![]() |
Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη
Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 20:36 Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι. έτσι γίνεται πάντα; σκοτώνεις κάποιον και σε 10 ώρες κυκλοφορείς ελεύθερος;! Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας! Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει... από εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=234253&cid=4 |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και τέλος πάντων, δεν είναι απλά πως "είναι άποψή σου" όταν κάποιους τους ερεθίζεις και μπορεί να αντιδράσουν βίαια (ανεγκέφαλα μεν, επικίνδυνα δε). Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως ο φουκαράς ο νεαρός πήγαινε στη δουλειά του και αντέδρασε όπως οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι. Όμως επειδή κάποιοι άλλοι (ένστολοι και μη) έχουν επανειλημμένα προκαλέσει με την συμπεριφορά τους, η συσσωρευμένη οργή βρίσκει διέξοδο και όπως συνήθως "επί αδίκων". |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
περισσότερα αύριο, τώρα πάω για νάνι! |
Απόσπασμα:
Πιστεύω ο καθένας να σχημάτισε την άποψή του για το θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν η κακή στιγμή που λέμε. Στον κάθε μέσο οδηγό μπορεί να συμβεί πιστεύω. Μακριά απο μας. Τωρα ναι αν οδηγούσε ο Ορφανός μπορεί και να γλίτωνε. Αυτό που θέλω να πω είνα ότι το ότι αφέθηκε ελεύθερος και τα άλλα που παραθέτω είναι το σύνηθες σ' αυτή την διαδικασία. Είτε είσαι αστυνομικός είτε όχι. Είτε είσαι ο παππούς μου που παρέσυρε ένα παιδί με τα αυτοκίνητό του, ε'ιτε ε'ισαι αθίγγανος είτε είσαι οποιοσδήποτε. Εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία που υπόκεινται στην κρίση του εισαγγελέα. Για παράδειγμα ήσουν τόσο πιωμένος που αντί για αίμα είχες αλκοόλ, ή είχες δόλο. Αν υπάρχει κάποιος της Τροχαίας ή δικηγόρος ας το επιβεβαιώσει ή ας με διορθώσει, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Κρίμα για το παιδάκι:(:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν λέω ότι θα είχαμε τόσο εκτεταμένα επεισόδια αλλά έχουν συμβεί πανόμοια κατά το παρελθόν ακόμη και για σύλληψη ρομα ..όπου μάλιστα μπήκαν στο τμήμα (σπάζοντας το στην κυριολεξία) και τον ελευθέρωσαν !-από τα γεγονότα που σπάνια περνά ακόμα και από τα <<ψιλά>> των εφημερίδων (για TV ούτε λόγος) |
Θέλω να σχολιάσω τα επεισόδια. Από φίλο μου και κάτοικο στην περιοχή (ιδιαιτερότητα είπε ο Τεοος, θα συμφωνήσω) έχω ακούσει τα εξής:
Σε κάθε ευκαιρία ψάχνουν να κάνουν επισόδεια, γιατί δεν θέλουν αστυνόμευση λόγω παράνομων δραστηριοτήτων. Δεν θέλουν έλεγχο και έτσι καταφέρνουν κάποιο αρκετό καιρό (γιατί τώρα θα πει το κράτος, αφήστε τους να ηρεμήσουν) και 5-6 μήνες θα είναι εκτός νόμου. |
Κρίμα για το παιδάκι . :hmmm: :hmmm: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!