![]() |
Απάντηση: 59 euro για να φουλάρω την Adventure ????
ε ναι αν σκεφτει κανεις οτι στην ιταλια φουλαραμε με 1,32 απλη και ελβετια 1,25 εδω το χουνε παραχεσει!!!
|
ακουγεται πως τον αυγουστο τα τελη κυκλοφοριας θα ενσωματωθουν στην τιμη της βενζινης ... οποτε θα φτασει μεχρι και τα 2 ευρω / λιτρο η απλη αμολυβδη... :cool:
χρησιμοποιω καθημερινα 120 λιτρα βενζινη για εναν κινητηρα 5,7 vortec 330 hp και επειδη τσουζει ... το ψαχνω οσο μπορω ... οταν πια σιγουρευτηκα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ... |
εμενα στην μαμα μου ειπαν μονο 95 αρα και οχι 100.......τωρα δεν ξερω ποιον να πιστεψω......:(
|
Απόσπασμα:
|
Παίρνε το RT!:D
Χθες φούλαρα με 39 Εβραίους 100άρα, και με Μ.Ο. - 5,0 lit. κατανάλωση τα 750 χλμ. που έκανα το Σ/Κ! |
Απόσπασμα:
Εδώ είναι Ελλάντα φίλε μου ..... Εμείς αγοράζουμε πιο καλό αργό πετρέλαιο ..... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-43.gif |
Απόσπασμα:
αν είναι επαγγελματικό μηχάνημα δεν σε συμφέρει να είναι diesel? όχι ότι θα το σώσεις και πολύ..:hmmm: απο τα δικά μου τώρα,τι να πω... το μεγάλο τρακτέρ για να γεμίσει πετρέλαιο θέλει,380 ευρώ:hmmm: |
Απόσπασμα:
Άμα πιάσουμε αυτά .... άστα .... Στο αυτοκίνητο, φούλαρα βενζίνη 164 € ..... http://i247.photobucket.com/albums/g...mail_ukl_y.gif |
Απόσπασμα:
κλειδωστε τα ολα......:cool::cool::cool: αν περιοριστει η καταναλωση,θα παθουν μεγαλη οικονομικη καταστροφη....:mad: |
Απόσπασμα:
+800 Έτσι μου είπαν και το τηρώ. Ποιο μηχανάκι έχεις φίλε και από ποια Bmw στο είπαν? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!