![]() |
Απάντηση: Υπόσχεται μειώσεις στα διόδια
Απόσπασμα:
Εγώ Jefe μου έχω σταματήσει να πληρώνω. Το τι θα γίνει ???ίδωμεν????Νεύρα |
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Για να δούμε τι θα δούμε :hmmm: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΝεύραΔεν πληρώνω ξανα πλέον και εγώ!!!!Νεύρα Τέλος!!!!Νεύρα Να κόψουμε καποιο ή κάποιους απο τους 5 τρόπους που μας τα παίρνουν όπως είπε και ο ortho και μετά το συζητάμε ξανα!!! |
Απόσπασμα:
εξάλλου οι συμβασεις δεν αλλαζουν αλλα τροποποιουνται μονον, και θα πρέπει να γινει αποδεκτη η τροποποιηση απο ολα τα μερη που εμπλεκονται στην συμβαση!!!! Δεν ξερω αν αυτο θα επιτευχθεί!! |
Απόσπασμα:
Zougla online - Ποινική δίωξη σε 9 που «δεν πλήρωσαν» προσεξε, δεν αφορα καμια μηνυση αλλα αυτεπαγγελτη διωξη απο εισαγγελεα!!! |
Απόσπασμα:
ναι..προσέξτε λίγο της κατηγορίες... -Φθορά ξένης ιδιοκτησίας :Απορία::Απορία::Απορία: -Διατάραξη κοινής ειρήνης :Απορία::Απορία::Απορία: -Διατάραξη οικιακής ειρήνης:sm7: -Παρακώληση συγκοινωνιών -Διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών -Συκοφαντική δυσφήμηση (αυτό που κολλάει??) ωραία λοιπόν,ας στείλουν στον έλληνα εισαγγελέα,3.000.000 πολίτες!:sm7: ορέ θα γίνω γύφτουλας για 2,90 ευρώ! |
Παιδιά δε λέει πουθενά ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε για άρνηση πληρωμής του αντιτίμου.....
"Την ώρα που μεγαλώνει το κίνημα πολιτών «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος εννέα εκπροσώπων φορέων, οργανώσεων και κατοίκων της Βορειοανατολικής Αττικής που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια. Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων για την ακρίβεια, οπότε και προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ." εκτός από τη συκοφαντική δυσφήμηση, τα άλλα σημεία του κατηγορητηρίου έχουν να κάνουν με τα επεισόδια. Θα μπει εισαγγελέας αυταπάγγελτα για "κλοπή" 3 ευρώ; Δε θα κάνουν άλλη δουλειά.... Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα κατά τη γνώμη μου. Αν αρχίσουν τις μηνύσεις οι κοινοπραξίες, κάνουμε κι εμείς ένα κόμμα και ζητάμε αποζημίωση για φθορές στα οχήματα από λακκούβες, σαμάρια, κακοτεχνίες, ελλειπή ή παραπλανητική σήμανση, μη σωστό φωτισμό..... Υπάρχουν αιτίες για αγωγές.... να φαν κι οι κότες! |
Απόσπασμα:
Το έκανα σήμερα για να δω πώς είναι… πήγαινα πίσω από φορτηγό – στα δεξιά του για να μην μου πέσει η μπάρα στο κεφάλι (και ΜΕ πληρώνουν και από πάνω) και πέρναγα αέρα. Άψογα. Έφθειρα ξένη περιουσία? Διατάραξα κοινή ησυχία? Διατάραξα οικιακή ειρήνη? Μόνο την Ειρήνη διατάραξα πριν από κανένα χρόνο, που της έκοψα την οικιακή… βοηθό. Παρακώλυσα ή διατάραξα την ασφάλεια καμίας συγκοινωνίας? Συκοφάντησα κανέναν? Το test event πέτυχε. Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη, δεν θα πληρώσω για κανένα ‘ημιτελές’ κομμάτι. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Έστω και μικρό. Σαν τον 'μικρό / δειλό' ήρωα του Λαζόπουλου. Ήδη κατάλαβαν και θα 'επανεξετάσουν' τις συμβάσεις. Ρεμάλια... (για αν μην ξεχνιόμαστε) |
Σήμερα κάθισα μετά απο κάποια διόδια της Εθνικής προς Αθήνα και χάζευα πόσοι πληρώνουν. Υπήρχε ένα περιπολικό καμιά 20αρια μέτρα πριν και απλά κοίταγαν. Υπολόγισα ότι κάπου 30-40% των οδηγών δεν πλήρωναν...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!