![]() |
Απάντηση: Και τώρα περίμενε σα μακάκας..!
Έλεος με τους μακάκες....................ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Το σημαντικό είναι ότι δεν πάθατε τίποτα χειρότερο....
Οι υλικές ζημιές όσο εκνευριστικές κι αν είναι αργά ή γρήγορα φτιάχνονται... |
Απόσπασμα:
|
Καλό κουράγιο ρε Σάκη... τι άλλο να πω..?? Και μπράβο στην υπομονή σας... Εγω είμαι στο γραφειάκι μου στο A/C και διαβάζω το thread και είμαιιιιι... :mad::mad: ΝεύραΝεύρα... Φαντάσου να ήμουν εκεί....
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα... :mad::mad: |
Τα λεγομενα 3 Γ τα γνωριζεται φιλοι μου! ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΡΟΣ-ΓΡΙΑ.
Εσενα φιλε saki σου ετυχαν και τα δυο μαζι και οπως μου ειπε και ο ταξιτζης στην Αθηνα που μου εμαθε αυτην την ρηση (Οτι οταν σου τυχουν τα δυο απο τα τρια μαζι οπως εσενα τοτε κλειδωνεις την μηχανη ή το αυτοκινητο και φευγεις)! Ευτυχως δεν παθατε κατι πιο σοβαρο!!!υπομονη και ψυχραιμια φιλε! Οσο για τον κρατικο μηχανισμο πλεον καταλαβαμε ολοι μικροι μεγαλοι τι γινεται. Υπομονη φιλε. |
Σάκη δεν μπορώ να σου πω τπτ φίλε......μόνο να είσαι καλά και να κάνεις το σταυρό σου που δεν έγινε κάτι παραπάνω!!!
Απο εκεί κ πέρα καλά ξεμπερδέματα φίλος! |
Καλά ξεμπερδέματα και ποτέ ξανά... Δυστυχώς σε θέματα οδικής παιδείας είμαστε χρόνια (πολλά) πίσω...
|
Φίλε Σάκη υπομονή ..... μακάρι νάναι το τελευταίο ... :cool:
Υ.Γ. Η υγεία σου, αποκαταστάθηκε ;;;; |
Απόσπασμα:
Σε αναμονή λοιπόν για να φτάσει στα χέρια μας το περιβόητο χαρτί από το βιβλίο συμβάντων (κάτι που δεν θα γίνει ούτε αυτή τη βδομάδα καθώς λείπει με άδεια ο υπεύθυνος και δεν μπορεί να φύγει ανυπόγραφο!):mad: Επίσης τα παιδία από το service μου είπαν ότι θα κλείσουν μέχρι της 16/08 οπότε πάμε για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη… διακοπές λοιπόν χωρίς την μπουμπού..:(:( Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, καλό καλοκαίρι σε όλους, καλές διακοπές και μεγάλη προσοχή στις γριές… Νεύρα |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!