![]() |
Απάντηση: Βοήθεια - συμπλέκτης!!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
56000 αισίως...
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστω!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ποιος μας σώζει τώρα...:sm7: |
Απόσπασμα:
Δεν εχω να πω τιποτε που να χρειαζεστε την ΕΜΑΚ!!!!!!;):D |
Απόσπασμα:
Αμ τι μας λες? ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΑΞΟ 1.1 ΤΟΥ 1996....268.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ!!! |
Απόσπασμα:
To Fiestaki του 92, άλλαξα το δίσκο της μαμάς στα 195.000 το 2005. :p Τελικά θα πάει Ισπανία ο φίλος ; |
σου εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου, όπου και αν πάς τελικά...;)
|
Τελικά η ζημιά προκλήθηκε από ένα ρουλεμάν που άρχισε να γίνετε κομμάτια, στο σημείο όπου κουμπώνει το τρομπάκι του συμπλέκτη, το οποίο σπρώχνει ένα αξονάκι. Θραύσματα φτάσανε μέχρι την τσιμούχα, την τραυματίσανε, όπερ και ξεκίνησε η διαρροή βαλβολίνης από το σαζμαν προς τον συμπλέκτη, με τα γνωστά αποτελέσματα...Ο Θανάσης μου είπε ότι το έχει ξαναδεί σε άλλες μηχανές, μου κάνει εντύπωση τέτοια ζημιά, όπως επίσης το να εντοπιστεί και επισκευασθεί χρειάζεται να λυθεί μέχρι και το σαζμάν. Ταξίδι (Ιταλία-Ανδόρρα-Ισπανία-Σαρδηνία-Κορσική-Ιταλία) τέλος λοιπόν:(, ο τρίτος μόνος σώος θα ξεκινήσει μόνος (διπλός), καθότι όλα σχεδιασμένα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει άδεια, ας περάσει καλά και να γυρίσει καλύτερα. Εγώ θα παρηγορηθώ με κοντινές εξορμήσεις, δαπανώντας σχεδόν το μισό προϋπολογισμό του ταξιδιού στην επισκευή της μηχανής. Καλά να είμαστε, την επόμενη φορά...Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους:)!
|
την υγεια σου να χεις και θα πας αλλη φορα!:);)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!