GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Τι σημαινει, μπαταρια?? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14952)

vasorfa 31-10-2010 19:41

Απάντηση: Τι σημαινει, μπαταρια??

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 239942)
Λοιπον αφιερωσα περιπου 1 ωρα (μαζι με τον καφε) και τις αλλαξα.
Εβγαλα τα 2 καθισματα και ελυσα τα πλαστικα καλυματα τις ουρας μαζι με τα 2 πλαινα χερουλια ανοιξα προσεκτικα το καπακι του συναγερμου για να μην χαλαση η λαστιχενια φλαντζα και εγινε η αλλαγη με κοστος 9 ευρωπουλα ;)

ευχαριστω τα παιδια πιο πανω για την βοηθεια:sm8:

Ο δαιμον του τυπογραφειου...Η αλλαξες και κατι ακομα απο την μπαταρια?του συναγερμου>?:hmmm:

ckk 31-10-2010 19:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 240132)
Ο δαιμον του τυπογραφειου...Η αλλαξες και κατι ακομα απο την μπαταρια?του συναγερμου>?:hmmm:

ρε Βασιλη, μην το παίρνεις προσωπικά, εδώ στο forum γραφουμε την γνώμη μας επιβοηθητικά, όχι για να νικήσουμε.Όντως ΤΙΣ άλλαξε. επειδή έτσι ήθελε... θα μπορούσε να αλλάξει και τα λάστιχα.
η ένδειξη όμως στο καντράν που ήταν η ερώτηση αλλά είναι και το σοβαρό, ήταν για την μπαταρία του συναγερμού. άλλωστε αν σε κάποια περίπτωση δεν θέλει αλλαγή η μπαταρία του συναγερμού και θέλει μόνον του τηλεκοντρόλ, ΔΕΝ θα έχει ένδειξη στο καντράν... ;)

TASOS GS 31-10-2010 23:58

Αλλαξα τις 2 μπαταριες απο την κεντρικη μοναδα του συναγερμου ,και εσβησε η ενδειξη στο καντραν αμεσως. Απο το τηλεχηριστιριο ευτηχως οχι ακομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ και τους 2σαςΓέλιο

napgeo 01-11-2010 10:54

Καλημέρα φίλε μου. Κάνεις τραγικά λάθη και θα σου κοστίσουν κάποια χρήματα. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να είναι σε φόρμα όπως λες. ¨όταν αποφορτίζεται κάνεις μία ταχεία φόρτιση. Υπάρχει όργανο μέτρησης και σχετικά χαμηλού κόστους. Σε ένα καφέ μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μην ασχολείσαι πάντως με την Μπαταρία διότι υπάρχει και ο κίνδυνος να καταστρέψεις τον υπολογιστή της μηχανής σου ή να κάψεις την ανόρθωση……………….

ignimen 01-11-2010 11:54

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί λες για 2 μπαταρίες ;;;

vasorfa 01-11-2010 12:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 240139)
ρε Βασιλη, μην το παίρνεις προσωπικά, εδώ στο forum γραφουμε την γνώμη μας επιβοηθητικά, όχι για να νικήσουμε.Όντως ΤΙΣ άλλαξε. επειδή έτσι ήθελε... θα μπορούσε να αλλάξει και τα λάστιχα.
η ένδειξη όμως στο καντράν που ήταν η ερώτηση αλλά είναι και το σοβαρό, ήταν για την μπαταρία του συναγερμού. άλλωστε αν σε κάποια περίπτωση δεν θέλει αλλαγή η μπαταρία του συναγερμού και θέλει μόνον του τηλεκοντρόλ, ΔΕΝ θα έχει ένδειξη στο καντράν... ;)

:)Φίλος...εδω είμαστε για να βοηθάμε το ένα μέλος το αλλο..:).και να εκφραζουμε τις αποψεις μας;)--ΣΥΜΦΩΝΩ---οπως είπες και εσυ--δεν προσπαθουμε να δουμε---συγκρινουμε ποιος την εχει,,,,,μεγαλυτερη---:p:D(μιλαω για την εμπειρια...και καταρτιση)...---αν και ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ....τρεχουν ΠΟΛΛΟΙ....πρωτος ομως βγαινει ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ:sm7::sm7:

και για να ολοκληρωσω,,,,,,,,,ΕΧΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ:Απορία::hmmm::hmmm:(σορρυ για τα caps--δινω εμφαση--δεν φωναζω:o) απλα με παραξενευει το γεγονος να έχει 2 μπαταριες----οπως και to ERROR ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ στο παλικαρι.....εκτος πάλι αν εχω τοοοοοοσο λαθος........το DWALLO ειναι για μπαταρια ---ΟΧΙ μπαταριΕΣ συναγερμου.....:hmmm::hmmm:(σορρυ αλλα οι ΑΠΟΡΙΕΣ μου ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ--γιαυτο αλλωστε και ΕΠΙΜΕΝΩ στο θεμα....:cool:)

vasorfa 01-11-2010 12:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 240304)
Αλλαξα τις 2 μπαταριες απο την κεντρικη μοναδα του συναγερμου ,και εσβησε η ενδειξη στο καντραν αμεσως. Απο το τηλεχηριστιριο ευτηχως οχι ακομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ και τους 2σαςΓέλιο

:hmmm::hmmm::hmmm:Με προβληματιζεις.....2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ στον συναγερμο???:hmmm::hmmm:

Τι να πω....κανω τοοοοοσο λαθος?:Απορία::Απορία:

Οσο για τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,,,,γαυτο ειμαστε εδω φίλε μου---για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο...!:cool:

TASOS GS 01-11-2010 18:31

1 Συνημμένο(α)
Καταρχην ηρεμια.:(

ο συναγερμος της BMW στη μοναδα εσωτερικα ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )φοραει 2 μπαταριες 3volt η μια.

Σε περιπτωση που δεν μπορει να παρει ρευμα απο την κεντρικη 12 volt μπαταρια π.χ. λογο αποπειρας κλοπης να κοψουν τα καλωδια ,να μπορει για καποιο ευλογο χρονο να λειτουργει ο συναγερμος

.Το ιδιο συστημα εχουν και οι συναγερμοι σε σπιτια- μαγαζια σε περιπτωση που κοπει το ρευμα απο Δ.Ε.Η.

Στο κανταν μου εβγαζε την ενδειξη D W A μαζι με ενα σχημα αδειας μπαταριας διπλα. Μολις τις αλλαξα επαψε να εμφανιζεται .:D

TASOS GS 01-11-2010 18:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 240509)
Καλημέρα φίλε μου. Κάνεις τραγικά λάθη και θα σου κοστίσουν κάποια χρήματα. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να είναι σε φόρμα όπως λες. ¨όταν αποφορτίζεται κάνεις μία ταχεία φόρτιση. Υπάρχει όργανο μέτρησης και σχετικά χαμηλού κόστους. Σε ένα καφέ μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μην ασχολείσαι πάντως με την Μπαταρία διότι υπάρχει και ο κίνδυνος να καταστρέψεις τον υπολογιστή της μηχανής σου ή να κάψεις την ανόρθωση……………….

Φιλε μου οταν λεω την εχω σε φορμα εννοω οτι την συνδεω σε καταλληλο φορτιστη και την συντηρω ,ο φορτιστης δινει και κοβει ρευμα οποτε χρειαζεται

,ετσι αποφευγεται η υπερφοτιση μαζι με τις αναλογες συνεπειες .

Ισως γιαυτο και να ειναι ο 3 χρονος που την εχω,η πρωτη με πηγε 1 χρονο ,μετα πηρα φορτιστη και την κραταω ακομα στην Ζωη.

napgeo 01-11-2010 22:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από atertoto ( 240810)
Φιλε μου οταν λεω την εχω σε φορμα εννοω οτι την συνδεω σε καταλληλο φορτιστη και την συντηρω ,ο φορτιστης δινει και κοβει ρευμα οποτε χρειαζεται

,ετσι αποφευγεται η υπερφοτιση μαζι με τις αναλογες συνεπειες .

Ισως γιαυτο και να ειναι ο 3 χρονος που την εχω,η πρωτη με πηγε 1 χρονο ,μετα πηρα φορτιστη και την κραταω ακομα στην Ζωη.

Οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 5-6 χρόνια. Τώρα ας μην ασχοληθούμε με τεχνικά θέματα διότι δεν βγάζουμε άκρη. Πάντως αυτό που σου έγραψα είναι και η καλύτερη λύση. Αφήνεις την μπαταρία να αποφορτιστεί πλήρως και μετά ταχεία φόρτιση. Με αυτό τον τρόπο δουλεύουν όλα τα στοιχεία. Άλλες πληροφορίες και τεχνικά σε κάποιο καφέ μπορούμε να τα πούμε.
Καλό βράδυ να έχεις..............

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!