![]() |
Απάντηση: G650GS '10 ή '11?
Πάντως παιδιά αν ξέρει κανείς τιμούλα για το νέο μοντέλο είμαι όλος αυτιά.Έτσι για την πληροφορία.
|
Απόσπασμα:
τιμή θα μάθεις μόνο όταν ανακοινωθεί από τη BMW Hellas....και αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό χάριν ανταγωνισμού...;) Προσοχή στις τιμές που ανακοινώνονται διότι αυτές είναι οι net τιμές συνήθως χωρίς ABS, θερμαινόμενα κτλ κτλ |
Έτσι κι αλλιώς μέχρι να μαζέψω τα λεφτά θα ανακοινωθεί και η τιμή.:cool:.Πάντως όταν ρώτησα σε αντιπροσωπεία μου είπανε έρχεται Μάρτιο αν θυμάμαι καλά.Για να δούμε.Ανυπομονώ να το τσεκάρω και από κοντά.Ελπίζω να παίζει και test ride.Έχω κάνει μια βόλτα το παλιό και μου άρεσε.Δεν έχω να το συγκρίνω και με πολλές άλλες μοτο ( μικρή εμπειρία από μεγάλες μοτο ).Ας ελπίσουμε και το νέο να είναι το ίδιο καλό.
|
Απόσπασμα:
έχεις και εσύ Πυρετό (σ.σ. aeriko) φιλαράκι...... Περαστικά αν και δεν βλέπω να σου περνάει μέχρι τον Μάρτη...;) |
Απόσπασμα:
Το ίδιο με ποιό όμορφα πλαστικά θα είναι φίλε μου. Ο vpentza έχει δίκιο, στην τιμή που θα ανακοινώσουν να βάλεις κι 1,5 χιλιάρικο πάνω. Αν δε θες τον έξτρα εξοπλισμό θα πρέπει να παραγγελθεί και θα περιμένεις. Τα κάνει αυτά η BMW. |
μπες στο site της bmw , η τιμη για το καινουριο ειναι 7.090 ευρω, αλλα δεν αναφερει αν ειναι με abs ή αλλο εξοπλισμο
|
Απόσπασμα:
ποντάρω στο ότι η τιμή είναι για το "γυμνό" το οποίο όμως δεν θα εισαχθεί ποτέ έτσι........;);) |
Ετσι είναι, είχα πάει για το F800R που έλεγε 8Κ,
και μου είπαν ότι η τιμή του είναι 10+. Κι αν μη τι άλλο το ABS είναι σωτήριο και τα θερμαινόμενα γκριπ είναι μεγάλη άνεση. Βάλε ότι με τον καινούριο πίνακα οργάνων θα έχει και κανένα τριπ κομπιούτερ και τίποτε led και θα φτάσει τα 8,5 με 9, ψεύτης να βγω! |
Αν όντως πάει στα 8,5 με 9 αξίζει για αυτό που είναι?
|
Απόσπασμα:
μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και είναι ...αργά....;););) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!