![]() |
Απάντηση: kαρτα θορυβου για μηχανες..........
Απόσπασμα:
|
Αυτες οι τυχάρπαστες οργανωσεις των 650 μελων, που δεν ξερω απο που και ποιον συντηρουνται, καθως και τα διαφορα συνδικαλιστικα οργανα π.χ. ιδιοκτητες φορτηγων Δ.Χ., Δ.Υ. κ.λ.π. ειναι για πολλες φάπες!!!! Κανουν το οτιδηποτε για να πληξουν την χωρα και ολους μας αρκει αυτοι να περνανε καλα!!!!!
Κι εξηγουμαι παραγραφο-παραγραφο στο παρακατω Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν εκανε τον κοπο και διαβαζε το σαιτ του ΥΜΕ θα εβλεπε τι προβλέπετε για τα ΚΤΕΔ, τι ελεγχεται στην μοτοσυκλετα, απο ποιους και σε τι συνθηκες!! Και ο οποιος ελεγχος ειναι ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΣ!! παρακαλω λοιπόν τους αντμιν να της το στειλουν οπως αναρτηθηκε σε αυτο το φορουμ σε αλλο νημα για να σταματησει η Κα να λεει π@π@ριες!!! Απόσπασμα:
Ειναι δυνατον ο ελεγχος ΚΤΕΔ (μοτο) να στοιχιζει 20ε - τοσο τουλαχιστον ειχε ειπωθει επι Ν.Δ. οταν συνταχθηκε το μισο νομοσχεδιο - και η καρτα θορυβου 50???? Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ναι, αλλα τωρα δεν θα εχεις ασφάλιση αν δεν πας το πιστοποιητικο των ΚΤΕΟ/ΚΤΕΔ....................... το ρισκαρεις??? Εγω οχι!!! Λες ''παω με την νορμαλ εξατμιση και στο σπιτι βαζω την ξεταπωτη'' μάλιστα, αυτο μπορει να γινει!!!!! Μου θυμιζει αυτο με τα κρανη, οταν η Ν.Δ. εκανε υποχρεωτικη την χρηση με προστιμα μαμουθ κι αφαιρεση διπλωματος για ενα μηνα!!! υπηρξαν οι τυποι του ''εγω δεν φοραω και αντε να το εχω στο χερι'' οι οποιοι μετατραπηκαν σε ''πουθενα χωρις κρανος'' οταν διαβασαν για 10,000 αφηρημενα διπλωματα στην Αθηνα και καμια 30,000 Πανελλαδικα!! Ετσι θα γινει και με τις εξατμισεις, καποιοι θα κανουν αυτο που λες καποιους θα πιασουν και θα τους ξαναστειλουν ΚΤΕΔ αφου αφαιρεσουν την αδεια κυκλοφοριας, αυτοι θα πανε σοπιτι τους και θα περασουν την νορμαλ εξατμιση, θα περασουν ΚΤΕΔ χωρις προβληματα και θα πανε να παρουν την αδεια πισω!! Διαδυκασια 2-5 ημερων συν τα εργατικα (αν δεν πιανουν τα χερια σου) της αφαιρεσης /επανατοποθετησης νορμαλ εξατμισης/ματααφαιρεσης νορμαλ και επανατοποθετησης ξετάπωτης!!! Ποιος αντεχει να κανει τετοιες ιστοριες???? Σταυρο, τοσο καιρο συζηταμε και λεμε....α ρε να'μασταν Γερμανια? Εκει ολα δουλευουν σωστα!! Γιατι αντιδρουμε λοιπόν τωρα? Γιατι μας βαζουν να πληρωσουμε για κατι που δεν πληρωναμε και το θεωρουμε ''κεκτημενο''? Το θελουμε τσαμπα? Τι θελουμε ακριβως??? Στην Γερμανια και ΚΤΕΔ εχουν και ΚΤΕΟ εχουν και καρτες και μάρτες και ολα τα σκ...τα της αρκουδας εχουν τα οποια ΟΛΑ πληρωνονται!! κι εκει δεν εχει ''παρε Μητσο ενα 20αρικακι και περασε μου το χρεπι''!!! Και τι θα πει ''ολα αυτά είναι κόλπα για να εξασφαλιστεί το κέρδος των ΚΤΕΟ........''? Αν γνωριζεις το 40αρι των ΚΤΕΟ/Ι.ΚΤΕΟ το καταβαλεις με παραβολα του Δημοσιου, απο την καρτα καυσαεριων στα Ι.ΚΤΕΟ το κρατος παιρνει σχεδον τα μισα....για τι κερδος μιλας? Ενταξει δεν δουλευουν τσάμπα αλλα οχι οπως τα εννοεις!! Τουλαχιστον οχι ακομα, και εγω τουλαχιστον δεν μπορω να προδικασω το μελλον!! προτιμας δηλαδη τα Δημοσια οπου εναντι ''μαυρου''αντιτιμου το χρεπι του καθενος βγαινει στον δρομο και οποιον παρει ο Χαρος. Μην προδικαζεις οτι δεν θα γινει σωστα το μετρο της καρτας!! Ετουτος εδω που ειναι επανω συγκρουεται καθε μερα με οτι ταλαιπωρουσε το κρατος τοσα χρονια (30+ χρονια) και βλεπεις οτι περναει το δικο του χωρις πολλα μπλα μπλα!!! Γιατι τοση απαισιοδοξια καλε μου φιλε??? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τεχνικως να σου εξηγησω οτι ο καταλυτης αν δεν κοπει στην μεση και τα κομματια του δεν ελεχθουν απο χημικο δεν μπορει να διαπιστωθει η κατασταση του! Και για να σε προλαβω η καρτα καυσαεριων που βγάζεις ελεγχει το διοξειδιο και το μονοξειδιο!! βενζολιο, θειο, καπνο κ.λ.π. δεν υπαρχει τροπος να μετρηθει!! Γιαυτο και τα παλια αυτοκινητα που εκαιγαν την μολυβδουχα σουπερ τωρα καινε αμολυβδη με LRP που την αντικατεστησε, και ολα παιρνουν καρτα καυσαεριων, διοτι ενω το βενζολιο βγαινει ελευθερο στην ατμοσφαιρα (αφου δεν υπαρχει καταλυτης) εν τουτοις τα οργανα ανυχνευσης ρυπων δεν το ανυχνευουν!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ο νόμος ήδη υπάρχει και κάθε μέρα μάλιστα έξω απο το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι έλενχοσ σε αυτοκίνητα για καυσαέρια και για θόρυβο εξάτμισης...τι την θέλουν την νέα κάρτα?? να πληρώσουμε και άλλα λεφτά???να ταλαιπώρηθούμε πάλι στα κτεο παίρνοντας μια μέρα άδεια απο τις δουλειές μας??? δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγοσ πέραν του εισπρακτικού!! |
Απόσπασμα:
μα ηδη τα πραγματα πανε πολυ καλα....ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι:):):) αυτος και η κυβερνηση του θα κυβερνουν για παντα..:):) ζητω ο γιωργακης...:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
Ο Παπανδρέου καθώς και η περί αυτόν είναι μέρος του συστήματος που μας οδήγησε εδώ, μην ξεχνάμε ότι και αυτός έταζε για να βγει απλά δεν βρήκε τίποτα παρά μόνο το κολοδάκτυλο της τρόικας και όταν αυτοί κάποια στιγμή φύγουν (η τροικα) πάλι τα ίδια θα αρχίσουν (διορίσμους, βολέματα, εξυπηρετήσεις- αυτό έχουν να μάθει να κάνουν - όπως εμείς να τους ζητάμε). Δηλαδή Ρέππας, Βενιζέλος, Καστανίδης, Πάγκαλος και άλλοι πολλοί τώρα βρέθηκαν στην εξουσία ; |
Απόσπασμα:
δεν φοραω πρασινα γυαλια αλλα μαυρα Ρειμπαν δυστυχως!!!! ελπιδες εχω Σταυρο και μονον ελπιδες!! και τις στηριζω στο οτι δεν κανουν πισω αυτοι που ειναι επανω τωρα!!! Ακομα και οι φορτηγατζηδες πανε για επιταξη!!! θεμα ωρων ειναι!!! ;) Καταλαβαινεις τι εννοω νομιζω!!!! Το οτι οι περισσότεροι σημερινοι πολιτικοι δεν βρεθηκαν σημερα στην εξουσια δεν λεει τιποτε απο μονο του! Σημασια εχει ποιος τους καθοδηγουσε τωρα και τι τους ελεγε να κανουν και ποιος τους καθοδηγει σημερα!!!;) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!