GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16615)

ortho 05-01-2011 22:26

Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη

Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 20:36

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι. έτσι γίνεται πάντα; σκοτώνεις κάποιον και σε 10 ώρες κυκλοφορείς ελεύθερος;!

Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας!

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει...

από εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=234253&cid=4

nek21 06-01-2011 00:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 286774)
Πολύ άσχημο γεγονός,που κακώς συνδέθηκε έτσι επειδή ο οδηγός ήταν αστυνομικός.Αν δεν ήταν αστυνομικός θα γινόταν αυτό απο τους κατοίκους τησ περιοχής....Κρίμα για το παιδάκι,αλλά απαράδεκτη η συμπεριφορά των υπολοίπων....
:(:(:(

δυστυχως παλι προσπαθουν να αποπροσανατολησουν τον κοσμο και να παρουσιασουν τα γεγονοτα οπως θελουν.κριμα για το παιδακι ας ειναι ελαφρυ το χωμα και συλληπητηρια στην οικογενεια του η οποια για μενα και εχει την απολυτη ευθυνη για το τραγικο γεγονος.εκει νομιζω πως θα επρεπε να εστιασουν ολα τα μεσα.

yannis 06-01-2011 00:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 286907)

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι. έτσι γίνεται πάντα; σκοτώνεις κάποιον και σε 10 ώρες κυκλοφορείς ελεύθερος;!

Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας!

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει...

από εδώ: Zougla online - Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ρε φίλε δεν είμαι και "λάτρης" της αστυνομίας... όμως μήπως το παρατραβάς?!?!?!
Και τέλος πάντων, δεν είναι απλά πως "είναι άποψή σου" όταν κάποιους τους ερεθίζεις και μπορεί να αντιδράσουν βίαια (ανεγκέφαλα μεν, επικίνδυνα δε).
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως ο φουκαράς ο νεαρός πήγαινε στη δουλειά του και αντέδρασε όπως οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Όμως επειδή κάποιοι άλλοι (ένστολοι και μη) έχουν επανειλημμένα προκαλέσει με την συμπεριφορά τους, η συσσωρευμένη οργή βρίσκει διέξοδο και όπως συνήθως "επί αδίκων".

nek21 06-01-2011 00:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 286897)
Εχει κανείς απο εσάς χτυπήσει πεζό και συγκεκριμένα παιδάκι;
Πριν 20 χρόνια, βράδυ, σε σχετικά σκοτεινό δρόμο, πετάχτηκε μιά κοπέλα στα 20 μέτρα από το αυτοκίνητό μου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ακριβώς από πίσω της πετάχτηκε ένα πιτσιρίκι. Φρέναρα κι όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε δεν έβλεπα το παιδί. Μου κόπηκε το αίμα! Κατέβηκα και βλέπω το παιδί να κάθεται στον ποπό του σύριζα στον προφυλαχτήρα, προφανώς ίσα που το ακούμπησα, για καλή τύχη του παιδιού και δική μου.

Ευχομαι κανείς μας να μη χάσει παιδί επειδή χτυπήθηκε από μηχανή ή αυτοκίνητο. Δε θέλουμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε, ούτε θέλουμε να νιώσουμε τον πόνο και την απώλεια.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερη, και μόνο το γεγονός ότι ο δράστης είναι αστυνομικός ξυπνάει αντανακλαστικά. Φταίει δε φταίει, φταίει.

Τα νεύρα όλων μας είναι τεντωμένα, το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες αντιδράσεις.

Πάντως προσωπικά αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον εκτελέσω, φταίει δε φταίει!

Για να το δούμε κι αλλιώς, το κείμενο λέει ότι το φορτηγό έκανε απότομα ελιγμό προς τα δεξιά. Πόσο μ@λάκας πρέπει να ειναι ο αναβάτης για να κάνει ελιγμό αριστερά; Κατά τη γνώμη μου δε σκέφτηκε τίποτε, απλά το είδε σαν ευκαιρία να προσπεράσει....κι έγινε το κακό. Κατά τη γνώμη μου φταίει και πρέπει να δικαστεί για φόνο με ενδεχόμενο δόλο, αν τα λέω σωστά. Αν μη τι άλλο το παληκάρι είναι επικίνδυνο! Κι είναι άσχετο ότι είναι αστυνομικός

Απόσπασμα:

το οτι βγαζεις κομπλεξ για το συγκεκριμενο κλαδο επαγγελματος το καταλαβα αμεσως.αυτα ομως που θελω να σε ρωτησω ειναι τα εξης. εσυ σαν γονιος θα αφηνες μονο του το 7χρονο αγγελουδι σου να κυκλοφορει στη λεωφορο καρεα?επισης πως βγαζεις τετοια συμπερασματα για ενα συμβαν στο οποιο δεν ησουν μπροστα και για ενα ατομο το οποιο μαλλον δε γνωριζεις?φιλε μου το παραπανω ατυχημα ευχομαι να μη συμβει σε κανεναν γιατι ολοι μας βρισκομαστε στο δρομο και ακουμε και βλεπουμε τι συμβαινει.

ortho 06-01-2011 00:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 286941)
το οτι βγαζεις κομπλεξ για το συγκεκριμενο κλαδο επαγγελματος το καταλαβα αμεσως.Κόμπλεξ; σπίρτο είσαι φίλε μου που το κατάλαβες αμέσως. Αν και τα κόμπλεξ συνήθως τα έχουν κάποιοι ένστολοι. αυτα ομως που θελω να σε ρωτησω ειναι τα εξης. εσυ σαν γονιος θα αφηνες μονο του το 7χρονο αγγελουδι σου να κυκλοφορει στη λεωφορο καρεα?όχι, δε θα το άφηνα επισης πως βγαζεις τετοια συμπερασματα για ενα συμβαν στο οποιο δεν ησουν μπροστα και για ενα ατομο το οποιο μαλλον δε γνωριζεις? σχολίασα την αντίδραση του φίλε μου. το φορτηγό κάνει ελιγμό προς τα δεξιά διότι προφανώς υπάρχει εμπόδιο που αυτός δε βλέπει κι αυτός κάνει προσπέραση, το βρίσκεις έξυπνο ή μ@λακία; ο αστυνομικός είναι 22 χρονών και κινούταν με το υπηρεσιακό μηχανάκι, εσένα δε σου λέει τίποτα; κι αν δεν κατάλαβες σχολίασα τον συγκεκριμένο αναβάτη, όχι όλους τους αστυνομικούς. Και σίγουρα οι τις ομάδας ΔΙΑΣ στην πλειοψηφία τους είναι πιτσιρίκια κι άπειροι αναβάτες. φιλε μου το παραπανω ατυχημα ευχομαι να μη συμβει σε κανεναν γιατι ολοι μας βρισκομαστε στο δρομο και ακουμε και βλεπουμε τι συμβαινει.αυτό το εύχομαι κι εγώ.

περισσότερα αύριο, τώρα πάω για νάνι!

griv_gs 06-01-2011 01:16

Απόσπασμα:

Φίλε Γιάννη δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα για να δημιουργηθουν αντιδικίες μέσα στο φόρουμ.

Πιστεύω ο καθένας να σχημάτισε την άποψή του για το θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν η κακή στιγμή που λέμε. Στον κάθε μέσο οδηγό μπορεί να συμβεί πιστεύω. Μακριά απο μας.
Τωρα ναι αν οδηγούσε ο Ορφανός μπορεί και να γλίτωνε.

Αυτό που θέλω να πω είνα ότι το ότι αφέθηκε ελεύθερος και τα άλλα που παραθέτω είναι το σύνηθες σ' αυτή την διαδικασία.
Είτε είσαι αστυνομικός είτε όχι. Είτε είσαι ο παππούς μου που παρέσυρε ένα παιδί με τα αυτοκίνητό του, ε'ιτε ε'ισαι αθίγγανος είτε είσαι οποιοσδήποτε.

Εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία που υπόκεινται στην κρίση του εισαγγελέα. Για παράδειγμα ήσουν τόσο πιωμένος που αντί για αίμα είχες αλκοόλ, ή είχες δόλο.

Αν υπάρχει κάποιος της Τροχαίας ή δικηγόρος ας το επιβεβαιώσει ή ας με διορθώσει, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Κρίμα για το παιδάκι:(:(

TEOSS 06-01-2011 05:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από grivgs ( 286957)
Φίλε Γιάννη δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα για να δημιουργηθουν αντιδικίες μέσα στο φόρουμ.

Αυτό που θέλω να πω είνα ότι το ότι αφέθηκε ελεύθερος και τα άλλα που παραθέτω είναι το σύνηθες σ' αυτή την διαδικασία.
Είτε είσαι αστυνομικός είτε όχι. Είτε είσαι ο παππούς μου που παρέσυρε ένα παιδί με τα αυτοκίνητό του, ε'ιτε ε'ισαι αθίγγανος είτε είσαι οποιοσδήποτε.

Εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία που υπόκεινται στην κρίση του εισαγγελέα. Για παράδειγμα ήσουν τόσο πιωμένος που αντί για αίμα είχες αλκοόλ, ή είχες δόλο.

Αν υπάρχει κάποιος της Τροχαίας ή δικηγόρος ας το επιβεβαιώσει ή ας με διορθώσει, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Κρίμα για το παιδάκι:(:(

Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι.

TEOSS 06-01-2011 05:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 286939)
Ρε φίλε δεν είμαι και "λάτρης" της αστυνομίας... όμως μήπως το παρατραβάς?!?!?!
Και τέλος πάντων, δεν είναι απλά πως "είναι άποψή σου" όταν κάποιους τους ερεθίζεις και μπορεί να αντιδράσουν βίαια (ανεγκέφαλα μεν, επικίνδυνα δε).
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως ο φουκαράς ο νεαρός πήγαινε στη δουλειά του και αντέδρασε όπως οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Όμως επειδή κάποιοι άλλοι (ένστολοι και μη) έχουν επανειλημμένα προκαλέσει με την συμπεριφορά τους, η συσσωρευμένη οργή βρίσκει διέξοδο και όπως συνήθως "επί αδίκων".

Σωστά ,εν μέρη γιατί η περιοχή έχει ιδιαιτερότητες. Και πολίτης να ήταν ,εάν δεν τον φυγάδευε αμέσως η τροχαία θα λιντσαρίζονταν.

Δεν λέω ότι θα είχαμε τόσο εκτεταμένα επεισόδια αλλά έχουν συμβεί πανόμοια κατά το παρελθόν ακόμη και για σύλληψη ρομα ..όπου μάλιστα μπήκαν στο τμήμα (σπάζοντας το στην κυριολεξία) και τον ελευθέρωσαν !-από τα γεγονότα που σπάνια περνά ακόμα και από τα <<ψιλά>> των εφημερίδων (για TV ούτε λόγος)

kostas_366 06-01-2011 06:18

Θέλω να σχολιάσω τα επεισόδια. Από φίλο μου και κάτοικο στην περιοχή (ιδιαιτερότητα είπε ο Τεοος, θα συμφωνήσω) έχω ακούσει τα εξής:
Σε κάθε ευκαιρία ψάχνουν να κάνουν επισόδεια, γιατί δεν θέλουν αστυνόμευση λόγω παράνομων δραστηριοτήτων. Δεν θέλουν έλεγχο και έτσι καταφέρνουν κάποιο αρκετό καιρό (γιατί τώρα θα πει το κράτος, αφήστε τους να ηρεμήσουν) και 5-6 μήνες θα είναι εκτός νόμου.

adventure 06-01-2011 08:50

Κρίμα για το παιδάκι .

:hmmm: :hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!