GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Κάηκε το φοινικόδασος στην Πρέβελη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13360)

GeorgeP 24-08-2010 19:02

Απάντηση: Κάηκε το φοινικόδασος στην Πρέβελη

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 200251)
Εμεις απο τον πολλυ εμπρυσμο εχουμε παθει ανοσια στις πυρκαγιες.
Σε εβδομαδες τον Ιουλιο, 3 εμπρησμοι...:yz
Παντως το 93 που πηγα Πρεβελη δεν θυμαμε να ειχε τοσους πολλους φοινικες.
Μαλιστα περπατωντας περασαμε το ποταμακι και νομιζα οτι το δασος θα ειναι παρακατω...μεχρι που βγηκαμε στο αδιεξοδο.:confused:
Παντως εκει κατω,μπορουσε να εχει προσβαση η πυροσβεστικη?:confused:

Μιας και ειμαι απο το ρεθυμνο ναι οι φοινικες ηταν τοσοι οσοι λεει και η φωτογραφια!!!
Η πυροσβεστικη εχει προσβαση απο την Μονη Πρεβελης μεχρι σε ενα σημειο και τα Ελικοπτερα με τον καδο σε ολα τα σημεια!!!
Ομως νομιζω οτι τα τελευταια, αν δεν σταθμευαν καπου μεσα στην Κρητη δεν θα προλαβαιναν δεδομενου και του μικρου σχετικα ογκου του δασους!!!!

manosamos 24-08-2010 19:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 200258)
Μιας και ειμαι απο το ρεθυμνο ναι οι φοινικες ηταν τοσοι οσοι λεει και η φωτογραφια!!!
Η πυροσβεστικη εχει προσβαση απο την Μονη Πρεβελης μεχρι σε ενα σημειο και τα Ελικοπτερα με τον καδο σε ολα τα σημεια!!!
Ομως νομιζω οτι τα τελευταια, αν δεν σταθμευαν καπου μεσα στην Κρητη δεν θα προλαβαιναν δεδομενου και του μικρου σχετικα ογκου του δασους!!!!

Σωστα,πυροσβεση εκει κανεις μονο απο αερα με καδο.

xenos 24-08-2010 20:51

είναι να τρελαίνεσαι όντως..ήτανε παράδεισος εκεί..κ να σκευτης οτι υπήρχε σύστημα πυροπροστασίας με κάμερες παρακολούθησης το οποίο δεν λειτούργησε..γιατί φυσικά καπιος είχε προνοηση να κλέψει τις κάμερες!!!:mad:

Albatros 24-08-2010 21:23

Τι να λέμε βρε παιδιά, μόνο στην Ελλάδα ένα σύστημα τηλεειδοποίησης αξίας 1,5 εκ ευρώ δεν θα λειτουργούσε. Δεν το ενέταξε λέει η πυροσβεστική στο σχεδιασμό της γιατί τον έκανε το Μάρτιο ενώ το σύστημα της το παραδώσανε Ιούνιο. Γελάστε με τα χάλια μας και κλάψτε τα Δάση μας με όλους τους άχρειστους(όχι τους μάχιμους πυροσβέστες, αλλά τους χαρτογιακάδες που προάγονται με το γλύψιμο ).
Νεύρα:yz

Arkas 24-08-2010 21:28

Πραγματικό κρίμα....:(:(:(

saitman 24-08-2010 22:21

οτι και να λεμε μαλ...α παιξανε ολοι!!!ευτυχως που αρπαξανε απο την εξω μερια και πολλες κορυφες ειναι ανεπαφες οπως ειπε και το WWF.

Xarleas 24-08-2010 22:30

:yz:yz:yz
Ένα απο τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ κομμάτια της Ελλάδας..
Φταίω εγώ που κατεβάζω ΚΑΝΤΗΛΙΑ τελικά???

napgeo 25-08-2010 00:10

θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους συμφορουμίτες.
Τα καλοκαίρια οι Στρατιωτικές υπηρεσίες στέλνανε διάφορες μικρές ομάδες για φύλαξη σε μέρη όπου υπήρχε ο φόβος για εμπρησμό.
Προσωπικά είχα το 1991 καθίσει με ομάδα 15 αντρών στο συγκεκριμένο σημείο για 2,5 μήνες. . Αυτά τα μέτρα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ που είναι υπεύθυνος τα έχει αναιρέσει. ???(Δεν έχει μίζα)
Να τους χαιρόμαστε όλοι.....:p

ntinopoulos 25-08-2010 08:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 200428)
θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους συμφορουμίτες.
Τα καλοκαίρια οι Στρατιωτικές υπηρεσίες στέλνανε διάφορες μικρές ομάδες για φύλαξη σε μέρη όπου υπήρχε ο φόβος για εμπρησμό.
Προσωπικά είχα το 1991 καθίσει με ομάδα 15 αντρών στο συγκεκριμένο σημείο για 2,5 μήνες. . Αυτά τα μέτρα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ που είναι υπεύθυνος τα έχει αναιρέσει. ???(Δεν έχει μίζα)
Να τους χαιρόμαστε όλοι.....:p

ναπο συμφωνω απολυτα!αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...
αντι να εχουν τοσους φανταρους να κοπροσκυλανε θα ηταν πολυ χρησιμο να επιτελουν τετοιου ειδους εργο!οι περισσοτεροι ξερουμε τι γινεται στα ελληνικα στρατα και ποσο αιμα χανεται απο το ανελεητο ξυσιμο των ######ων στα ΚΨΜ!:rolleyes:
θα ημουν χαρουμενος ετσι και ειχα στο στρατο τη δυνατοτητα να προστατευω δασικες εκτασεις απο το να χανω 1,5-2 χρονια απο τη ζωη μου ασκοπα...
αλλα τα ζωα οι πολιτικοι μας δεν αντιλαμβανονται τη σημασια των δασων στη επιβιωση του ανθρωπου!και ειναι οι ιδιοι που σε καθε παπαρα δημοσιογραφο,πολιτικο,ηθοποιο,τραγουδιαρη 2 και 3 αστυνομικους!:rolleyes:

KAS 25-08-2010 09:05

Γεγονότα για τα οποία δεν ξέρεις αν πρέςπει να στεναχωρηθείς ή να τσαντιστείς .Κρίμα .

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:56.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!