GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Για τους μουσικοφιλους..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17093)

griv_gs 25-01-2011 17:02

Απάντηση: Για τους μουσικοφιλους.....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 300441)
Υπάρχει άλλη πατέντα, δικιά μου, ποιο διακριτική. Υπομονή μέχρι το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό. :D:D

Βαγγέλη για να δούμε. Με ενδιαφέρει:confused:

tsompanis 25-01-2011 18:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από grivgs ( 300714)
Εγώ πάντως θα ήθελα να ακούω μουσική συνέχεια στην μοτό μου χωρίς να μου πονάνε τα αυτιά από τα ακουστικάΝεύραΝεύραΝεύρα

φίλε,υπάρχουν στο εμπόριο κάτι ακουστικά ψείρες που είναι πάρα πολύ μικρά και δεν σε πονάνε τα αυτιά.πρόβλημα που είχα και εγώ με τα συνηθισμένα ακουστικά.έχουν και ένα πιαστράκι που το βάζεις στο μπουφάν για να μην σου πέφτουν όταν βγάζεις το κράνος;)
μάρκα μπορώ να τα ψάξω να σου πω αν θέλεις,τα πήρα απο τα καρφούρ.ρίξε μια ματιά;)

evan400f 25-01-2011 19:58

2 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 6927

Επισυναπτόμενα 6928
Όπως σας υποσχέθηκα το πρωί. Το σώμα του κασετόφωνου η CD αν προτιμάτε είναι κρυμμένο στο ντουλαπάκι, μπορεί να μπει και οπουδήποτε αλλού αρκεί να είναι στεγανό. Η πρόσοψη μπαίνει/βγαίνει με to universal ram mount στο τιμόνι η όπου αλλού θέλετε. Τα ηχεία είναι μέσα στα πλαϊνά καπάκια. Υπάρχουν και μικρά κουτάκια για τα ηχεία που μπορούν να μπουν αλλού. Το έχω ψάξει πολύ το πράγμα και έχω βρει πολλές λύσεις. Μου πήρε ένα ΣΚ και περίπου 70 ευρώ, το κασετόφωνο το είχα. Αν ενδιαφέρει κάποιων μπορούμε να βρούμε την λύσει.;)

lenon 25-01-2011 21:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 300778)
Επισυναπτόμενα 6927

Επισυναπτόμενα 6928
Όπως σας υποσχέθηκα το πρωί. Το σώμα του κασετόφωνου η CD αν προτιμάτε είναι κρυμμένο στο ντουλαπάκι, μπορεί να μπει και οπουδήποτε αλλού αρκεί να είναι στεγανό. Η πρόσοψη μπαίνει/βγαίνει με to universal ram mount στο τιμόνι η όπου αλλού θέλετε. Τα ηχεία είναι μέσα στα πλαϊνά καπάκια. Υπάρχουν και μικρά κουτάκια για τα ηχεία που μπορούν να μπουν αλλού. Το έχω ψάξει πολύ το πράγμα και έχω βρει πολλές λύσεις. Μου πήρε ένα ΣΚ και περίπου 70 ευρώ, το κασετόφωνο το είχα. Αν ενδιαφέρει κάποιων μπορούμε να βρούμε την λύσει.;)

Φοβερή πατέντα ;););)

griv_gs 25-01-2011 23:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 300742)
φίλε,υπάρχουν στο εμπόριο κάτι ακουστικά ψείρες που είναι πάρα πολύ μικρά και δεν σε πονάνε τα αυτιά.πρόβλημα που είχα και εγώ με τα συνηθισμένα ακουστικά.έχουν και ένα πιαστράκι που το βάζεις στο μπουφάν για να μην σου πέφτουν όταν βγάζεις το κράνος;)
μάρκα μπορώ να τα ψάξω να σου πω αν θέλεις,τα πήρα απο τα καρφούρ.ρίξε μια ματιά;)

Nόμιζα ότι έχω ψείρες αλλά μάλλον θα υπάρχουν και πιο μικρές.

Θα το κοιτάξω. Αν μπορείς και μάρκα..

griv_gs 25-01-2011 23:32

Bαγγέλη καλή πατέντα αλλά

Εμάς δεν μας περισεύουν τα πλαστικά ευτυχώς ή δυστυχώς

lgs 26-01-2011 00:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 300742)

Καρφούρ;;;;;
Παίζει καμιά φωτό ;;;;
Ευχαριστώ;)

tsompanis 26-01-2011 18:55

ακουστικά ψείρες της sony
τα εντόπισα και σας βάζω το σχετικό λινκ..
όπως επίσης εντόπισα ότι με δάγκωσαν και λίγο..
18 ευρώ τα πήρα,12,90 στο internet...:(
θα βρείτε και άλλα εκεί;)
SONY MDR-E11LPB In-Ear Ακουστικά ψείρες Ανοικτού και δυναμικού τύπου. Μαγνήτης νεοδυμίου για ισχυρά μπάσα και καθαρά πρίμα. :: e-finder.gr

Gazi 27-01-2011 10:30

Καλό...Αλλά δεν θα το έβαζα στη μπουμπού....

adventure 27-01-2011 10:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 300778)
Επισυναπτόμενα 6927

Επισυναπτόμενα 6928

Γεια σου πατεντιάρη Βαγγέλη .

;) :) :)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!