GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Γερμανοί και Γιαπωνέζοι (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13693)

mario 10-09-2010 16:27

Απάντηση: Γερμανοί και Γιαπωνέζοι

:sm7::sm7::sm7:

GeorgeP 10-09-2010 16:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 209711)
να σου απαντησω ομως οτι οι Γερμανοι τελικα παιρνουν το σπυρωμα.Το κανουν Γαλβανιζε και το χρησημοποιουν στο σωστο μερος......

Αυτη ειναι και η διαφορα!!! οι γερμανοι εχουν μεινει στην φτηνη λυση του ''γαλβανιζε'' η οποια σκουριαζει και σαπιζει με τα χρονια ενω οι Γιαπωνεζοι με την ανοξειδωτη η οποια ειναι και ακριβη αλλα και life time χωρις να σκουριαζει!!!

Michael Chatzilias 10-09-2010 16:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 209722)
Αυτη ειναι και η διαφορα!!! οι γερμανοι εχουν μεινει στην φτηνη λυση του ''γαλβανιζε'' η οποια σκουριαζει και σαπιζει με τα χρονια ενω οι Γιαπωνεζοι με την ανοξειδωτη η οποια ειναι και ακριβη αλλα και life time χωρις να σκουριαζει!!!

Και μετά έρχονται και οι Κορεάτες και την κάνουν δική τους ΟΕΜ βάζοντας ετικέτα "Made in Korea" και με αδύνατον να δεις ψιλά γράμματα "Powered by Japan"...

GeorgeP 10-09-2010 16:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 209730)
Και μετά έρχονται και οι Κορεάτες και την κάνουν δική τους ΟΕΜ βάζοντας ετικέτα "Made in Korea" και με αδύνατον να δεις ψιλά γράμματα "Powered by Japan"...

Αστους αυτους!! Αυτοι ειναι η Νεα Ιαπωνια!!!!!

Panos74 10-09-2010 17:11

:sm7:

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 10-09-2010 17:27

Εχεις δικιο μεγαλε.....

gepol 10-09-2010 18:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 209722)

Ελα να δείς το σαπάκι μου (Honda HRV), το ρημαδοϋβριδικό (Honda Civic 2008) που εγώ δεν θα του επέτρεπα να κυκλοφορεί στους δρόμους ώς άκρως επικίνδυνο, αλλά και τα νέα made in China Honda που άρχισαν να έρχονται στο μαγαζί, και μετά μιλάμε για λάιφ τάιμ

Κολλημένε, ε κολλημένε:sm7:

napgeo 10-09-2010 19:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 209788)
Ελα να δείς το σαπάκι μου (Honda HRV), το ρημαδοϋβριδικό (Honda Civic 2008) που εγώ δεν θα του επέτρεπα να κυκλοφορεί στους δρόμους ώς άκρως επικίνδυνο, αλλά και τα νέα made in China Honda που άρχισαν να έρχονται στο μαγαζί, και μετά μιλάμε για λάιφ τάιμ

???Για μην αρχίσουμε πάλι???.......Καλό Σαβατοκύριακο..

Άκου Κομοδίνο ???Αν μου αποκαλούσανε το μωρό μου έτσι, θα πήγαινα στο Σύνταγμα και θα του έβαζα (Υγρόν Πύρ)..........:p

saitman 10-09-2010 23:24

pirate 10-09-2010 23:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 209788)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!