GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13361)

Gemat 25-08-2010 18:53

Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να μη συζητησουμε το πως εχει περιορισει την αξια του ημερομισθιου η εργασια των μεταναστων καθως και που εχει φτασει η ανεργεια μετα το ανοιγμα των συνορων για τους "νομιμους" μεταναστες

Captain_Andreas 25-08-2010 18:54

Προφανώς συμφωνούμε διαφωνώντας. Εμένα με ενοχλεί το γεγονός πως τα διάφορα (κατευθυνόμενα κυρίως) ΜΜΕ, πάνε ντε και καλά να μας βγάλουν όλους συλλήβδην ρατσιστές με το έτσι θέλω, ενοχοποιώντας τον Έλληνα στο συλλογικό του υποσυνείδητο.
ΟΧΙ λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , θέλουμε όμως να ζούμε με τα ήθη και τα έθιμά μας στην χώρα μας όπως έπιθυμούμε εμείς. Ποιό είναι το κακό; Μπορούμε να υποστηρίξουμε/ενσωματώσουμε συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών βάσει όμως των νόμων μας και των κοινωνικών μας δομών. ΔΕΝ μπορούμε να γίνουμε ξέφραγο αμπέλι, ΔΕΝ μπορούμε να αλλοιώσουμε τον κοινωνικό μας ιστό (όποιος και να είναι αυτός, δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ να μας κρίνει), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. Πόσο πια;
Αγαπητέ Frits η Αλεξάνδρεια έχει 2500 χρόνια Ελληνική Ιστορία από πίσω της νομίζω θα ήταν ύβρις να μην αναφερόταν το όνομα της στην γλώσσα του ανθρώπου που την ίδρυσε... Μπορείτε να δείτε στην Αυστραλία, στην Ελβετία, στην Αυστρία πως ενσωματώνονται οι μετανάστες και πως εκεί επειδή υπάρχουν ΝΟΜΟΙ και ΘΕΣΜΟΙ που τηρούνται και όλα δουλεύουν ρολόι... Όπως έχω γράψει και πιο πάνω αν οι κύριοι ΜΜΕδες τα είχαν (που δεν τα έχουν), θα έκαναν ώρες επί ωρών εκομπές για τους πολέμους εκείνων που ξεσπίτωσαν όλους αυτούς τους φουκαράδες αλλά σιγά μην το κάνουν... ο σκοπός είναι να αισθανθούμε ΕΜΕΙΣ ένοχοι για να μας αλλοιώσουν ευκολότερα... αυτήν την χάρη εγώ προσωπικώς ΔΕΝ θα τους την κάνω...

Carduelis 25-08-2010 19:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 200732)
Με συγχωρείτε παιδιά αλλά πλάκα μας κάνετε;
Υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει πως κατά γενική ομολογία δεν έχουμε δεχτεί και προσπαθήσει να δεχτούμε κι άλλους ξανά και ξανά μέχρι που φτάσαμε στα σημερινά χάλια;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ; Δεν υπάρχουν ούτε υποδομές, ούτε δουλειές ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ πρόβλημά τους, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ;

Η φιλοξενία απαιτεί και από τον φιλοξενούμενο να σέβεται κάποιους στοιχειώδεις κανόνες, ισχύει αυτό στην περίπτωσή μας;

Έλεος πια...

Προφανώς έχεις μπλέξει τις μειονότητες με τους λαθρομετανάστες, ελπίζω όχι επίτηδες.
Στο συγκεκριμένο πόστ ο Σταύρος μιλάει για λαθρομετανάστες!
Υπάρχει μια καταγγελία της χώρας μας από τη Διεθνή Αμνηστία για κακή υποδοχή λαθρομεταναστών και διαβίωσή τους σε άθλιες συνθήκες.
Δεν είμαστε η μόνη χώρα που δέχεται λαθρομετανάστες ούτε η τελευταία. Και βέβαια τα ρητορικά ερωτήματα "ποιός μας ρώτησε;" είναι άτοπα. Οι λαθρομετανάστευση θα υπάρχει όσο υπάρχουν πόλεμοι, εξαθλίωση και φτώχεια. Και θάναι πάντα παράνομη..
Ευθύνη της χώρας μας είναι να φυλάει τα σύνορά της και να εμποδίζει τη λαθρομετανάστευση. Ευθύνη και υποχρέωσή της είναι επίσης να προσφέρει τη βασική υγειονομική περίθαλψη και στοιχειώδεις συνθήκες σε όσους συλλαμβάνει.
Από εκεί και πέρα νόμοι υπάρχουν ας εφαρμοσθούν: όσοι πρέπει να απελαθούν να απελαύνονται, όσοι παρανομούν να μπαίνουν στη φυλακή. Ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό ας τους φέρονται ανθρώπινα.
Εσύ δηλαδή και όσοι διαμαρτύρεστε τι προτείνετε για να καταλάβουμε;
Να κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε;
Να τους αφήνουμε να πνίγονται ;;
Να βάλουμε ναρκοπέδια στα σύνορα;;
Να τους πυροβολούμε;
Να τους απελαύνουμε σωρηδόν πριν καν τους εξετάσει έστω γιατρός;
Να πείσουμε την υπόλοιπη κοινωνία οτι η αιτία των προβλημάτων της είναι οι λαθρομετανάστες για να στραφούν εναντίον τους;
Να κρατήσουμε, όπως θέλει ο Ντινόπουλος, μόνο τους "αξιοπρεπείς" (!!) μετανάστες;
Ποιός σου ζήτησε να αλλάξεις τα ήθη σου;;

Ανθρωπιά χρειάζεται και τήρηση των νόμων. Αν δεν τηρούνται άλλοι είναι οι υπεύθυνοι και τελευταίοι οι λαθρομετανάστες. Εδώ δεν τους τηρούν πουθενά οι "ντόπιοι", οι μετανάστες μας φταίξανε!!
Είναι μεγάλο πρόβλημα για κάθε κοινωνία η λαθρομετανάστευση αλλά η λύση δεν είναι ούτε η εξαθλίωσή τους, ούτε να εξωθούμε σε βία τους πολίτες εναντίον τους, ούτε ο κοινωνικός ρατσισμός.
Προσωπικά δεν βλέπω παρά κυρίως δυστυχισμενους ανθρώπους κι εσύ κυρίως κλέφτες και λωποδύτες, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσουμε. Όμως όταν ακόμα και οι αιχμάλωτοι πολέμου έχουν δικαιώματα και αξίζουν σεβασμού, γιατί δεν τα αξίζουν οι λαθρομετανάστες;

ΥΓ-1: επειδή σχολίασες και την Ελευθεροτυπία, με τα όποια κουσούρια της φίλε η επίσημη δημοσιογραφία είναι τουλάχιστον επώνυμη και όχι ανώνυμη και εμετική σαν τα blogs.
ΥΓ-2: έλεος με τα σχόλια τύπου: "ταλιμπάνια, μπιντέ, κομφετί, προφυλακτικών, τρενάκι, παρθένες για να ξεπετάνε τα χοντρά τους" κλπ. Το εμπεδώσαμε: κάποιοι έχουν πρόβλημα με μειονότητες, πούστηδες, χρήστες, ρουμάνους, γύφτους, αλβανούς, βούλγαρους, χριστιανούς-πομάκους, ταλιμπάνηδες και ένας θεός ξέρει τι άλλο! Νισάφι!

gsrob 25-08-2010 19:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 200195)
Εννέα ατομικά κελιά με εννιά κρεβάτια για 145 κρατούμενους. Ανθρωποι που κοιμούνται εκ περιτροπής γιατί ο χώρος δεν φτάνει για να ξαπλώσουν όλοι. Πηγή: Ελευθεροτυπία

Εννέα ατομικά κελιά με εννιά κρεβάτια για 145 κρατούμενους.

Το καταλαβαίνω,
το κατανοώ,
το σέβομαι,
το ασπάζομαι .......

ΕΙΝΑΙ Α-ΠΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟ !!!
Άνθρωποι στιβαγμένοι σαν ζώα.
ΑΛΛΑ/ΑΛΛΑ/ΑΛΛΑ, τι να κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ

Έπρεπε να είχαμε 145 δωμάτια με 90 τουαλέτες και χώρο προαυλισμού 4 στρέματα.

Μάλιστα κύριοι από την διεθνή αμνηστία.

Ποιός θα πληρώσει τις εγκαταστάσεις;
ποιός θα συντηρεί τις εγκαταστάσεις;
Ποιός θα φιλάει αυτόν τον τεράστιο χώρο;
Ποιός θα τους ταίζει;
Ποιός θα πληρώνει τους γιατρούς για όλους αυτούς (που όλοι οι ταλαίπωροι είναι άρωστοι);
Πόσους αστυφύλακες/λιμενικούς/δεσμοφύλακες χρειαζόμαστε για να μην φάνε από την πείνα τους τους κατοίκους;
Όλους αυτούς ποιός θα τους πληρώνει;
Ακόμη χρειάζονται γραμματείς και φαρισαίοι, για να τους καταγράψουν, οχήματα για να τους προωθήσουν όπου πρέπει, φρουρά πολλών ανδρών για συνοδεία κ.λ.π-κ.λ.π.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ - Όσα είναι τα σημεία που "μπουκάρουν" οι λαθρομετανάστες.

Και όταν μάθουν οτι έχουν τέτοια παραδεισένια περίθαλψη, τότε θα έρθουν ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ, και πάλι θα είμαστε μείον με τα κρεβάτια και ΠΑΛΙ θα μας βάλουν ####χερο γιατί θα έχουμε λειψές παροχές στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Όλα τα παραπάνω ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ κύριοι και στοιχίζουν εκατομμύρια.

Ποιός θα τα πληρώσει αυτά τα εκατομμύρια ; ΕΣΕΙΣ από την διεθνή αμνηστία;

Και μια κουβέντα για σένα φίλε συμφορουμίτη.Για σένα φίλε Έλληνα. Που με τόση ευκολία ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ τον Έλληνα σαν ρατσιστή και σαν αφιλόξενο.

ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει το μάρμαρο για όλους αυτούς;

Καλή η φιλολογία, καλό είναι να βρίζουμε τους πολιτικούς, καλό είναι να βρίζουμε όποιον μας έρθει - ακόμα και τον συνπατριώτη μας σαν ρατσιστή, αλλά ο καθένας μας, πριν ρίξει την βρισιά του, να δώσει και μια εφικτή πρόταση και μια λύση.

Και προτείνω να μην ξανασυγκριθούμε με όλους τους άλλους πολιτισμένους λαούς στο θέμα των μεταναστών.Όλοι αυτοί δεν έχουν γείτονες που να τους μπουκώνουν με λαθρομετανάστες.

Πριν λοιπόν ξανακατηγορήσω τον γείτονά μου για ραστσισμό και αφιλοξενία, να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει λίγο.
Έλληνες------ΕΛΕΟΣ πια με τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!

manosamos 25-08-2010 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 200736)
Να μη συζητησουμε το πως εχει περιορισει την αξια του ημερομισθιου η εργασια των μεταναστων καθως και που εχει φτασει η ανεργεια μετα το ανοιγμα των συνορων για τους "νομιμους" μεταναστες

Μερικοι Γιωργο ζουνε σε καψουλες,μεσα σε κουκουλι και δεν εχουν ιδεα ουτε απο μεροκαμματο ουτε ενδιαφερονται το τι θα φας εσυ αυριο.;)Μονο λογια.
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 200737)
Προφανώς συμφωνούμε διαφωνώντας. Εμένα με ενοχλεί το γεγονός πως τα διάφορα (κατευθυνόμενα κυρίως) ΜΜΕ, πάνε ντε και καλά να μας βγάλουν όλους συλλήβδην ρατσιστές με το έτσι θέλω, ενοχοποιώντας τον Έλληνα στο συλλογικό του υποσυνείδητο.
ΟΧΙ λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , θέλουμε όμως να ζούμε με τα ήθη και τα έθιμά μας στην χώρα μας όπως έπιθυμούμε εμείς. Ποιό είναι το κακό; Μπορούμε να υποστηρίξουμε/ενσωματώσουμε συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών βάσει όμως των νόμων μας και των κοινωνικών μας δομών. ΔΕΝ μπορούμε να γίνουμε ξέφραγο αμπέλι, ΔΕΝ μπορούμε να αλλοιώσουμε τον κοινωνικό μας ιστό (όποιος και να είναι αυτός, δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ να μας κρίνει), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. Πόσο πια;
Αγαπητέ Frits η Αλεξάνδρεια έχει 2500 χρόνια Ελληνική Ιστορία από πίσω της νομίζω θα ήταν ύβρις να μην αναφερόταν το όνομα της στην γλώσσα του ανθρώπου που την ίδρυσε... Μπορείτε να δείτε στην Αυστραλία, στην Ελβετία, στην Αυστρία πως ενσωματώνονται οι μετανάστες και πως εκεί επειδή υπάρχουν ΝΟΜΟΙ και ΘΕΣΜΟΙ που τηρούνται και όλα δουλεύουν ρολόι... Όπως έχω γράψει και πιο πάνω αν οι κύριοι ΜΜΕδες τα είχαν (που δεν τα έχουν), θα έκαναν ώρες επί ωρών εκομπές για τους πολέμους εκείνων που ξεσπίτωσαν όλους αυτούς τους φουκαράδες αλλά σιγά μην το κάνουν... ο σκοπός είναι να αισθανθούμε ΕΜΕΙΣ ένοχοι για να μας αλλοιώσουν ευκολότερα... αυτήν την χάρη εγώ προσωπικώς ΔΕΝ θα τους την κάνω...

Καπταιν τα ΜΜΕ διδασκουν τον κοσμο πως θα δεχτει τους μεταναστες τους Ρωμα και το κακο συναπαντημα.
Οταν ομως ολοι αυτοι επιβουλευωνται τα συμφεροντα τους,αλλαζει το τροπαρι.
Λιγους μηνες πριν μας εδειχναν στα καναλια τις εικονες ντροπης της Αττικης οδου.
Αισχος,στην Ελλαδα που εκανε Ολυμπιαδα ,το πρωτο που αντικριζει ο τουριστας ειναι οι καταυλισμοι τσιγγανων περιξ της Αττικης οδου....;)
Ετσι ειναι οταν παει ο τσιγγανος και τους χαλαει την μοστρα της επενδυσης τους κανουν επανασταση τα καναλια...
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 200747)
Προφανώς έχεις μπλέξει τις μειονότητες με τους λαθρομετανάστες, ελπίζω όχι επίτηδες.
Υπάρχει μια καταγγελία της χώρας μας από τη Διεθνή Αμνηστία για κακή υποδοχή λαθρομεταναστών και διαβίωσή τους σε άθλιες συνθήκες.
Δεν είμαστε η μόνη χώρα που δέχεται λαθρομετανάστες ούτε η τελευταία. Και βέβαια τα ρητορικά ερωτήματα "ποιός μας ρώτησε;" είναι άτοπα. Οι λαθρομετανάστευση θα υπάρχει όσο υπάρχουν πόλεμοι, εξαθλίωση και φτώχεια. Και θάναι πάντα παράνομη..
Ευθύνη της χώρας μας είναι να φυλάει τα σύνορά της και να εμποδίζει τη λαθρομετανάστευση. Ευθύνη και υποχρέωσή της είναι επίσης να προσφέρει τη βασική υγειονομική περίθαλψη και στοιχειώδεις συνθήκες σε όσους συλλαμβάνει.
Από εκεί και πέρα νόμοι υπάρχουν ας εφαρμοσθούν: όσοι πρέπει να απελαθούν να απελαύνονται, όσοι παρανομούν να μπαίνουν στη φυλακή. Ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό ας τους φέρονται ανθρώπινα.
Να κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε;
Να τους αφήνουμε να πνίγονται ;;
Να βάλουμε ναρκοπέδια στα σύνορα;;
Να τους πυροβολούμε;
Να τους απελαύνουμε σωρηδόν πριν καν τους εξετάσει έστω γιατρός;
Να πείσουμε την υπόλοιπη κοινωνία οτι η αιτία των προβλημάτων της είναι οι λαθρομετανάστες για να στραφούν εναντίον τους;
Να κρατήσουμε, όπως θέλει ο Ντινόπουλος, μόνο τους "αξιοπρεπείς" (!!) μετανάστες;
Ποιός σου ζήτησε να αλλάξεις τα ήθη σου;;

Ανθρωπιά χρειάζεται και τήρηση των νόμων. Αν δεν τηρούνται άλλοι είναι οι υπεύθυνοι και τελευταίοι οι λαθρομετανάστες. Εδώ δεν τους τηρούν πουθενά οι "ντόπιοι", οι μετανάστες μας φταίξανε!!
Είναι μεγάλο πρόβλημα για κάθε κοινωνία η λαθρομετανάστευση αλλά η λύση δεν είναι ούτε η εξαθλίωσή τους, ούτε να εξωθούμε σε βία τους πολίτες εναντίον τους, ούτε ο κοινωνικός ρατσισμός.
Προσωπικά δεν βλέπω παρά κυρίως δυστυχισμενους ανθρώπους κι εσύ κυρίως κλέφτες και λωποδύτες, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσουμε. Όμως όταν ακόμα και οι αιχμάλωτοι πολέμου έχουν δικαιώματα και αξίζουν σεβασμού, γιατί δεν τα αξίζουν οι λαθρομετανάστες;

ΥΓ-1: επειδή σχολίασες και την Ελευθεροτυπία, με τα όποια κουσούρια της φίλε η επίσημη δημοσιογραφία είναι τουλάχιστον επώνυμη και όχι ανώνυμη και εμετική σαν τα blogs.
ΥΓ-2: έλεος με τα σχόλια τύπου: "ταλιμπάνια, μπιντέ, κομφετί, προφυλακτικών, τρενάκι, παρθένες για να ξεπετάνε τα χοντρά τους" κλπ. Το εμπεδώσαμε: κάποιοι έχουν πρόβλημα με μειονότητες, πούστηδες, χρήστες, ρουμάνους, γύφτους, αλβανούς, βούλγαρους, χριστιανούς-πομάκους, ταλιμπάνηδες και ένας θεός ξέρει τι άλλο! Νισάφι!

Γιατρε μου,υπαρχει ενα ρητο που λεει ''Διαφωνω μαζι σου,αλλα θα υπερασπιστω μεχρι τελους το δικαιωμα σου να το λες''.
Εσυ που εισαι ευαισθητος με τα ανθρωπινα διακιωματα,ασε με να λεω την γνωμη μου,οποια κι αν ειναι αυτη και ας κρινει ο καθενας τα γραφομενα μου.
Στο κατω- κατω δεν ειναι αναμορφωτηριο εδω να βαλουμε τον κοσμο στο ισιο δρομο;)

ntinopoulos 25-08-2010 20:12

ειμαστε σοβαροι?:Απορία:
πολιτες αυτης της χωρας οι οποιοι εχουν δουλεψει σαν τα σκυλια και εχουν ματωσει απο κρατησεις και κρατησεις...αντιμετωπιζουν τεραστια προβληματα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης και θα θεσουμε ως προτεραιοτητα την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και την ...φιλοξενια των λαθρομεταναστων?:Απορία:
το κρατος δεν πληρωνει τους ηδη λιγοστους με βαση τις αναγκες γιατρους και τα νοσοκομεια λειτουργουν με προσωπικο ασφαλειας και εμεις θα θεσουμε ως προτεραιοτητα την εξεταση των λαθρομεταναστων?:Απορία:
ρε πατε καλα?:rolleyes:
η ζωη ευτυχως η δυστυχως ειναι σκληρη και εχει κανονες...,
οφειλουμε να κανουμε οτι μπορουμε...στο μετρο του δυνατου ομως!:)

Captain_Andreas 25-08-2010 20:13

Νότη θα διαφωνήσω σφόδρα με τα γραφόμενά σου. Θα προσπαθήσω να σου κάνω όσο μπορώ πιο ολιγόλογη απάντηση για να μην χαθεί η ουσία. Ας τα πάρουμε ανάποδα:

α. Blogs
Εμετικα; Γιατί; Επειδή με την ανωνυμία προσπαθούν (όσο μπορούν) να καλυφθούν από την εκβιαστική διαπλοκή ΜΜΕ και εξουσίας; ή μήπως κάνουμε πως δεν ξέρουμε/βλέπουμε; Η αλήθεια φίλε μου, δεν έχει χορηγούς. Αν ένα blog ψεύδεται και συκοφαντεί υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης (βλέπε υπόθεση press.gr) και αν μη τι άλλο υπάρχει και ο δρόμος της δημοσίευσης της αλήθειας. Ποιόν ενοχλούν λοιπόν τα blogs; Και μην ακούσω τα γνωστά περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης, άσε έχουμε τα επίσημα, επώνυμα και πληρωμένα από τις τσέπες μας με χρυσάφι κυβερνητικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ... Τα blogs ενοχλούν εκείνους που θέλουν να ακούγεται ΜΟΝΟ η δική τους φωνή... τα συμπεράσματα είναι εύκολα ...

β. Τήρηση των Νόμων
Άτοπο. Τι σημασία έχει τι κάνουμε εμείς στο σπίτι μας; Αν είναι να κρίνουμε την κοινωνία μας να την κρίνουμε με όλα τα στραβά της, αλλά όχι να χρησιμοποιούμε την εντόπια κατάστασή μας για να διακαιολογούμε την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και τις παραβατικές τους συμπεριφορές ! Είμαστε άξιοι της τύχης μας, μια τύχης που διαμορφώνουμε εμείς αναλόγως της παιδείας και των ηγετών που εκλέγουμε. Αν οι λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν να τηρήσουν τους νόμους, σε πληροφορώ πως κρίνονται (παρανόμως) με πολύ ελαφρύτερα κριτήρια από εμένα κι εσένα. Τον τυπάκο (δημοσιογράφος δηλώνει) που συλλάβανε στα επεισόδια πριν από κανένα 6μηνο στον Αγ. Παντελεήμονα, πριν από μία/δύο εβδομάδες τον αποφυλάκισαν κι αυτό μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα. Τους λάθρο όμως τους μαζεύουνε και σε 48 ώρες το πολύ είναι έξω... ας όψονται οι παχυλά αμοιβόμενοι από διάφορες ΜΚΟ δικηγοροι που τους παίρνουν εργολαβία αλλά και οι εντολές του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ μας...

γ. Μειονότητες
Κόπτεσαι βλέπω για τις μειονότητες και καλά κάνεις. Θα ήθελα να έκανες και το ίδιο για την Βόρειο Ήπειρο, την Ίμβρο, την Τένεδο την Πόλη, την Γευγελή και άλλες πολλές πόλεις που ο Ελληνισμός υποφέρει και βασανίζεται. Αλλά ξέχασα ... εκεί θα μας πουν εθνικιστές και δεν κάνει... Ας οψονται οι φίλοι μας των "επωνύμων" ΜΜΕ αλλά και η παιδεία μας σταδιακά από την μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗ κι έπειτα που φρόντισαν ο πατριωτισμός να ταυτίζεται με τον στείρο εθνικισμό και η πρόοδος με τον κομ#####σμό και τις αστείες παραφυάδες του..
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, το έχω ξαναπεί. Όσο δεν με πειράζουν και δεν μου επιβάλλουν τα θέλω τους ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Όταν όμως με υποχρεώνουν να ανοίγω το σπίτι μου και να δέχομαι ορδές ανθρώπων οι οποίοι η μόνη διέξοδος που έχουν είναι η παραβατικότητα (είπαμε ποιός φταίει γι' αυτό μην τα ξαναλέμε) ε τότε όχι δεν μπορώ άλλο. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΖΩ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;; Έλεος πιά...

gsrob 25-08-2010 20:28

Απόσπασμα:

!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsrob ( 200753)
Εννέα ατομικά κελιά με εννιά κρεβάτια για 145 κρατούμενους.

Το καταλαβαίνω,
το κατανοώ,
το σέβομαι,
το ασπάζομαι .......

ΕΙΝΑΙ Α-ΠΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟ !!!
Άνθρωποι στιβαγμένοι σαν ζώα.
ΑΛΛΑ/ΑΛΛΑ/ΑΛΛΑ, τι να κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ

Έπρεπε να είχαμε 145 δωμάτια με 90 τουαλέτες και χώρο προαυλισμού 4 στρέματα.

Μάλιστα κύριοι από την διεθνή αμνηστία.

Ποιός θα πληρώσει τις εγκαταστάσεις;
ποιός θα συντηρεί τις εγκαταστάσεις;
Ποιός θα φιλάει αυτόν τον τεράστιο χώρο;
Ποιός θα τους ταίζει;
Ποιός θα πληρώνει τους γιατρούς για όλους αυτούς (που όλοι οι ταλαίπωροι είναι άρωστοι);
Πόσους αστυφύλακες/λιμενικούς/δεσμοφύλακες χρειαζόμαστε για να μην φάνε από την πείνα τους τους κατοίκους;
Όλους αυτούς ποιός θα τους πληρώνει;
Ακόμη χρειάζονται γραμματείς και φαρισαίοι, για να τους καταγράψουν, οχήματα για να τους προωθήσουν όπου πρέπει, φρουρά πολλών ανδρών για συνοδεία κ.λ.π-κ.λ.π.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ - Όσα είναι τα σημεία που "μπουκάρουν" οι λαθρομετανάστες.

Και όταν μάθουν οτι έχουν τέτοια παραδεισένια περίθαλψη, τότε θα έρθουν ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ, και πάλι θα είμαστε μείον με τα κρεβάτια και ΠΑΛΙ θα μας βάλουν ####χερο γιατί θα έχουμε λειψές παροχές στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Όλα τα παραπάνω ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ κύριοι και στοιχίζουν εκατομμύρια.

Ποιός θα τα πληρώσει αυτά τα εκατομμύρια ; ΕΣΕΙΣ από την διεθνή αμνηστία;

Και μια κουβέντα για σένα φίλε συμφορουμίτη.Για σένα φίλε Έλληνα. Που με τόση ευκολία ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ τον Έλληνα σαν ρατσιστή και σαν αφιλόξενο.

ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει το μάρμαρο για όλους αυτούς;

Καλή η φιλολογία, καλό είναι να βρίζουμε τους πολιτικούς, καλό είναι να βρίζουμε όποιον μας έρθει - ακόμα και τον συνπατριώτη μας σαν ρατσιστή, αλλά ο καθένας μας, πριν ρίξει την βρισιά του, να δώσει και μια εφικτή πρόταση και μια λύση.

Και προτείνω να μην ξανασυγκριθούμε με όλους τους άλλους πολιτισμένους λαούς στο θέμα των μεταναστών.Όλοι αυτοί δεν έχουν γείτονες που να τους μπουκώνουν με λαθρομετανάστες.

Πριν λοιπόν ξανακατηγορήσω τον γείτονά μου για ραστσισμό και αφιλοξενία, να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει λίγο.
Έλληνες------ΕΛΕΟΣ πια με τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Φίλε μου όταν έγραφα το ποστ, έγραφες και εσύ το δικό σου.Ωραίες οι ευχολογίες σου.Μήπως έχεις και την χρηματοοικονομική πρόταση;;;;; Ή ισχύει ΚΑΙ εδώ:οι αλήτες οι πολιτικοί φάγανε τα λεφτά και τώρα τι να κάνουμε;;;:confused:Γιατί πραγματικά ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά.Όοοοοοοοοταν τα κονομήσουμε, φτιάχνουμε και ξενοδοχεία μεταναστών.

Carduelis 25-08-2010 20:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 200758)
ειμαστε σοβαροι?:Απορία:
πολιτες αυτης της χωρας οι οποιοι εχουν δουλεψει σαν τα σκυλια και εχουν ματωσει απο κρατησεις και κρατησεις...αντιμετωπιζουν τεραστια προβληματα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης και θα θεσουμε ως προτεραιοτητα την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και την ...φιλοξενια των λαθρομεταναστων?:Απορία:
το κρατος δεν πληρωνει τους ηδη λιγοστους με βαση τις αναγκες γιατρους και τα νοσοκομεια λειτουργουν με προσωπικο ασφαλειας και εμεις θα θεσουμε ως προτεραιοτητα την εξεταση των λαθρομεταναστων?:Απορία:
ρε πατε καλα?:rolleyes:
η ζωη ευτυχως η δυστυχως ειναι σκληρη και εχει κανονες...,
οφειλουμε να κανουμε οτι μπορουμε...στο μετρο του δυνατου ομως!:)

Επειδή Κωστή σε σοβαρά θέματα συνηθίζω να είμαι σοβαρός :
  • Το χάλι της υγείας, παιδείας, ασφάλειας, και οτι άλλο θέλεις όλοι ξέρουμε που οφείλεται. Οι τελευταίοι που σου φταίνε είναι οι λαθρομετανάστες. Ελπίζω όμως να θυμάσαι ποιοί είναι οι κυρίως υπαίτιοι.
  • Αν νομίζεις οτι το κράτος κάνει οικονομίες από τους μετανάστες για να φροντίσει τους ντόπιους γελιέσαι! χεσμένους έχει και τους μεν και τους δε. Γιατί είναι ανίκανο και ανερμάτιστο. Είδα πόσο φροντίζει τις προτεραιότητές του (πχ Παιδεία).
  • Επειδή ακριβώς η ζωή είναι σκληρή ας το αναγνωρίσουμε πρώτα οτι κάποιοι υποφέρουν και μετά ας δούμε με ποιό τρόπο θα τους βοηθήσουμε! και φυσικά δεν εννοούμε να τους βρούμε παρθένες από την παραμεθόριο για να πηδήξουν. :mad:
  • Που είδες να ισχυρίζομαι οτι η υγειονομική τους περίθαλψη προηγείται των ελλήνων; έγραψα για βασική υγειονομική περίθαλψη! Μακάρι να μη δεις ποτέ σου έγγυο ή παιδί άρρωστο σε "κέντρο υποδοχής"! Θα ντραπείς που έχεις την τύχη να είσαι ζωντανός άνθρωπος (όχι έλληνας)
  • Εσύ πως ιεραρχείς όσους έχουν ανάγκες; ακριβώς επειδή η ζωή είναι κυνικά σκληρή αν δεν υπάρχει στοιχειώδης ανθρωπιά χαθήκαμε.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν "πάω καλά" αλλά ξέρω πολύ καλά τι μου φταίει φίλε και πόσο μου φταίει.

gsrob 25-08-2010 20:49

Απόσπασμα:

Σου αντιγυρίζω την ερώτηση

Να κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε; Όχι, τους βλέπουμε ΚΑΙ στον ύπνο μας
Να τους αφήνουμε να πνίγονται ;; Όχι, γι' αυτό τρέχουν τα "πλωτά" μέρα νύχτα (που τα πληρώνεις εσύ και εγώ) για να τους μαζεύουμε
Να βάλουμε ναρκοπέδια στα σύνορα;; Όχι, ούτε να τους βουλιάζουμε όπως οι Ιταλοί γείτονες.
Να τους πυροβολούμε; Όχι, ούτε να τους βουλιάζουμε όπως οι Ιταλοί γείτονες.
Να τους απελαύνουμε σωρηδόν πριν καν τους εξετάσει έστω γιατρός; Δεν είδα κανένα από τα υπερευαίσθητα γιατρουδάκια να πάνε δωρεάν να εξετάζουνε τους λαθρομετανάστες.Κάθονται μέσα στις κλινικούλες τους για να απλώσουν το χέρι μήπως και τσιμπίσουν κανένα κατοσταρικάκι από καμιά γριούλα.
Να πείσουμε την υπόλοιπη κοινωνία οτι η αιτία των προβλημάτων της είναι οι λαθρομετανάστες για να στραφούν εναντίον τους; Εγώ δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο.
Να κρατήσουμε, όπως θέλει ο Ντινόπουλος, μόνο τους "αξιοπρεπείς" (!!) μετανάστες; Ναι !
Ποιός σου ζήτησε να αλλάξεις τα ήθη σου;; .Αυτοί που μας υποχρεώνουν να κατεβάσουμε τις εικόνες από τα σχολεία για να μην προσβάλονται τα πνεύματα των αλλόθρησκων.
Αυτοί που μας απαγόρευσαν τις εθνικές γιορτές στα σχολέια για να μην προσβάλονται οι αλλοεθνείς.
Αυτοί που κατάργησαν τον όρκο στα δικαστήρια, για να μην κοιτάζουν το Ευαγγέλιο οι αλλοεθνείς.
Αυτοί που κατάργησαν την έπαρση της σημαίας στα σχολεία, για να μην προσβάλονται οι αλλοεθνείς.
Θέλεις και άλλα;;;;

Ανθρωπιά χρειάζεται και τήρηση των νόμων.
Όμως όταν ακόμα και οι αιχμάλωτοι πολέμου έχουν δικαιώματα και αξίζουν σεβασμού, γιατί δεν τα αξίζουν οι λαθρομετανάστες;

Και ανθρωπιά δείχνουμε
και σεβασμό δείχνουμε
και μέσα στα σπίτια μας τους βάλαμε
και κουμπαριές κάναμε
και τους βαφτίσαμε
και γάμους κάναμε
και στις δουλειές μας τους πήραμε
και στα νοσοκομεία μας του περιθάλπτουμε
και στα σχολεία μας τους έχουμε (κάπου με ποσοστά 70% οι αλλοεθνείς)
και τους παντρευτήκαμε (άντρες, γυναίκες)
και σύνταξη τους δώσαμε .....
Νισάφι λοιπόν με την ηττοπάθεια.

!

Τι άλλο να δώσουμε για να δείξουμε οτι είμαστε φιλόξενοι ;;;;;;;;

Αλλά και κ**ο να δώσουμε, η διεθνής αμνηστία κάτι θα βρει για να μας κοπανήσει.
Αφού τα ξέρουμε αυτά. Μας κοπανάνε από παντού.Μερικές φορές πραγματικά. Πάμπολλες Α-ΔΙ-ΚΑ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!