GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17306)

griv_gs 02-02-2011 17:16

Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 307355)
Είχα γράψει ένα μεγάλο κείμενο αλλά το έσβυσα πριν το στείλω για να μην κατηγορηθώ πως είμαι "φασίστας" ή κακός άθρωπος γενικότερα. Θα πω απλά πως όποιος συμπαθεί τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες να τους ταΐζει κιόλας γιατί εγώ δεν έχω. Ακούς εκεί μπήκαν τα ΜΑΤ και χτύπησαν γιατρούς που είχαν κάνει κατάληψη στο Υπουργείο Υγείας ζητώντας καλύτερη Δημόσια Υγεία και στο θέμα με τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν άνοιξε ρουθούνι!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Και εγώ το ίδιο. Θα ήθελα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο αλλά φοβάμαι θα κατηγορηθώ ως ρατσιστής και ίσως φασίστας αφού θα έλεγα και για τους καλούς Έλληνες που νοιαστήκαν για τα διακαιώματα των αλλοδαπώνΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα και χτίσαν ένα τηλεοπτικό παιχνίδι στην πλάτη τους.
Αίσχος και ντροπή πρώτα σ' αυτούςΝεύραΝεύραΝεύρα

ntinopoulos 02-02-2011 20:26

δεν καταλαβα?τι ειμαστε για να μπαινει ο καθενας ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα μας και να απαιτει σπιτι,εργασια και ισα δικαιωματα με μας?:Απορία:
ελα κυριε στη χωρα εχοντας καποια χρηματα ως ασφαλεια(οτι μπορεις να ζησεις για ενα διαστημα χωρις να χρειαστει να κλεψεις),δηλωσε εξασφαλισμενη κατοικια,βρες και δηλωσε νομιμη εργασια,πληρωσε φορους,γινε νομιμος και μετα μιλα για ισοτητα και ισονομια!
ελεος!ολοι αυτοι οι ΛΑΘΡΟμεταναστες εχουν αυξησει την εγκληματικοτητα στο κατακορυφο,εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα της ζωης μας και μας κανουν και ...ναζια!:mad:
να πανε να τα κανουν αυτα στους γερμανους,στους ιταλους που τους πεταγαν στη θαλασσα κτλπ...
παντως αν εγραψαν αυτοι το κειμενο σημαινει οτι η παραμονη τους στη νομικη τους εκανε καλο!:sm7:...διαβασαν και κανα δυο βιβλια...:sm7:

geolag 02-02-2011 20:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 307445)
δεν καταλαβα?τι ειμαστε για να μπαινει ο καθενας ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα μας και να απαιτει σπιτι,εργασια και ισα δικαιωματα με μας?:Απορία:
ελα κυριε στη χωρα εχοντας καποια χρηματα ως ασφαλεια(οτι μπορεις να ζησεις για ενα διαστημα χωρις να χρειαστει να κλεψεις),δηλωσε εξασφαλισμενη κατοικια,βρες και δηλωσε νομιμη εργασια,πληρωσε φορους,γινε νομιμος και μετα μιλα για ισοτητα και ισονομια!
ελεος!ολοι αυτοι οι ΛΑΘΡΟμεταναστες εχουν αυξησει την εγκληματικοτητα στο κατακορυφο,εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα της ζωης μας και μας κανουν και ...ναζια!:mad:
να πανε να τα κανουν αυτα στους γερμανους,στους ιταλους που τους πεταγαν στη θαλασσα κτλπ...
παντως αν εγραψαν αυτοι το κειμενο σημαινει οτι η παραμονη τους στη νομικη τους εκανε καλο!:sm7:...διαβασαν και κανα δυο βιβλια...:sm7:

Γιαυτό τους έστειλαν τώρα στο νεοκλασικό για να δουν και κανένα πίνακα να ανοίξουν οι ορίζοντες τους αλλά πρόλαβε η οικοδέσποινα και τα σήκωσε πριν έρθουν.Τώρα είναι για το μουσείο της Ακρόπολης.
Ετσι πρέπει.Δεν νομιμοποιείσαι αν δεν ξέρεις και την ιστορία της χώρας.

Fuji 02-02-2011 21:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 307445)

+1000
Έτσι είναι, το δέντρο άμα δεν ισιώσει νωρίς, μετά στραβώνει.
Το μανιφέστο τους, η Κούρτοβικ το συνέθεσε; Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω 'γω ...
Δε σε θέλουμε ρε φίλε λαθρομετανάστη, πως το λένε, δε βγαίνει ... λυπάμαι για την κατάσταση στη χώρα σου, αλλά δε μας αρέσει ο τσαμπουκάς σου, ο τρόπος σου. Αν έμπαινα εγώ στη χώρα σου όπως εσύ στη δική μου, θα με τουφέκιζαν στα δυο μέτρα.
Άντε σπίτι σου, ή άσε την "πύλη της Ευρώπης" και πέρνα στα ενδότερα να σε ... τρατάρουνε!

nivo 02-02-2011 23:31

ουτε φασιστας ειμαι ουτε ρατσιστης αλλα οι καταστασεις με κανουν να σκεφτομαι ετσι και μετα το τελευταιο που ακουσα οτι αυτοι που θελουν να φυγουν απο τη χωρα θα τους δινουν και 300 ευρω για μια αρχη εκει που πανε .....και εις ανωτερα :hmmm:μονο να κοβουνε συνταξεις και μισθους ξερουν μηπως να δηλωσω μεταναστης στη χωρα μου ???

nivo 02-02-2011 23:36

Σε εφαρμογή θέτει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη δεύτερη φάση του κοινοτικού προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Όποιος αλλοδαπός επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του το πρόγραμμα καλύπτει την πλήρη ενημέρωση των μεταναστών για την προετοιμασία όσον αφορά στον εθελοντικό επαναπατρισμό, την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών διαβίωσης μέχρι την αναχώρηση τους καθώς και κατά τις πρώτες ημέρες της επιστροφής στην πατρίδα τους.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: ο ενδιαφερόμενος εγγράφεται στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Για ικανοποίηση του αιτήματος σειρά προτεραιότητας έχουν οι υπήκοοι του Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Μπαγκλαντές, Σουδάν, Αλγερία, Μαρόκο και Σομαλία.

Εάν ο μετανάστης δεν έχει έγγραφο ταυτοποίησης λαμβάνει την απαραίτητη βοήθεια για την έκδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ενώ πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα λαμβάνει ως βοήθημα το ποσό των 300 ευρώ.

24gr.blogspot.com

Fuji 03-02-2011 08:10

Ουρά θα κάνουνε ... "όποιος αλλοδαπός επιθυμεί". Άλλος για τη βάρκα μας;

Fuji 03-02-2011 08:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 307535)
ουτε φασιστας ειμαι ουτε ρατσιστης αλλα οι καταστασεις με κανουν να σκεφτομαι ετσι και μετα το τελευταιο που ακουσα οτι αυτοι που θελουν να φυγουν απο τη χωρα θα τους δινουν και 300 ευρω για μια αρχη εκει που πανε .....και εις ανωτερα :hmmm:μονο να κοβουνε συνταξεις και μισθους ξερουν μηπως να δηλωσω μεταναστης στη χωρα μου ???

Ούτε φασίστας είσαι, ούτε ρατσιστής φίλε μου. Απλά θες όπως κι εγώ, αυτόν τον τόπο που οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας τον πότισαν με αίμα, και ιδρώτα, και που συνεχίζεις να τον ποτίζεις για να στέκει, να μπορείς να τον ορίζεις εσύ. Κι όχι να έρχεται με το έτσι θέλω, το κάθε άσχετο καρυδιάς καρύδι. Μάλλον ο δικός τους τρόπος είναι φασιστικός, καθώς και των εκάστοτε κυβερνώντων, που αφήνουν τον τόπο έρμαιο του κάθε επίδοξου εισβολέα. Ας μη συνεχίσω ...

geolag 03-02-2011 08:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 307543)
Σε εφαρμογή θέτει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη δεύτερη φάση του κοινοτικού προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Όποιος αλλοδαπός επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του το πρόγραμμα καλύπτει την πλήρη ενημέρωση των μεταναστών για την προετοιμασία όσον αφορά στον εθελοντικό επαναπατρισμό, την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών διαβίωσης μέχρι την αναχώρηση τους καθώς και κατά τις πρώτες ημέρες της επιστροφής στην πατρίδα τους.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: ο ενδιαφερόμενος εγγράφεται στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Για ικανοποίηση του αιτήματος σειρά προτεραιότητας έχουν οι υπήκοοι του Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Μπαγκλαντές, Σουδάν, Αλγερία, Μαρόκο και Σομαλία.

Εάν ο μετανάστης δεν έχει έγγραφο ταυτοποίησης λαμβάνει την απαραίτητη βοήθεια για την έκδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ενώ πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα λαμβάνει ως βοήθημα το ποσό των 300 ευρώ.

24gr.blogspot.com

Και μετά κάθε μήνα θα μπαινοβγαίνουν για να πάρουν τα 300 ευρώ πάλι.Σε λίγο θα βάλουμε και φανάρια στα σύνορα για το συνωστισμό

gandreas 03-02-2011 09:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 307308)
Παιδια σας ζηταω συγνωμη, αλλα δεν συμφωνω.

Μπορειτε να μου πειτε ποιος εχει νοιαστει για τους 650000 ανεργους που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα; Οι περισσοτεροι απ αυτους ειναι Ελληνες!

Εχετε ακουσει ποσοι Ελληνες φευγουν στο εξωτερικο γιατι δεν βρισκουν δουλεια εδω; Και γιατι δεν βρισκουν δουλεια; Γιατι καποιοι αλλοδαποι θελουν με το ετσι "θελω" καταλαμβανοντας μια νομικη σχολη να παρουν αδεια παραμονης και εργασιας στην Ελλαδα. Δεν λεω οτι σ ολες τις περιπτωσεις γινεται αυτο, αλλα δηλαδη τι θα γινει; Οποιος παταει το ποδι του στην Ελλαδα παρανομα θα πηγαινει να καταλαμβανει μια σχολη που εχει ασυλο,κατευθυνομενος απο καποιες οργανωσεις και θ απαιτει να παρει νομια χαρτια; Με τσαμπουκαδες δηλαδη;

Ετσι καναμε και εμεις οι Ελληνες που ξενιτευτηκαμε στην Γερμανια;

Συγνωμη αλλα για μενα ειναι απαραδεκτα πραγματα αυτα.

Οι αλλοδαποι ηρθαν στην Ελλαδα,στην Ιταλια και οπου αλλου προσπαθωντας να γλυτωσουν απο την μιζερια της χωρας τους (που καποιοι αλλοι φροντισαν να ειναι ετσι) και απο τον θανατο, ισως. Αλλα κει μεις τι να κανουμε; Σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε εμεις.

Προσωπικα ειμαι αντιθετος σε τετοιου ειδους τσαμπουκαληδικες μεθοδους αποκτησης νομιμης παραμονης στην χωρα μας.

:sm5::sm8::sm8::sm5:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!