![]() |
Απάντηση: Ρώσικο super car … Marussia
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Συμφωνω, στην τεχνολογια παντοτε ηταν πολυ μπροστα οι ΡΩΣΣΟΙ, εκει που εχυναν ομως παντα το γαλα, ηταν στο φινιρισμα και στο design. Ειδομεν............. |
Απόσπασμα:
έχουν πάψει να χύνουν γάλα και χύνουν πετρέλαιο και κατά παράφραση του moto σου, 'έχω πετρέλαιο, άρα υπάρχω' |
Από οτι βλέπω,δεν έχει αερόσακο και αναπτήρα!!!Δεν θα το πάρω....:sm7::sm7::sm7:
|
Την τεχνολογια στα αυτοκινητα που την ειδατε?:Απορία::Απορία::Απορία:
Τα Λαντα του 80 ειχαν τιμονι που επρεπε να εισαι μποντυ-μπιλντερας για να το στριψεις,φρενα κουτσουρα,ρουφαγαν βενζινη... Το μονο θετικο,οτι ειχαν καλοριφερ που ζεστενε σε μηδεν χρονο.;) Τα Σαμαρα,μια απο τα ιδια,για να βρεις την ταχυτητα στο κιβωτιο,ηθελε κοπο.............:hmmm: Οι ηλεκτρικες τους συσκευες ηταν 30 χρονια πισω απο τους δυτικους;):cool: Που εχουν τεχνολογια? Στους S300 ή στα Shukhoi?Αυτα ειναι οπλικα συστηματα,που ειδικα τα δευτερα....χαλανε.....:cool: Θελουν πολλυ δρομο οι Ρωσσοι,οπως και οι Κινεζοι για να βγαλουν ανταγωνιστικα αυτοκινητα. Σχεδια σαν αυτο ειναι προς εντυπωσιασμο:rolleyes:.......λεω εγω......:) |
Απόσπασμα:
Θα μου επιτρέψεις να φέρω μια μικρή αντίρρηση... Η Τεχνολολία των Ρώσσων είναι μακράν μπροστά από τους Δυτικούς. Παράδειγμα... Στα Lada...Οπως σωστά είπες,ρουφάνε,δεν εχουν ηλεκτρονικά κτλ κτλ κτλ (άσχημο αυτοκίνητο) κτλ κτλ....Ομως....Βρες μου για την κατηγορία του δυνατότερο τζιπ ΚΑΙ....με στρέψη όπως αυτο.. Στους Πυραύλους.... Η τεχνολογία τους είναι πολύ πιο μπροστά από οτιδήποτε αμερικάνικο... Θυμάσαι τα φάντομ(αεροπλάνα)...Κατασκευαστικό σχέδιο Ρώσσων του 1964 Τεχνολογία αερίου??? Τεχνολογία δορυφόρων??? Τεχνολογία Διαστημικής Ερευνας??Εδώ ακόμη και οι αμερικάνοι έχουν Ρωσσικους προωθητήρες!!! Πάντος εγώ μαζί σου,,,,Δεν θα το αγόραζα!!! |
Απόσπασμα:
Η πολεμικη τεχνολογια των Ρωσσων ανεβηκε σκαλες απο τοτε που Γερμανοι επιστημονες τσουβαλιαστηκαν στην ΕΣΣΔ με το τελος του πολεμου. Ακομη και σημερα στα αρματα μαχης ανατολικοι και δυτικοι χρησημοποιουν κανονια της Μαουζερ....;) Ως προς το τζιπ της Λαντα εχεις 100% δικιο,αλλα ρε φιλε εκτος απο τις ικανοτητες,δεν εχει κατι να σε τραβηξει :hmmm: Σαν Φιατ του 80 ειναι κατασκευαστικα.;) Το Φαντομ ειναι παλιοτερης σχεδιασης(10ετιας του 50)και μαλλον εννωεις το F15Eagle.:cool: Για διαστημικη τεχνολογια...δεν εχω ιδεα. Οπως και να εχει,θα ειναι καλοδεχουμενο ενα τοσο ωραιο αυτοκινητο. Απλα φοβαμε οτι ισως προκειτε για ''φωτοβολιδα''ενα γκλαμουρατο σχεδιο δηλαδη,που απο κατω θα κρυβει δυσαρεστες εκπληξεις.:( |
Ρωσική τεχνολογία?? Καλά όλοι βλέπουμε Λιακό αλλά όχι κι έτσι!!!:sm7:
Ααααα τώρα κατάλαβα τα Rover ,Jeep,ML,GL,X3-5-6, κ.α. πουλάνε γιατί το niva χάνει σε φινίρισμα και ντιζάιν….:sm7: τα στρατιωτικά δεν είναι του παρόντος ,εξάλλου είναι αδύνατη η γνώση της πραγματικής δυνατότητας των οπλικών και διαστημικών συστημάτων. Το maroussia είναι όμορφο και δυναμικό σε εμφάνιση με κινητήραV6 της cosworth ,ρωσική τεχνολογία δεν…. |
:sm1::sm1:
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ :sm7: |
Απόσπασμα:
Τους έδωσες τροφή . :sm7: :sm7: :sm7: Πέρα από την πλάκα από ντιζάιν είναι όμορφο . :) :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!