GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Διαρροή βαλβολίνης (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13346)

jarhead 23-08-2010 23:43

Απάντηση: Διαρροή βαλβολίνης

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 199902)
Ποιος μαλ@@@@ εβαλε τα παραπανισια 100ml?
Αν αυτο ειχε γινει σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο θελουνε πολλες κλωτσιες.
Αλλα παλι καμμια φορά κανουν μαλ.. και οι εταιριες.
Στο βιβλιο για το σκουτερακι μου,λεει βαζουμε λαδι στο διαφορικο μεχρι να δακρυσει απο την πανω τρυπα.
Εβαλα μισο λιτρο.
Ελα ομως που στο μηχανακι πανω γραφει οτι παιρνει 185ml?
Εστειλα μεηλ στην εταιρια και ειπαν οτι τα 500 πανε στο 50αρακι και εκανα σωστα που εβαλα 185 τελικα.:(
Πιας τ'αυγο και κουρευτο...:rolleyes:

Eγω παντως ειχα βαλει ακριβως 800ml χωρις δακρυα χωρις τιποτα, και ολα βαινουν καλως!!!!Μιλαμε για το κιβωτιο ταχυτητων , σωστα?

katsanakis 24-08-2010 06:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 199956)
Eγω παντως ειχα βαλει ακριβως 800ml χωρις δακρυα χωρις τιποτα, και ολα βαινουν καλως!!!!Μιλαμε για το κιβωτιο ταχυτητων , σωστα?

Ναι μιλάμε για το κιβώτιο ταχυτήτων.

ΙoannisPanagiotidis 24-08-2010 11:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από katsanakis ( 199881)
.... Κατά το μεσημέρι που βάλανε τη μηχανή στη ράμπα διαπιστώσανε ότι ήταν βαλβολίνη και ότι είχαν βάλει στην αλλαγή της βαλβολίνης 100 ml παραπάνω απ ότι χρειάζεται. Με αποτέλεσμα να τα πέταξε από τις αναθυμιάσεις. Μου τα αφαίρεσαν και έφυγα στα καπάκια για Ναύπακτο.

;)...οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω ... τελος καλο ολα καλα!

...αλλα αναρωτιέμαι πως γινεται να βαλεις 900μλ βαλβολινη στο κιβωτιο ...οταν η εισοδος που αναγομώνεις ειναι σε πλαγια θεση και οταν βαλεις 800 ηδη αρχιζει να ξεχειλίζει!...ουτε για βαλβιδα για αναθυμιάσεις γνωριζω!...αληθεια που ειναι??

......:o

katsanakis 24-08-2010 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 200095)

...αλλα αναρωτιέμαι πως γινεται να βαλεις 900μλ βαλβολινη στο κιβωτιο ...οταν η εισοδος που αναγομώνεις ειναι σε πλαγια θεση και οταν βαλεις 800 ηδη αρχιζει να ξεχειλίζει!...ουτε για βαλβιδα για αναθυμιάσεις γνωριζω!...αληθεια που ειναι??

Δεν ξέρω ρε παιδιά ότι μου είπαν στο Βαγιανέλη στη Βουλιαγμένης σας λέω.

ΙoannisPanagiotidis 24-08-2010 14:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από katsanakis ( 200167)
Δεν ξέρω ρε παιδιά ότι μου είπαν στο Βαγιανέλη στη Βουλιαγμένης σας λέω.

...προς Θεου αδελφε ...εσενα σε πιστευω!http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif

...εξαλου μπορει οντως να υπαρχει βαλβιδα...απλα δεν το γνωριζω!... το πιο λογικο παντως ειναι να τα πεταξε απο καμια φλατζα!

...ποσο σου βγηκε η επισκευη τελικα?

katsanakis 24-08-2010 15:39

Τίποτα αλλά αφού ήμουν εκεί άλλαξα και το μπαλάκι στο πιρούνι. Που το κόστος είναι 155.00 € με την εργασία.

vasorfa 24-08-2010 16:39

Απόσπασμα:

Φιλε Γιαννη γινεται........ΔΥΣΤΥΧΩΣ.......
αν ο ......επαγγελματιας που γεμιζει το κιβωτιο ταχυτητων,δεν εχει την μηχανη στο διπλο σταντ αλλα στο μονο......υγρο ειναι το λαδι,,,,,βαλτε την συνεχεια μονοι σας:o:o:oΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραο παπαρας και παλι γεμιζει μεχρι να βγει το λαδακι απο την τρυπουλα....:confused::confused::confused:

ΙoannisPanagiotidis 24-08-2010 17:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 200205)
........ΔΥΣΤΥΧΩΣ.......
αν ο ......επαγγελματιας που γεμιζει το κιβωτιο ταχυτητων,δεν εχει την μηχανη στο διπλο σταντ αλλα στο μονο....

...πω φιλε!...δεν το σκέφτηκα !...αν εγινε οντως ετσι .... ειναι για πολυ γελιο!:oοοοoh:

manosamos 24-08-2010 17:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 200223)
...πω φιλε!...δεν το σκέφτηκα !...αν εγινε οντως ετσι .... ειναι για πολυ γελιο!:oοοοoh:

Γιαννη,εδω δεν ειναι Γερμανια.;):)
Εδω πολλα πραγματα ειναι για γελια και ενα απο αυτα ειναι ο επαγγελματισμος του Ελληνα....:rolleyes:
Αρπα-κολα γινονται οι δουλειες...στο ποδάρι..:hmmm:

vasorfa 24-08-2010 17:25

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 200223)

Μαλλον η ξενιτιά σε εχει κανει να λησμονησεις την πανηρια του Ελληναρα!!!:sm7::sm7:και μη χειροτερα που λενε!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!