![]() |
Απάντηση: τι διαφορικο εχω?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...η ιστορια εχει ως εξης! στις αρχες του 2004 η BMW ανακοινωσε και βραβεύτηκε μαλιστα για τον νεου τυπου συστημα μεταδοσης με αξονα που εφεραν τα νεα GS1200. Υποσχοταν οτι δεν χρειαζεται ποτε συντηρηση και ηταν τοσο σιγουροι που δεν εβαλαν βαλβιδα εξαερισμου για τις βαλβολινες καθως και εξοδο για ενδεχομενη αλλαγη τους! ...αλλα οι υπολογισμοι τους δεν βγηκαν σωστοι .....τα 250μλ ηταν πολλα και καθοτι σφραγισμένες ...στις υψηλες θερμοκρασιες αναπτυσσόταν τοσο πιεση που τιναζαν τα λαδια απ τις φλατσες στη τρυπα! http://inlinethumb24.webshots.com/46...200x200Q85.jpg ...τις επομενες χρονιες με χαμηλοτερους τους τονους αλλα χωρις να παραδεχτουν την υπεροψια τους .... στα νεοτερα μοντελα αλλαξαν την οδηγία με 180μλ και εβαλαν και μια εξοδο με την εντολη αλλαγη βαλβολινες καθε 40χιλιαδες! ....αυτη ειναι η δικια μου θεωρια ...απλα θελω να το ακουσω και απ το στομα της μαμας!:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εκαναν καλη δουλεια στην ταπα "tranformer :sm7:". Οταν ειναι στην θεση του το διαφορικο δεν "φαινεται" για ταπα εξαγωγης, οταν ομως το φερεις στην προβλεπομενη θεση,,,,, ωπ, γινεται "tranformer" σε κανονικη ταπα :sm7::sm7::sm7:!!! Μεγαλη επιτυχια :D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Μονο ενα :Απορία:;;;; :sm7: :sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
respect;) |
ΞΑΝΑ ρωτησα και εμαθα οτι το διαφορικο θελει 220ml ,max 250ml
DOC η κυρια που μιλησες δεν απαντησε σωστα!;) |
:) τελικα οι εξουσιοδοτημένοι συμφωνουνε σε ολα!....χααχα!....και μετα ψαχνουμε γιατι υποφερουμε απο αϋπνίες!
...τελικα 180, 190 ,210, 220 ή 250 ????? ...χα!...εγω λεω να κανει η μανα!:D :p...βρε τι εχω παθει! |
Στο youtube Ο πoλωνος βαζει 200 ml:sm7:
|
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙς ΤΗΝ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙς 800 ML....Ε ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ¨ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ¨ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕς....:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!