![]() |
Απάντηση: Καταγγελία φοιτήτριας Νομικής Αθηνών
Επιτέλους.Μια γυναίκα με ######@:hmmm::hmmm::hmmm:
Τα αγοράκια που ήταν;;;;;ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Ο γνωστός φασισμός της αριστεράς.....έτσι τον είχα ονομάσει εγώ όταν ήμουνα στο πανεπιστήμιο.....όπως έτσι ονόμασα και αυτούς που κάνανε τα ίδια και χειρότερα ΄΄οταν ήμουνα εγώ στο πανεπιστήμειο.....βέβαια τότε τολμήσανε οι καημένοι να επιτεθούνε....δεν τους βγήκε σε καλό όμως:D:D:D:D
Δυστυχώς τα άκραία στοιχεία φαίνεται δεν έχουνε ακόμα εκλείχη και δεν πρόκυται!!! Για μένα είναι η σύγχρονη μορφή του φασισμού που τα τελευταία χρόνια δεν πηγάζει απο την δεξιά....αλλά απο την άκρα αριστερά!!!! |
Απόσπασμα:
οσο για το θεματακι...,μαθανε οτι γαμιoμαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι!:rolleyes: |
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
Μήπως αν δεν υπήρχε το "άσυλο", η εκτόνωση θα γινόταν στην βουλή και τα υπουργεία; |
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω, και ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου, το κείμενο μου θύμισε Λαζόπουλο από την ανάποδη.... |
Απόσπασμα:
γενικότερα έχω μια στάση να μην παρακολουθώ τέτιοιυ είδους εκπομπές που έχουνε τόσο μεγάλη απήχηση και το σημαντικότερο επιρροή στο κοινό....γτ θέλοντας και μη παρασύρεσαι....ακόμα και αν ο λάκης βγάζει τρελό γέλιο!! |
Απόσπασμα:
Οπως το λες, βγάζει γέλιο κα το χρειαζόμαστε. Από την άλλη είναι κι αυτός κομμάτι του ίδιου συστήματος... Αν το καλοσκεφτείς λειτουργεί κι ως βαλβίδα εκτόνωσης...:) Αν τα συνειδητοποιείς αυτά, κρατάς το γέλιο κι είσαι κερδισμένος!;);) |
Μπράβο στην κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!
|
Αλήθεια ή όχι το σμβάν, το θέμα άσυλο μπάζει από παντού. Αν το καταργήσουνε, οι μόνοι που δε θα φωνάξουνε, θα ΄ναι φοιτητές. Όλα τα άλλα "στοιχεία" θα αρχίσουν την αντίδραση ...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!