GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Info ταξιδιών εξωτερικού (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Αθήνα -> Gothenburg/Σουηδία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18473)

Jefe 17-03-2011 16:01

Απάντηση: Αθήνα -> Gothenburg/Σουηδία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georged ( 338976)
Ωραιά ξερή απάντηση βασισμένη στο ταξιδιωτικό σου - μπαμ και κάτω ;)
Παρόλαυτα νομίζω ότι βγαίνει δύσκολα συνεχόμενα το κομμάτι Ανκόνα -> Μόναχο.
Κάποιες προτεινόμενες στάσεις στο ενδιάμεσο?

Γιώργο καλησπέρα! Όταν προτείνω μία διαδρομή, δεν ξέρω τις δυνατότητες κ τα "θέλω" του συνφορουμίτη που ζητάει πληροφορίες. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το ταξίδι Αθήνα-Πάτρα, τους αρκεί γιά μία μέρα! Έτσι κ στην περίπτωσή σου, εγώ δεν ήξερα σε πόσες ημέρες θέλεις να κάνεις την διαδρομή μέχρι το Γκέτεμποργκ. Σου πρότεινα αυτήν που νομίζω εγώ καλύτερη κ συντομότερη διαδρομή. Τώρα το πόσες μέρες θέλεις να την κάνεις αυτό είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση με την δική σου συμμετοχή. Το "Ωραία ξερή απάντηση" δεν νομίζω να είναι κ η καλύτερη απάντηση γιά κάποιον που θέλησε να βοηθήσει....:hmmm:
Την διαδρομή Ανκόνα-Μόναχο, η οποία είναι 780 χιλιόμετρα την έχω διανύσει αρκετές φορές κ με φίλους, αλλά κ μόνος μου, από τις 13:30 που "βγήκε" το πλοίο Ανκόνα, μέχρι τις 22:00 περίπου που έφτασα στό Μόναχο. Μία ωραία στάση είναι το Bolzano (που απέχει 495 km), στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής....

Αυτά γιά την ώρα κ συγνώμη....:rolleyes:

Jefe

georged 17-03-2011 16:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 339351)
Γιώργο καλησπέρα! Όταν προτείνω μία διαδρομή, δεν ξέρω τις δυνατότητες κ τα "θέλω" του συνφορουμίτη που ζητάει πληροφορίες. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το ταξίδι Αθήνα-Πάτρα, τους αρκεί γιά μία μέρα! Έτσι κ στην περίπτωσή σου, εγώ δεν ήξερα σε πόσες ημέρες θέλεις να κάνεις την διαδρομή μέχρι το Γκέτεμποργκ. Σου πρότεινα αυτήν που νομίζω εγώ καλύτερη κ συντομότερη διαδρομή. Τώρα το πόσες μέρες θέλεις να την κάνεις αυτό είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση με την δική σου συμμετοχή. Το "Ωραία ξερή απάντηση" δεν νομίζω να είναι κ η καλύτερη απάντηση γιά κάποιον που θέλησε να βοηθήσει....:hmmm:
Την διαδρομή Ανκόνα-Μόναχο, η οποία είναι 780 χιλιόμετρα την έχω διανύσει αρκετές φορές κ με φίλους, αλλά κ μόνος μου, από τις 13:30 που "βγήκε" το πλοίο Ανκόνα, μέχρι τις 22:00 περίπου που έφτασα στό Μόναχο. Μία ωραία στάση είναι το Bolzano (που απέχει 495 km), στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής....

Αυτά γιά την ώρα κ συγνώμη....:rolleyes:

Jefe

Θανάση εγώ ζητάω συγγνώμη!
Με παρεξήγησες και φταίει ο τρόπος που το έγραψα.

Εννοούσα ότι εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόσταση/διαδρομή από Ανκόνα προς Μόναχο.
Σε αντίθεση με εσένα που φαίνεται από την απάντηση σου ότι βγαίνει άνετα αυτή η διαδρομή.

Ξαναζητώ συγγνώμη και δεν είχα καμία κακή πρόθεση.
Με το "ξερή απάντηση - μπαμ και κάτω" εννοούσα ότι είσαι χιλιομετροφάγος και αυτή την μεγάλη απόσταση (Ανκόνα - Μόναχο) τη βλέπεις όπως εγώ τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα.

Θα ήθελα να κάνω τη διαδρομή Αθήνα Γκέτεμπορκ σε 6-7 μέρες.

Jefe 17-03-2011 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georged ( 339361)
Θανάση εγώ ζητάω συγγνώμη!
Με παρεξήγησες και φταίει ο τρόπος που το έγραψα.

Εννοούσα ότι εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόσταση/διαδρομή από Ανκόνα προς Μόναχο.
Σε αντίθεση με εσένα που φαίνεται από την απάντηση σου ότι βγαίνει άνετα αυτή η διαδρομή.

Ξαναζητώ συγγνώμη και δεν είχα καμία κακή πρόθεση.
Με το "ξερή απάντηση - μπαμ και κάτω" εννοούσα ότι είσαι χιλιομετροφάγος και αυτή την μεγάλη απόσταση (Ανκόνα - Μόναχο) τη βλέπεις όπως εγώ τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα.

Θα ήθελα να κάνω τη διαδρομή Αθήνα Γκέτεμπορκ σε 6-7 μέρες.

Οκ Γιώργο, κανένα πρόβλημα! :) Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει πιστά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Θα χαρώ να βοηθήσω σε ότι χρειάζεσαι γιά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σου! ;)

Jefe

paschalis 17-03-2011 23:44

Κατσε να τις βγαλω κι εγω!
1.Βενετια-Μπολζανο
Προσθετεις επαρχιακα περασματα απο τους Δολομιτες οσα αντεχεις!
2.Μπολζανο-Fussen
Σταση στο INNSBRUCK και στο SEEFELD
3.Fussen-Rothenburg am der Tauber
Ολη τη διαδρομη απο το romantiche strasse ενω το πρωι βλεπεις τα καστρα της περιοχης..
4.R. am fer Tauber-Berlin
Νωρις στο Βερολινο για βολτες
5.Berlin-Koπεγχαγη.
Το ιδιο με χθες!
6.Κοπεγχαγη-Γκετεμποργκ
Απο τον επαρχιακο-σταση στο μουσειο συγχρονης τεχνης -Lusitania η καπως ετσι το λενε- και περασμα απεναντι με το φερρυ απο το Helsingor αφου δεις εκει και το καστρο του Αμλετ..

Δεν παυει να ειναι απλα μια απο τις χιλιαδες επιλογες!
Α μηπως να πας με το αεροπλανο να φερω εγω το μηχανακι σου?:)

Jefe 18-03-2011 00:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 339775)

:sm7::sm7::sm7:

Jefe

georged 18-03-2011 11:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 339775)
Κατσε να τις βγαλω κι εγω!
1.Βενετια-Μπολζανο
Προσθετεις επαρχιακα περασματα απο τους Δολομιτες οσα αντεχεις!
2.Μπολζανο-Fussen
Σταση στο INNSBRUCK και στο SEEFELD
3.Fussen-Rothenburg am der Tauber
Ολη τη διαδρομη απο το romantiche strasse ενω το πρωι βλεπεις τα καστρα της περιοχης..
4.R. am fer Tauber-Berlin
Νωρις στο Βερολινο για βολτες
5.Berlin-Koπεγχαγη.
Το ιδιο με χθες!
6.Κοπεγχαγη-Γκετεμποργκ
Απο τον επαρχιακο-σταση στο μουσειο συγχρονης τεχνης -Lusitania η καπως ετσι το λενε- και περασμα απεναντι με το φερρυ απο το Helsingor αφου δεις εκει και το καστρο του Αμλετ..

Δεν παυει να ειναι απλα μια απο τις χιλιαδες επιλογες!

Thanks Πασχάλη!
Θα έχω υπόψην μου το ενδεχόμενο αυτό, αεροπλάνο εγώ, μηχανή εσύ :)

Το Σαβ/κο αυτό θα καθίσω να βγάλω πρόγραμμα, θα βασιστώ σε αυτό που προτείνεις, θα επανέλθω.
Ευχαριστώ για τα προτεινόμενα μέρη!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!