GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σπασμένο διαφορικό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14956)

katsanakis 30-10-2010 06:47

Απάντηση: Σπασμένο διαφορικό

Σ ευχαριστώ φίλε θα είμαστε σε επικοινωνία.

katsanakis 30-10-2010 06:49

Και εγώ φιλαράκια θέλω να ελπίζω ότι θα τη βγάλω καθαρή, θα σας ενημερώσω.

EOD-K9 30-10-2010 08:27

:hmmm::hmmm::hmmm:

ωχ πόνοι :(

τι έγινε κατάφερες τίποτα ??

tsompanis 30-10-2010 08:55

τι να πει κανεις....

2300 για ενα διαφορικο?
μηπως θελουν να τους γραψεις και κανενα χωραφι?
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

katsanakis 30-10-2010 09:23

Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν μέχρι την Τρίτη. Έχω ανάψει τα κάρβουνα και κάθομαι επάνω.:D
Οπότε υπομονή. Θα σας κρατάω ενήμερους.

DoctorAbo 30-10-2010 12:04

Μεγάλε μου όποιος και να ήταν ο λόγος της ζημιάς μη πληρώσεις (για τόνομα του Θεού) τα λεφτά που σου ζητάνε. Το μηχανάκι είναι 06. Ρώτα κανα δυο μαγαζιά για μεταχειρισμένο. Μου συναίβει το ίδιο πριν 3 χρόνια και το GS μου είναι του 04. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 500 €, το φόρεσα, του αλάξω βαλβολίνη κάθε 5.000 και κελαηδάει.

Επίσης, αν ήμουν στη θέση σου θα ήλεγχα αν έχει ζμια μόμνο το ρουλεμάν ή και τα γρανάζια. Αν τα γρανάζια δεν έχουν πάθει ζημιά η άγορά του ρουλεμάν είναι γύρω στα 150 € και μάλλον θα δουλέψει καλά μετά.

λεπτομέρεις μα p.m. αν θες

aeriko 30-10-2010 13:23

Ρε παιδιά συζητάτε για μία καταστροφή ζωτικότατου εξαρτήματος της μηχανής λες και πρόκειται για μια απλή βίδα. Ειναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοια ζημιά, σε μηχανή τέτοιας αξίας; Με κάνετε να μετανοιώνω που έδωσα το 800αρι. Είπα κι εγώ να αφήσω την αλυσίδα και να περάσω στον άξονα για να ησυχάσω, αλλά που τέτοια τύχη:yz.

jimm 30-10-2010 20:27

αρχισε και ο γερμανος της λαλακιες βλεπω.....................και ελεγα να παρω μια αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα το σκεφτω..............φλατζα του δισκου σε αλλο ποστ...............ω ρε τι γινεται..................!!!!!!

katsanakis 30-10-2010 20:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo (ÌÞíõìá 239597)
Μεγάλε μου όποιος και να ήταν ο λόγος της ζημιάς μη πληρώσεις (για τόνομα του Θεού) τα λεφτά που σου ζητάνε. Το μηχανάκι είναι 06. Ρώτα κανα δυο μαγαζιά για μεταχειρισμένο. Μου συναίβει το ίδιο πριν 3 χρόνια και το GS μου είναι του 04. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 500 €, το φόρεσα, του αλάξω βαλβολίνη κάθε 5.000 και κελαηδάει.

Επίσης, αν ήμουν στη θέση σου θα ήλεγχα αν έχει ζμια μόμνο το ρουλεμάν ή και τα γρανάζια. Αν τα γρανάζια δεν έχουν πάθει ζημιά η άγορά του ρουλεμάν είναι γύρω στα 150 € και μάλλον θα δουλέψει καλά μετά.

λεπτομέρεις μα p.m. αν θες

Φίλε Δημήτρη όταν έσπασε το ρουλεμάν πήγαινα με 160 χλμ περίπου και με το που έσπασε τα έκανε όλα μύλος μέσα.
Θέλω να μου στείλεις λεπτομέρειες αν θες.
Θα προσπαθήσω και θα κυνηγήσω να το αντικαταστήσουν σαν αστοχία υλικού.
Ευχαριστώ

Πάνος 30-10-2010 21:21

Θα έλεγα στην περίπτωση που τελικά πληρώσεις εσύ το παλτό να ρίξεις πρώτα μια ματιά σε ebay.co.uk και ebay.de , όπου παίζουν ανταλλακτικά σε καλές τιμές. Επίσης ξέρω για αυτό το μαγαζί Motorworks - BMW Motorcycle Spares - home
που για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά του δίνει και κάποια εγγύηση. Οι τιμές είναι στο 1/3 του καινούργιου, πρέπει όμως να προηγηθεί συνεννόηση.
Οπως και να έχει καλή επιτυχία.
Γέλιο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!