GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15660)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 27-11-2010 02:01

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟ

Θα έχουμε το νου μας ... :cool:

CPretenteriS 27-11-2010 02:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από newrider ( 259325)
ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟ Η ΜΟΤΟ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜ 950, ΜΠΛΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ RED BULL ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΤΚ 818

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ/ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΗΛΙΑ ΣΤΟ 6944748696
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επικοινώνησα μόλις με φίλο μου στην Ασφάλεια, ο οποιός συμπτωματικά είναι σε υπηρεσία απόψε και του έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής, γιατί έχουν ένα ενιαίο σύστημα που καταχωρούνται όλα τα κλεμένα... και πλέον τα περιπολικά έχουν ONLine σύστημα και τσεκάρουν αν δουν κάτι ύποπτο...

Του έδωσα και τα στοιχεία του φίλου σου και πιθανόν να τον ενοχλήσουν αν χρειαστούν κάποια επιπλέον πληροφορία.

Ελπίζω να βρεθεί το συντομότερο!!!

kostasx 27-11-2010 10:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 259938)

Επικοινώνησα μόλις με φίλο μου στην Ασφάλεια, ο οποιός συμπτωματικά είναι σε υπηρεσία απόψε και του έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής, γιατί έχουν ένα ενιαίο σύστημα που καταχωρούνται όλα τα κλεμένα... και πλέον τα περιπολικά έχουν ONLine σύστημα και τσεκάρουν αν δουν κάτι ύποπτο...

Του έδωσα και τα στοιχεία του φίλου σου και πιθανόν να τον ενοχλήσουν αν χρειαστούν κάποια επιπλέον πληροφορία.

Σωστή κίνηση..Ελπίζω να τον πάρουν σύντομα τηλέφωνο με ευχάριστα νέα..

batman 14-12-2010 12:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 259656)
αυτή είναι η εικόνα της μοτο.Είναι χαρακτηριστικό το βάψιμο,δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα έτσι..

http://i1188.photobucket.com/albums/...4/moto/ktm.jpg

new rider καλή αρχηή..πολλά,καλά και όρθια χλμ.και ταξιδευτικά,με τη μηχανή και το μυαλό...:)

Το ΚΤΜ ΒΡΕΘΗΚΕ.Αν το δείτε απο αύριο να κυκλοφορεί,μην κάνετε καμια επιθετική κίνηση,ούτε ομάδα Διασ κλπ,θα είναι ο ιδιοκτήτης.Σασ ευχαριστώ για τη προσοχή σας και εκ μέρους του Ηλία.;););)

adventure 14-12-2010 12:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 272856)
Το ΚΤΜ ΒΡΕΘΗΚΕ.Αν το δείτε απο αύριο να κυκλοφορεί,μην κάνετε καμια επιθετική κίνηση,ούτε ομάδα Διασ κλπ,θα είναι ο ιδιοκτήτης.Σασ ευχαριστώ για τη προσοχή σας και εκ μέρους του Ηλία.;););)

Ευχάριστα νέα .

:sm8::sm8:

napgeo 14-12-2010 12:37

Καλημέρα φίλε μου. Θα έχω το νού μου.:(

ntinopoulos 14-12-2010 12:59

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 272858)
Ευχάριστα νέα .

:sm8::sm8:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 272863)
Καλημέρα φίλε μου. Θα έχω το νού μου.:(

το νου σου ναπο!:sm7:

kostasx 14-12-2010 13:38

Απόσπασμα:

Τέλος καλό..όλα καλά..;)
Μάλλον δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν και την παράτησαν..:D;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 14-12-2010 13:47

Απόσπασμα:

Πού κ πώς βρέθηκε ????

Ήταν σε καλή κατάσταση ???

emix 14-12-2010 13:53

Μπραβο.Χαιρομαι παρα πολυ. Αλλη μια αποδειξη οτι οταν αποφασισεις να κλεψεις ΚΤΜ πρεπει να εισαι χεράς για να τα καβαλησεις!!!

:sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!