![]() |
Απάντηση: Συνάντηση Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής Παρασκευή 26/11/2010
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Πως θα κουβαλήσω τσίπουρο την επόμενη φορά χωρίς το "τυχερό" μου μπουκαλάκι??? Οι ακρονότιοι δεν το πήραν!!! Μήπως εσείς οι βόρειοι??? :sm7::sm7::sm7: |
Καλά να περάσετε παιδία.....:)
|
μεσα μιχαλης + μαρια . ψαχνω ξενοδοχειο εκει κοντα για διανυκτερευση. δεν ειναι να γυρνας Σερρες βραδυατικα
|
Απόσπασμα:
|
Καλό φαγοπότι παιδιά, θα έχετε και επισκέψεις από το χωριό της πεθεράς μου, καλά να περάσετε.............:yz
|
Απόσπασμα:
Σήμερα Τετάρτη 24.11 πίνουμε καφέ στην Πάτρα Δεν κάνετε μία να έρθετε και μετά ανηφορίζουμε όλοι μαζί ? |
1+1=2:D
|
Απόσπασμα:
Γεια σου φίλε Όθωνα !! Πολλά φιλιά σε όλους να δώσεις... και με το καλό να τον πιείτε! :):) |
Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε καθότι την Παρασκευή θα
ταξιδεύουμε για Αθήνα για ένα σεμινάριο που θα παρακολουθήσουμε το Σ/Κ. Οπότε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ και πιείτε κι έναν ..."καφέ" και για 'μας. Α, έτοιμη και η αφίσα: _ |
Απόσπασμα:
. . . Και που 'σαι, μητερούλα. . . Να πάμε και για σόδα καμιά φορά. :p 700 κιλά μας έκανες. Κι έρχεται και Πάσχα. Θα έρθουμε, αλλά από εβδομάδα δίαιτα, κοίτα πως με κατάντησες :D . . . . . . . . . http://i53.tinypic.com/bl8c4.jpg Δεν έχω μούτρα να συμμετέχω στους αγαπημένους μου διαγωνισμούς :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!