GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Καταγγελία φοιτήτριας Νομικής Αθηνών (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17288)

harigs 01-02-2011 20:12

Απάντηση: Καταγγελία φοιτήτριας Νομικής Αθηνών

Επιτέλους.Μια γυναίκα με ######@:hmmm::hmmm::hmmm:
Τα αγοράκια που ήταν;;;;;ΝεύραΝεύραΝεύρα

italos 01-02-2011 21:40

Ο γνωστός φασισμός της αριστεράς.....έτσι τον είχα ονομάσει εγώ όταν ήμουνα στο πανεπιστήμιο.....όπως έτσι ονόμασα και αυτούς που κάνανε τα ίδια και χειρότερα ΄΄οταν ήμουνα εγώ στο πανεπιστήμειο.....βέβαια τότε τολμήσανε οι καημένοι να επιτεθούνε....δεν τους βγήκε σε καλό όμως:D:D:D:D

Δυστυχώς τα άκραία στοιχεία φαίνεται δεν έχουνε ακόμα εκλείχη και δεν πρόκυται!!!

Για μένα είναι η σύγχρονη μορφή του φασισμού που τα τελευταία χρόνια δεν πηγάζει απο την δεξιά....αλλά απο την άκρα αριστερά!!!!

ntinopoulos 01-02-2011 21:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 306654)

Για μένα είναι η σύγχρονη μορφή του φασισμού που τα τελευταία χρόνια δεν πηγάζει απο την δεξιά....αλλά απο την άκρα αριστερά!!!!

μεγαλη κουβεντα ειπες νικο!:sm4:

οσο για το θεματακι...,μαθανε οτι γαμιoμαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι!:rolleyes:

GEO_K 01-02-2011 21:59

ΝεύραΝεύραΝεύρα

nikos-x 01-02-2011 22:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasx ( 306441)
Γι αυτό μερικοί το παίζουν καμπόσοι και κόπτονται για την μη κατάργηση του ασύλου..
Γιατί αν καταργηθεί θα γελάσει κάθε πικραμένος με τόσες που θα αρπάξουν αυτοί οι...

Μήπως τους βολεύει όλους αυτή η κατάσταση; :rolleyes:
Μήπως αν δεν υπήρχε το "άσυλο", η εκτόνωση θα γινόταν στην βουλή και τα υπουργεία;

ortho 01-02-2011 22:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 306541)
επειδή δεν γνωρίζω τι μπορεί να έγινε εκεί και κατά πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η πληροφορία για άλλη μια φορά θα κρατήσω μικρό καλάθι..

Θα συμφωνήσω,

και ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου, το κείμενο μου θύμισε Λαζόπουλο από την ανάποδη....

italos 01-02-2011 22:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 306679)
Θα συμφωνήσω,

και ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου, το κείμενο μου θύμισε Λαζόπουλο από την ανάποδη....

ortho μου δεν τον βλέπω τον κύριο:D:D:D

γενικότερα έχω μια στάση να μην παρακολουθώ τέτιοιυ είδους εκπομπές που έχουνε τόσο μεγάλη απήχηση και το σημαντικότερο επιρροή στο κοινό....γτ θέλοντας και μη παρασύρεσαι....ακόμα και αν ο λάκης βγάζει τρελό γέλιο!!

ortho 01-02-2011 22:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 306681)
ortho μου δεν τον βλέπω τον κύριο:D:D:D

γενικότερα έχω μια στάση να μην παρακολουθώ τέτιοιυ είδους εκπομπές που έχουνε τόσο μεγάλη απήχηση και το σημαντικότερο επιρροή στο κοινό....γτ θέλοντας και μη παρασύρεσαι....ακόμα και αν ο λάκης βγάζει τρελό γέλιο!!

Οπως το λες, βγάζει γέλιο κα το χρειαζόμαστε. Από την άλλη είναι κι αυτός κομμάτι του ίδιου συστήματος...
Αν το καλοσκεφτείς λειτουργεί κι ως βαλβίδα εκτόνωσης...:)

Αν τα συνειδητοποιείς αυτά, κρατάς το γέλιο κι είσαι κερδισμένος!;);)

evram 01-02-2011 22:37

Μπράβο στην κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!

Fuji 02-02-2011 00:21

Αλήθεια ή όχι το σμβάν, το θέμα άσυλο μπάζει από παντού. Αν το καταργήσουνε, οι μόνοι που δε θα φωνάξουνε, θα ΄ναι φοιτητές. Όλα τα άλλα "στοιχεία" θα αρχίσουν την αντίδραση ...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!