|  | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Στην μπαγκαζιέρα μην αφήσεις κράνος. Τα βουτάνε...:( | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Περισσό είναι το πατρικό μου Κώστα. Σίγουρα θα καλέσω το μύθο του forum να τα πούμε, μάλλον Δευτέρα. | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Πάρε τα συνηθισμένα μέτρα ασφαλείας για συνηθισμένους κλέφτες, οι ΑΛΛΟΙ θα στην πάρουν αμα τη βάλουν στο μάτι έτσι κιαλλιώς... :D:D:D | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου [QUOTE=giotis;217605]Συμφορουμίτη μην βγάλεις εισιτήρια επιστροφής για το καράβι μπορεί να πάνε χαμένα, πριν ξεκινήσεις πάρε ένα σλιπ μπαγκ να κοιμάσε δίπλα της , καλού κακού κάνε και ασφάλεια κλοπής! φιλε πανο του ανεβασες το ηθικο. | 
| 
 μην το παλαβώνετε το παληκάρι!:hmmm: φίλε βάλε το συναγερμό κι ίσως το πέταλο στα καλάμια και φτάνει, λες να πρωτημίσουν οι κλέφτες τις κρητικές πινακίδες;!:):) | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου πριν  5μηνες εχασε ο αδερφος μου απο καλογρεζα ενα ζ 750 του 9 .Και τωρα πριν κανα δυο μηνες παλι κατι ακουσε. Δεν σε τρομαζο αλλα να εισαι και λιγο πιο επιφυλακτικος  για εκεινα τα μερη .......... :hmmm: | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Επειδή είμαι και εγώ επαρχιώτης, σε τόπο που δεν ξέρω θα προτιμούσα παρκιν... | 
| 
 Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου Τι ωρα θα ξεκινας το πρωι?????? Και τι ωρα θα γυρνας????? | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:12. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!