό. Εδώ με τα προηγούμενα aral 10-40 που ήταν και λεπτότερα, δεν μου έκαιγε τόσο όσο τα castrol. Αντιθέτως με τα castrol GTX δεν είχα ιδιαίτερο θέμα, απλά ακουγόταν έντονα ο κινητήρας. Κάψιμο όμως δεν είχα ιδιαίτερο.
Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τόσο κάψιμο λαδιού και παρατηρήθηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά την αλλαγή των λαδιών από aral σε castrol actevo! Τυχαίο?...δε νομίζω!

Τώρα πάω για Torco και βλέπουμε.

Μην ξεχνάμε πως το δικό μου εργαλείο έχει και 145000χιλ σχεδόν στη πλάτη του!

aeriko 24-07-2010 19:50

Εμ τόσες αλλαγές λαδιών τι να κάνει και το μοτόρι;

ALX 29-07-2010 09:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 188854)
Εμ τόσες αλλαγές λαδιών τι να κάνει και το μοτόρι;

:Απορία:

Δεν το ξέραμε ότι του χαλάσαμε το διαιτολόγιο :sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!