GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12913)

CPretenteriS 27-07-2010 17:04

Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 189847)
XIK, XIK, XIK, http://a.imageshack.us/img339/31/stpatrick.gif

Σου έχω πει να μην παίρνεις ληγμένα από τον Ντινόπουλο....

:sm7:

commander 27-07-2010 17:07

:eek:Κανενα αλλο βιντεακι δεν πεζει για gs :D

commander 27-07-2010 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sansiro.sugata ( 189851)
μου ειπε μηχανικος , γνωστος , οτι η κουκλα που εχω , σε κανα χρονο δεν θα εχει καθολου ανταλλακτικα και αν εχει θα ειναι πανακριβα...

η μηχανη μου θα ειναι για πεταμα σε λιγο καιρο επειδη δεν θα εχει μεταπωλητικη και τετοια..

παιζουν ολα αυτα?

για ποιο απο τα τρια λες που εχεις για να καταλαβουμε.?????? :D

GeorgeP 27-07-2010 17:24

Απόσπασμα:

μου ειπε μηχανικος , γνωστος , οτι η κουκλα που εχω , σε κανα χρονο δεν θα εχει καθολου ανταλλακτικα και αν εχει θα ειναι πανακριβα...

η μηχανη μου θα ειναι για πεταμα σε λιγο καιρο επειδη δεν θα εχει μεταπωλητικη και τετοια..

παιζουν ολα αυτα?

Πες μου πιο ειανι αυτο το οχημα που σταματησε σημερα να παραγεται κι αυριο δενε χει ανταλλακτικα!! Υπαρχει κανενα? οχι!!!!

Σκεψου το άλλο τωρα, BMW του 1940, 1950, 1960, 1970 κ.λ.π. κυκλοφορουν? λιγα αλλα κυκλοφορουν!! ανταλλακτικα δεν χρειαζονται? Αυτα τα συγκεκριμενα σπανιως εως ποτε (οχι σαν κατι GS 1200;)) αλλα κασποτε χρειαζονται και καπου τα βρισκουν!!!!

Για να μην μακρυγορω και μου βαλει χερι ο συμπεθερος Αντμιν απο την στιγμη που θα σταματησει η παραγωγη του μοντελου και του κινητηρα για τα επομενα 10 τουλαχιστον χρόνια θα βρισκεις ανταλλακτικα οπως σημερα! Μετα θα αρχισει η ελλειψη αλλα παντα καπου θα βρισκεις! και τωρα με το Ιντερνετ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα!!!

Σημ. πληροφοριες για Βαραντερο δεν σου δινω δημοσιως παρα μονον με ΠΜ γιατι........ θα πεσουν να με φάνε!!!:p:)
Αλλα κι αυτο σταματαει να παραγεται μεσα στο 2010 αν κι εφοσον παρουσιαστει ο αντικαταστατης του τον Οκτωμβριο σε καποιο σαλονι!!!

CPretenteriS 27-07-2010 17:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 189871)
Πες μου πιο ειανι αυτο το οχημα που σταματησε σημερα να παραγεται κι αυριο δενε χει ανταλλακτικα!! Υπαρχει κανενα? οχι!!!!

Σκεψου το άλλο τωρα, BMW του 1940, 1950, 1960, 1970 κ.λ.π. κυκλοφορουν? λιγα αλλα κυκλοφορουν!! ανταλλακτικα δεν χρειαζονται? Αυτα τα συγκεκριμενα σπανιως εως ποτε (οχι σαν κατι GS 1200;)) αλλα κασποτε χρειαζονται και καπου τα βρισκουν!!!!

Για να μην μακρυγορω και μου βαλει χερι ο συμπεθερος Αντμιν απο την στιγμη που θα σταματησει η παραγωγη του μοντελου και του κινητηρα για τα επομενα 10 τουλαχιστον χρόνια θα βρισκεις ανταλλακτικα οπως σημερα! Μετα θα αρχισει η ελλειψη αλλα παντα καπου θα βρισκεις! και τωρα με το Ιντερνετ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα!!!

Σημ. πληροφοριες για Βαραντερο δεν σου δινω δημοσιως παρα μονον με ΠΜ γιατι........ θα πεσουν να με φάνε!!!:p:)
Αλλα κι αυτο σταματαει να παραγεται μεσα στο 2010 αν κι εφοσον παρουσιαστει ο αντικαταστατης του τον Οκτωμβριο σε καποιο σαλονι!!!

:sm7:

aeriko 27-07-2010 17:45

Απόσπασμα:

παιζουν ολα αυτα?

Μήπως να μαθαίναμε και μείς τον μηχανικό;

frits 27-07-2010 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από explode ( 189855)
ενα κατατοπιστικότατο βιντεο απο τεστ varadero
το μονο κακο ειναι οτι με την μαμισια ζελατινα "you eat all the air ":sm7:
YouTube - HONDA VARADERO XL1000V , KOKKINA FEGARIA TEST

Το "zelatin" & το "eat all the air" είναι όλα τα λεφτά. :sm7:

kostas_366 27-07-2010 18:03

Καλή μοτοσικλέτα.
Σε κάποια σημεία καλύτερη από το gs, σε κάποια χειρότερη.

Lerian 27-07-2010 18:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 189889)
Το "zelatin" & το "eat all the air" είναι όλα τα λεφτά. :sm7:

Γιατί εκείνο το ...different organs... στο τέλος !!! :sm7::sm7::sm7:

Ακιs 27-07-2010 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 189902)
Καλή μοτοσικλέτα.
Σε κάποια σημεία καλύτερη από το gs, σε κάποια χειρότερη.

Αυτη και μονο ειναι η σωστη απαντηση.Ευγε στο φιλο για την απαντηση που εδωσε τοσο αμεροληπτα!!!! :cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:01.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!