GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Πρόταση για κινητό τηλέφωνο με WiFi ;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13140)

aeriko 11-08-2010 08:56

Απάντηση: Πρόταση για κινητό τηλέφωνο με WiFi ;;;

Ερώτηση άσχετου. Το WiFi τι να το κάνει στο αυτοκίνητο;:Απορία:

syan 11-08-2010 09:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 195605)
Ερώτηση άσχετου. Το WiFi τι να το κάνει στο αυτοκίνητο;:Απορία:

Είναι επαγγελματίας...για κάτι θα του χρειάζεται!

taksidiotis 11-08-2010 10:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 195546)

Επειδή περνάω πολλές ώρες της ημέρας πλέον στο αυτοκίνητο, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την συσκευή του κινητού μου(Nokia 6300), με μια πιο σύγχρονη που να μου παρέχει πρόσβαση στο διαδύκτιο μέσω WiFi...

Δεν θα έλεγα όχι και για GPS, TV, κλπ καλούδια, αλλά λόγω τιμής αρκούμαι στο WiFi σαν απαραίτητο.

Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω, τι να αποφύγω, κάποια μίνιμουμ στάνταρ(πχ στην ταχύτητα επεξεργαστή,) ή κάτι άλλο...

Μάλλον σε Nokia C6 Black ή HTC Wildfire ή Samsung Omnia II i8000 προσανατολίζομαι, με μια μικρή εμμονή στην Νοκια...

Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή, ευχαριστώ:):)

iphone,πολυ καλο.κι αν θελεις στις πωλησεις εχω ενα για πουλημα πολυ καλο.
γρηγορο wifi,οτι πρεπει για πλοηγηση.

Albatros 11-08-2010 11:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 195560)
Το iPhone 3GS;;;

πάει ψηλά...

Κάνε λίγο υπομονή έρχεται το Iphone 4 και θα το βρείς το 3GSκάτω από 250€ και είναι και GS...
:D:D:D

aeriko 11-08-2010 11:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 195613)
Είναι επαγγελματίας...για κάτι θα του χρειάζεται!

Να γίνω πιο κατανοητός. Η πόλη που εξασκεί το επάγγελμα ο φίλος μας διαθέτει ελεύθερο internet για να μπορεί να συνδεθεί μέσω wifi?

Captain_Andreas 11-08-2010 12:15

Λόγω δουλειάς τα τελευταία 3 χρόνια έχω "παντρευτεί" το Blackberry. Τώρα βέβαια αυτό ισχύσει για διαχείριση mails (με σημαντικά μικρότερο κόστος λόγω του αλγόριθμου τις RIM) που στην περίπτωσή μου αγγίζουν και τα 2,500 την ημέρα... Αν κοιτάς για browsing όμως το BB δεν είναι και ο,τι καλύτερο μιας και είναι αρκετά δύσχρηστο.

GEO_K 11-08-2010 12:19

I PHONE...... ΤΕΛΟΣ

syan 11-08-2010 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 195667)
Να γίνω πιο κατανοητός. Η πόλη που εξασκεί το επάγγελμα ο φίλος μας διαθέτει ελεύθερο internet για να μπορεί να συνδεθεί μέσω wifi?

Θα υπάρχουν στέκια (spots)..προφανώς Πάνο..!

TAKIS04 11-08-2010 12:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 195660)
Κάνε λίγο υπομονή έρχεται το Iphone 4 και θα το βρείς το 3GSκάτω από 250€ και είναι και GS...

ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ...................

syan 11-08-2010 12:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 195660)

Κάτσε να λυθούν πρώτα τα προβλήματα με την λήψη σήματος στο Iphone 4...οι ειδικοί το ψάχνουν!

Θέμα: Απόψεις: Πρόβλημα λήψης, πωλήσεις του iPhone 4 και η εικόνα της Apple...
http://www.myphone.gr/devices/thumb-1355.jpgΑναμφίβολα, το θέμα των προηγούμενων ημερών ήταν το - κατά τα φαινόμενα - πρόβλημα λήψης που «ταλαιπωρεί» το iPhone 4. Ένα θέμα για το οποίο γράφτηκαν... άπειρα άρθρα στο Διαδίκτυο, έγινε αφορμή ώστε να εμφανιστούν πολλά videos στο YouTube, σχολιάστηκε... ευφάνταστα από τον ανταγωνισμό και, φυσικά, ανάγκασε την ίδια την Apple να σπεύσει να δώσει την δική της απάντηση.

Το ερώτημα του παρόντος θέματος και της δημοσκόπησής μας, λοιπόν, είναι: πιστεύετε ότι θα επηρεάσει το πρόβλημα λήψης την πορεία του iPhone 4 στην αγορά και την εικόνα της Apple στα μάτια του καταναλωτικού κοινού;

myPhone :: unwired revolution

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!