GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Βοήθεια - συμπλέκτης!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13031)

GeorgeP 04-08-2010 11:24

Απάντηση: Βοήθεια - συμπλέκτης!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 193203)
Κανονίζω ένα ταξίδι Ισπανία με 3 φίλους από τον χειμώνα...Κάποιος όμως δεν θέλει να πάμε...Ο ένας την προηγούμενη βδομάδα έσπασε το χέρι του. Χθες βράδυ ενώ γυρνούσα από Βόλο, άρχισε να πατινάρει η μηχανή (r 1150 GS)..Την πήγα το μεσημέρι στην Motion n' Style (Κηφησιά) και ο Θανάσης μου είπε αυτό που φοβόμουν: Φαίνεται ότι μια τσιμούχα έχει διαρροή, έχει ποτίσει ο δίσκος και πατινάρει. Θα την ανοίξει αύριο πρωί, οπότε και θα έχουμε σαφή εικόνα. Την Παρασκευή το βράδυ το καράβι φεύγει για Ανκόνα, και όλο το σετ του συμπλέκτη (πλατό, χτένι κλπ) δεν μπορεί να είναι διαθέσιμο πριν την Δευτέρα...Σκέφτομαι να τηλεφωνήσω και σε άλλα συνεργεία το πρωί μήπως.. Καμιά ιδέα μήπως και προλάβω το καράβι; Αν και η διάθεση για ταξίδι έχει ήδη εξαφανιστεί:(

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 193442)
Τελικά όντως η τσιμούχα είχε διαρροή, ο Θανάσης κρίνει ότι χρειάζεται όλο το σετ αντικατάσταση. Η BMW HELLAS δεν έχει ετοιμοπαράδοτα όλα τα υλικά, είναι σε αναζήτηση μέσω άλλου dealer. Εαν βρεθούν μέχρι αύριο το πρωί, ίσως να προλάβουμε να την έχουμε έτοιμη. Σε αναμονή εξελίξεων λοπόν...

Ποσα κμ ειχες αγαπητε????

kotskofi 04-08-2010 11:38

56000 αισίως...

GeorgeP 04-08-2010 15:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 193455)
56000 αισίως...

Ευχαριστω!!!

moby_gr 04-08-2010 16:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 193452)
Ποσα κμ ειχες αγαπητε????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kotskofi ( 193455)
56000 αισίως...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 193559)
Ευχαριστω!!!

Γιατι δεν απάντησες 156.000!?!? Η ερώτηση ήταν παγίδα!!! :p
Ποιος μας σώζει τώρα...:sm7:

GeorgeP 04-08-2010 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 193581)
Γιατι δεν απάντησες 156.000!?!? Η ερώτηση ήταν παγίδα!!! :p
Ποιος μας σώζει τώρα...:sm7:

Κανενας ξηρος δισκος, αυτοκινητου/μοτοσυκλετας δεν αντεχει 156000κμ!!!!!;) Γιαυτο ο ανθρωπος δεν μπορουσε να πει ψεμματα!!!:)

Δεν εχω να πω τιποτε που να χρειαζεστε την ΕΜΑΚ!!!!!!;):D

jarhead 04-08-2010 16:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 193602)
Κανενας ξηρος δισκος, αυτοκινητου/μοτοσυκλετας δεν αντεχει 156000κμ!!!!!;) Γιαυτο ο ανθρωπος δεν μπορουσε να πει ψεμματα!!!:)

Αμ τι μας λες? ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΑΞΟ 1.1 ΤΟΥ 1996....268.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ!!!

frits 04-08-2010 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 193602)

To Fiestaki του 92, άλλαξα το δίσκο της μαμάς στα 195.000 το 2005. :p

Τελικά θα πάει Ισπανία ο φίλος ;

skippybi 04-08-2010 21:31

σου εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου, όπου και αν πάς τελικά...;)

kotskofi 05-08-2010 07:52

Τελικά η ζημιά προκλήθηκε από ένα ρουλεμάν που άρχισε να γίνετε κομμάτια, στο σημείο όπου κουμπώνει το τρομπάκι του συμπλέκτη, το οποίο σπρώχνει ένα αξονάκι. Θραύσματα φτάσανε μέχρι την τσιμούχα, την τραυματίσανε, όπερ και ξεκίνησε η διαρροή βαλβολίνης από το σαζμαν προς τον συμπλέκτη, με τα γνωστά αποτελέσματα...Ο Θανάσης μου είπε ότι το έχει ξαναδεί σε άλλες μηχανές, μου κάνει εντύπωση τέτοια ζημιά, όπως επίσης το να εντοπιστεί και επισκευασθεί χρειάζεται να λυθεί μέχρι και το σαζμάν. Ταξίδι (Ιταλία-Ανδόρρα-Ισπανία-Σαρδηνία-Κορσική-Ιταλία) τέλος λοιπόν:(, ο τρίτος μόνος σώος θα ξεκινήσει μόνος (διπλός), καθότι όλα σχεδιασμένα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει άδεια, ας περάσει καλά και να γυρίσει καλύτερα. Εγώ θα παρηγορηθώ με κοντινές εξορμήσεις, δαπανώντας σχεδόν το μισό προϋπολογισμό του ταξιδιού στην επισκευή της μηχανής. Καλά να είμαστε, την επόμενη φορά...Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους:)!

ntinopoulos 05-08-2010 07:55

την υγεια σου να χεις και θα πας αλλη φορα!:);)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!